Asal lan makna kertu poker tato

Tato huruf ing driji

Mesthi sampeyan wis nate ndeleng wong kanthi tato kertu poker ing awake, yen ora urip, kanggo liwat gambar. Apa sampeyan nate ngerti babagan desain iki? Aku minangka wong sing kepengin weruh, lan dina iki aku pengin nuduhake apa sing wis ditemokake karo sampeyan.

Ana game khusus banget, yaiku aces ireng lan delapan ireng, sing dikenal kanthi jeneng "tangane wong mati”. Iki asale saka taun 1876 wayahe pamuter poker tiwas sajrone main kertu, amarga tembakan, ing kutha Deadwood ing Dakota. Miturut legenda, huruf kaping lima ora nate dingerteni lan wiwit iku Pamindhahan Bill Iki minangka salah sawijining tato sing paling asring ditindakake ing antarane para penggemar game iki.

Ing kertu poker dheweke dianggep pesona nasib apik. Game kertu biasane gumantung karo katrampilan pemain lan nasib sing bisa diduweni, lan sejatine sapa sing ora butuh sethithik begja ing uripmu sok-sok ?. Kertu kasebut uga katon minangka desain tato sing ngelingake bebaya judi, amarga dianggep minangka bagean saka urip ala sing bisa ngrusak wong. Desain kasebut kadhang kala diiringi bal, isyarat biliar, utawa dadu, uga jaran, minangka simbol taruhan balapan jaran.

Saka sing sampeyan tingali, huruf ing awak bisa duwe loro arti, kanggo ngelingake cara sing ala utawa menehi nasib. Temenan sing bakal gumantung saben wong. Muga-muga yen sampeyan nganggo tato saka gaya iki kanggo narik kawigaten.

kertu-tato-poker

Tato Kertu Poker: Joker

Ing kertu poker, kita bakal nemokake sing spesial Wong guyon. Khusus kanggo apa wae, amarga iku kertu liar lan bisa ditemokake ing geladhak paling modern. Salajengipun, iki uga minangka salah sawijining simbol utama nalika ngomong babagan tato. Apa sebabé? Ya, amarga dhèwèké makili kesempatan anyar nanging uga guyon lan banyolan. Tanpa mangu-mangu, nalika ngadhepi apa sing sejatine dilambangake ing game, bisa uga dadi kemenangan. Dadi, kita kudu nemoni opsi sing positif banget, sing uga bakal ditawakake kanthi macem-macem warna kayata abang utawa ireng lan putih. Sanajan kasunyatan manawa akeh sing mbandhingake karo kertu The Fool of the Tarot, sing nyawiji simbolisme kabodhoan uga spontanitas. Tanpa lali yen kertu iki uga bisa duwe pasuryan dobel, iki tegese kadang bisa uga ana gandhengane karo cidra.

Spades Tattoo

Pasangan kertu

Nalika mikir babagan a tato pasangan kertuSejatine kita ngomong babagan simbolisme sing hebat. Amarga kita kudu ngerti manawa ing antarane makna sing paling misuwur yaiku sukses utawa menang, mula mesthi wae sukses ing pasangan kasebut. Raja lan ratu ati minangka loro kertu sing paling tato. Apamaneh nalika ngomong babagan wong loro sing pengin nglambangake katresnan liwat dheweke. Sanajan wis diandharake, tato kanthi sawetara kertu iku umum ing antarane wong loro, nanging ora mesthi kaya ngono. Sampeyan bisa milih antarane rong kertu favorit sing bakal menehi nasib utawa kekuwatan, gumantung saka endi.

Tato kertu poker

Makna kertu poker

Kaping pisanan, kita kudu mbedakake warna sing bakal ditemokake ing kertu poker. Wis mesthi diandharake yen warna abang bakal nglambangake sing apik, dene sing ireng dadi versi sing kurang optimis. Mesthi wae, kaya biasane tato, kita uga bisa menehi simbolisme dhewe. Ing setelan kertu kasebut, kita kudu nyorot saben wong, amarga beda tegese:

  • Ati minangka perwakilan katresnan uga kulawarga. Dadi, umume, kita bisa ujar manawa dheweke bakal nglambangake emosi lan perasaan.
  • Spades: Bisa uga sinau ing tangan siji lan liyane, masalah sing pengin kitaatasi nanging sing wis diinstal ing urip kita.
  • Intan: Nuduhake wujud, dheweke gegayutan karo dhuwit lan bandha umume. Nanging dheweke uga sampurna kanggo nglambangake kekuwatan lan uga vitalitas saben wong.
  • Semanggi gegandhengan karo karya lan gaweyan. Sanajan uga duwe rencana mbesuk.
  • Kertu aces: Ace spades minangka salah sawijining tatto sing paling umum. Nanging ing prekara tegese kita kudu ujar manawa paling beda. Amarga ing tangan siji, kita bakal nemokake rejeki lan apik ing umume, nanging uga bisa nyebabake pati. Kanggo siji utawa liyane, kita kudu nyathet rincian sing bakal ditambahake nalika nyandhang kulit.
  • Ratu Ati: Ketekunan lan kekarepan dadi makna kanggo kertu kaya iki.

La 'Royal flush' Iki minangka desain liyane sing paling dituntut. Iki digawe saka ace, uga raja, ratu, jack lan 10 sing kudu padha. Kombinasi sing dikira sukses lan ora bisa dikalahake.

Tegese tato kertu poker

4 Tato Aces: Tegese

Antarane kertu poker lan varietas kasebut, ana sing ora bisa gagal. Kena ngapa dheweke 4 aces tato Iki minangka salah sawijining sing paling dituntut. Amarga bakal selaras karo kabeh gaya sing dikarepake lan area awak sing wis dirancang. Maknane yaiku nasib apik lan mesthine sinonim karo kemenangan penuh. Ana bab sing, kaya sing dingerteni, umum ing mayoritas huruf. Jinis kombinasi iki cocog kanggo para pecinta game, nanging uga kanggo kabeh wong sing pengin sukses kanthi sukses.

Kertu poker lan tato dadu

Nalika kertu poker gabung karo dadu, simbolisme utamane yaiku game, nanging Kajaba iku, duwe variasi tartamtu. Kebeneran minangka salah sawijining makna, amarga detail iki biasane indikatif kasempatan lan jimat kanggo narik dhuwit. Nanging uga ana omongan yen ing antarane kalorone kasebut kalebu makna liyane sing ora bisa dilalekake, amarga nerangake babagan urip. Cara kanggo ngomong babagan perjalanan urip sing ora bisa ditebak. Makna risiko uga bisa disebabake. Amarga ora nate ngerti apa game sing bisa ditindakake.

Tato kertu poker kanggo pasangan

Kita wis ngomong babagan pentinge ati lan uga maknane. Minangka kanggo pasangan, ana simbol tombol kanggo tato. Sing paling umum yaiku salah sawijine kalorone bakal nggawa ati utawa kertu ratuning ati, dene pihak liyane bakal nggawa kertu raja. Kombinasi sing ditampilake gumantung karo ukuran lan papan sing dikarepake tato. Loro-lorone ati lan makutha bakal dadi dhasar ing tato kaya iki, uga warna abang utawa ireng.

Entuk tato kertu poker

  • Senjata lan tangan: Kasunyatane yaiku lengen uga lengen lengen lan ndhuwur uga tangan minangka sawetara wilayah sing paling umum sing nganggo tato iki.
  • Driji: Tanpa mangu-mangu, pasuryan sisih driji uga sampurna kanggo nggawa simbol poker. Malah kanggo pasangan sing pengin nganggo salah sawijining tatto dobel kanthi ati utawa inisial lan mahkota.
  • Dodo: Mesthine, nalika nggabungake sawetara kertu utawa gaya tato medium, dodo katon minangka salah sawijining kanvas paling apik.
  • Ing sikil: Ing wilayah iki, sampeyan bisa nggabungake kertu lan dadu lan mesthi menang kanthi gedhe. Yaiku, kanggo desain sing luwih gedhe lan luwih lengkap.

Gambar: Pinterest


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.