Tato ing dada, tombol lan sawetara proposal

Tato dodo

ing tato dodo Iki minangka pilihan sing cocog yen sampeyan pengin nggawe tato ing area awak sing wicaksana. Lan tato kasebut, tato sing digawe ing area awak iki, mung bakal katon yen arep pantai, kolam renang utawa nalika ana ing omah. Ing dina saben dina kalebu jinis tato sing cocog yen sampeyan pengin ngindhari jinis masalah ing papan kerja.

Apa sampeyan lanang utawa wadon, dodo minangka area sing menarik kanggo awak kanggo tato. Lan, kaya sing bakal dideleng ing artikel iki, kita menehi kunci lan nglumpukake macem-macem jinis tato ing dada, kemungkinane amba banget. Yen sampeyan pengin nggawe tato ing area dada, aku saranake sampeyan terus maca artikel iki.

Tato dodo

Apa tato dada lara?

Iki minangka pitakon sing cukup bola-bali ing jagad tato. Lan wangsulane cekak yaiku YES. Lan, yen kudu nggawe dhaptar area awak sing luwih akeh rasa lara nalika nggawe tato, dhadha minangka sing paling nyeri. Mungkin, mung nomer loro kanggo iga, tangan lan gulu. Sanajan, lan yen nambahake dhaptar iki, apa sing mesthi dakwartakake "Zona ekstrem" kanggo nggawe tato, sampeyan kudu nambah sirah, kuping utawa rai, kayata.

Kabukti entuk tato ing area dada, iku nglarani. Ora masalah manawa kita minangka pria utawa wanita, ing kasus apa wae, kita kudu eling yen bakal dadi area sing bakal ngalami rasa nyeri. Senadyan mangkono, akeh faktor sing dimainake kayata dimensi tato, seniman tato uga awak kita dhewe, amarga tato sing digawe ing papan sing padha ora bakal lara banget.

Tato dodo

Desain tato dada

Gegayutan karo desain tato dada, kasunyatane manawa sawetara kemungkinan praktis tanpa wates. Iki minangka salah sawijining wilayah paling gedhe ing awak (bebarengan karo punggung) kanggo tato. Mula, seniman tato duwe “kanvas” gedhe kanggo nyekel kabeh ide kita. Secara pribadi lan yen aku kudu nggawe tato ing dodo (sing bakal tiba utawa mengko tiba), aku bakal milih macem-macem elemen kanggo nggawe komposisi sing luwih gedhe.

Mangkene, miturut pendapatku, aku mikir yen tato ing dada kanthi ukuran gedhe (kayata macan utawa singa) ora katon apik kaya nalika nggawe sawetara tato cilik kanggo nggawe komposisi. Conto sing jelas sing dakkarepake yaiku manuk hantu sing diiringi sawetara mawar, intan lan tengkorak. Sanajan, lan kaya sing dakkandhakake sadurunge, pilihan meh ora ana enteke. Ing sabanjure galeri tato dada sampeyan bisa nemokake sawetara proposal.

Foto Tato Dada

Ing ngisor iki sampeyan duwe koleksi foto saka tato ing sangisore dodo lan sekitare. Ing link sing mung ditinggalake sampeyan, sampeyan bakal nemokake conto liyane utamane fokus kanggo wanita.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Soleyne ngandika

    Halo, bojoku tato jenengku ing dodo, ing sisih kiwa ... dheweke ujar amarga dheweke tresna karo aku ... Apa bener? Bakal dadi tato sing bisa dadi bukti katresnan.