Studio tato mbukak maneh lawang ing Spanyol, sanajan ana watesan

Studio tato mbukak maneh lawang ing Spanyol

Jagad seni awak durung kalis saka akibat saka pandemi sing ditindakake COVID-19 coronavirus. Ing studio tato, kaya jinis perusahaan lan / utawa toko liyane sing dipeksa ditutup sementara kanggo nyegah panyebaran virus. Saiki, wayahe wis tekan sampeyan padha dibukak lawange lan wiwiti kemajuan alon kanggo entuk normalitas sing ilang.

Logis, krisis kesehatan kepeksa ngowahi kabeh protokol higienis lan disinfeksi sing ditindakake ing studio tato sadurunge kita ngalami pandemi iki. Sanajan dheweke wis nuntut njaga keamanan kesehatan ing bagean kasebut seniman tato kaya klien, saiki wis ditambahake kanthi ngenalake unsur-unsur anyar sing nyegah bisa nular nalika njlentrehake tato.

Studio tato mbukak maneh lawang ing Spanyol

Pedoman sing ditemtokake dening Federasi Tato Spanyol Dheweke nemtokake manawa bakal takon apa dheweke ngalami demam sajrone 14 dina kepungkur, yen batuk utawa tandha ambegan liyane, yen ngalami rasa ora nyaman pencernaan, yen ngalami lemes, yen ngalami nyuda rasa utawa mambu, yen sampeyan wis urip bareng wong sing positif COVID-19 lan yen penyakit iki wis kliwat. Yen kasus kasebut wis rampung, sampeyan ora bakal bisa melu pasinaon kasebut tato.

Panggunaan topeng, layar protèktif lan uga mesin ozon Dheweke bakal dadi studio tato ing saindenging wilayah nasional. Staf, minangka tambahan kanggo sarung tangan sing wis diwajibake, saiki kudu nganggo topeng lan pelindung. Kajaba iku, ing sawetara panggonan studio, kayata ing area resepsi, layar bakal diinstal. Pelanggan ora bisa diiringi lan ing antarane tato kabeh wilayah kudu diinfeksi.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.