Tato Panda Bear

Tato bear Panda minangka simbol tentrem lan tentrem, lan uga kewan sing ayu.

wit

Tato wit

Apa sampeyan seneng wit? Banjur sampeyan uga pengin tato siji lan mesthi duwe.

tato sepeda

Tato sepedha

Tato sepedha yaiku tato khusus sing mesthi ana makna. Apa sampeyan seneng sepeda?

Tato utama

Tato utama lan artine

Koleksi macem-macem jinis tato utama. Kajaba iku, kita uga mriksa makna tato iki. Gegandhengan karo katresnan.

tato badut jahat

Tato badut jahat

Ana badut jahat kaya desain tato sing akeh wong milih tato. Apa sampeyan pengin ndeleng gambar?

tato badut

Tato badut

Tato badut bisa dadi tato sing apik utawa tato sing medeni banget, apa sing sampeyan gunakake?

tato jantung

Tato Ati Romantis

Ati romantis minangka tato umum banget minangka tandha katresnan lan tresno kanggo wong liya.

Tato Malaikat sing Tiba

Apa sampeyan seneng karo tato malaikat sing tiba? Iki minangka tato kanthi muatan emosional sing kuat nanging tanpa mangu-mangu pancen ayu banget yen dipilih desain sing pas.

balon

Tato balon keren!

Tato balon minangka desain langka nanging sing mesthi inovatif lan asli banget.

Tato cilik kanggo wanita

Tato cilik apik banget ing awak wanita. Dheweke sensual lan manis banget, apa sampeyan ngerti tato sing dikarepake?

Tato dodo kanggo pria

Apa sampeyan lanang lan seneng tato ing dada? Dheweke pancen tampil apik banget lan seksi, nanging apa katon apik ing kabeh pola kesehatan?

Tato iwak koi apa pralambange?

Iwak Koi minangka tato sing misuwur banget amarga kekuwatan sing dikirimake amarga simboline. Apa sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan iwak sing apik iki?

Tato Kucing

Makna tato kucing

Kita nganalisa makna tato kucing uga legenda lan sejarah sing ana ing sekitar kucing iki sing misuwur banget ing jagad ingon-ingon.

Tato Mripat

Hyperrealism? Priksa tato mripat iki

Kita nglumpukake pirang-pirang tato sing bisa ditemtokake kanthi hiper-realistis. Kita ngomong babagan tato mripat sing katon minangka foto sing dijupuk ing kulit.

Tato Kutha - New York

Tato Kutha: New York

Kita bakal nemoni sawetara tato kutha sing paling apik sing nate sampeyan deleng. Ing kesempatan iki, kita fokus ing New York.

Cangkang nautilus

Tato cangkang nautilus

Cangkang nautilus ngemot rasio emas, iku tato sing sampurna kanggo para pecinta kaendahan lan matématika.

Tato Sensual dening welcometoreality

Makna tato anggrek

Anggrek: kembang kanthi simbol erotis kanggo tato; sanajan dudu siji-sijine.

Tato Miguel A. Bohigues

Tato Asu IV: Greyhounds

Greyhounds minangka kewan sing megah sing nandhang siksa nyata nalika mangsa mburu rampung; bok manawa akeh sing ngormati lan ngluwari.

Siji pass nanging ...

Tato dodo kanggo wanita

Karakteristik tato kanggo wanita ing area dada: rasa nyeri, desain lan kemungkinan wilayah kasebut.

kunci-tato

Tato utama

Tato utama, desain lan makna elemen khusus iki.

wulu tato

Tato wulu

Desain tato bulu lan makna unsur mulia iki.

Kagum

Salib Celtic kanggo tato

Salib Celtic minangka gambar tato sing apik yen ana wong sing percaya lan uga seneng karo budaya iki

Blaze Schwaller jaguar sing luar biasa

Jaguar: kewan nyata

Jaguar minangka salah sawijining kewan sing paling galak ing bumi, apik banget kanggo tato

Skala pon apik

Tato tandha zodiak

Kaya ora akeh sing ngerti horoskop Celtic sing dakcritakake ing dina liyane, kita kabeh uga ngerti tandha ...

Ati-ati nganggo tongkat, bisa uga kuwalik

Simbol sihir Pentagram

Bintang pentagram utawa lima pucuk minangka salah sawijining simbol kanthi makna sing luwih jero lan gaib.

Pahlawan Tato Suikoden dening Kunisada III

Horimono: Asal Usul

Horimono minangka tato tradisional Jepang, unik ing jagad iki amarga eksekusi, tema lan estetika.

Willow, wit liyane saka horoskop Celtic

Horoskop Celtic

Kita terus karo wit-witan sing dadi bagean saka horoskop Celtic lan sing bisa dadi gambar kanggo tato.

Navel minangka pusat

Gagasan tato puser

Pucuk, minangka bagean tengah awak, ngakoni kabeh jinis tato, artikel iki bakal menehi ide kanggo sawetara wong.

Lioness dening Aslan Dövmeleri

Singa: raja ing kulitmu

Singa minangka raja kewan darat lan singa singa, ratune. Wani, ngurmati lan nglindhungi: tato kanthi kekuatan

Ensō dening Shundo Aoyama Roshi

En ensō: cocok kanggo tato?

Ensō minangka simbol Jepang sing artine jero banget, mula ana sing mulai nggawe tato, nanging apa ora bakal nalisir karo semangate?