Cara nggunakake krim anestesi supaya tatune ora lara

krim anestesi kanggo nahan rasa lara

Wingi dak critakake carane nggawe tato ora krasa lara lan aku wis ngandhani babagan panggunaan krim anestesi minangka opsi sing bisa supaya ora lara. Nanging yen sawise maca artikel wingi sampeyan kasengsem karo krim anestesi supaya bisa digunakake kanggo nggawe tato lan ora kudu nandhang lara, artikel dina iki bakal narik kawigaten amarga sampeyan Aku pengin ngomong karo sampeyan babagan cara nggunakake krim numbing.

Penting, yen sampeyan tuku krim anestesi kanggo nggawe tato, pisanan lan paling penting sampeyan maca pandhuan panggunaan sing kudu ana ing njero produk. Kanthi cara iki sampeyan bakal bisa ngerti persis komponen sing digawe (priksa manawa sampeyan ora alergi marang unsur-unsur sing nyipta). Opo maneh sampeyan kudu nggunakake kanthi bener kanggo ngindhari efek jangka panjang lan priksa manawa kulit dadi mati rasa. Luwih becik, coba sawetara dina sadurunge nggawe tato.

krim anestesi kanggo nahan rasa lara

 

Nanging supaya bisa ngetrapake krim anestesi iki, sampeyan kudu mikir babagan ing ngisor iki:

  • Cuci area kulit sing nganggo tato nganggo sabun lan banyu.
  • Ayo dadi udhara garing.
  • Gunakake sarung tangan steril lan gosok krim ing area sing pengin ditata.
  • Sijine krim sing paling tebal paling ora setunggal milimeter.
  • Tutup krim nganggo bungkus plastik suwene 1 jam sadurunge miwiti tato, nanging aja nganti ninggalake luwih akeh wektu amarga bisa nyebabake masalah kulit.
  • Sadurunge artis tato miwiti tato sampeyan, critakake yen sampeyan wis nglamar krim kasebutkanggo nyopot nganggo kain lembab sadurunge masang stensil tato.

Nalika mulai entuk tato, sampeyan bakal ngrasakake rasa sakit minimal sajrone 45 menit pisanan lan kulit sampeyan bakal tangi sajrone jam sabanjure.

Nganggo tuku krim anestesi kanggo tato

Sing paling disaranake yaiku bukak apotek lan takon kanggo wong-wong mau. Amarga uga didol kanthi online, nanging sing paling apik yaiku priksa manawa kita menehi hasil karo produk sing bisa dipercaya. Sawetara sing paling terkenal didol tanpa resep, mula sampeyan ora bakal nemoni masalah nalika tuku. Mesthi wae, waca instruksi kanthi apik lan luwih becik sampeyan coba nyoba nyoba nyoba nyoba nyoba nyoba nyoba nyoba nyoba nyoba mriksa babagan bagean tengahe kulit, supaya ora ngrusak mengko yen duwe kulit sensitif.

krim anestesi paling apik

Krim tato apa sing arep dituku?

TKTX

Tanpa mangu-mangu, krim anestesi sing paling akeh digunakake yaiku TKTX. Iki minangka cara sing sampurna supaya kulit bisa turu sadurunge nampa tato. Sampeyan kudu nyebar lapisan ing area sing dipilih banjur ngresiki sadurunge nggawe tato. Efek bakal diwiwiti udakara 25 menit sawise ditrapake lan tahan nganti rong jam mengko, udakara. Sampeyan duwe rong pilihan, 35% utawa 40%. Iki minangka persentase saka nyuda pain. Iki minangka salah siji sing paling efektif, sanajan pot kasebut cilik, bakal mesthi cukup kanggo sing dibutuhake. Regane udakara 5 euro.

Krim TKTX

Emla

Iki minangka krim anestesi liyane sing bisa ditemokake ing apotek, tanpa mbutuhake resep. Sampeyan kudu tansah nuruti pandhuane lan ngetrapake jumlah sing dibutuhake. Presentasi kasebut ana ing tabung 30 gram lan regane udakara 15 euro. Sanajan sampeyan uga bisa ngatasi resep, yen sampeyan menyang dhokter kulawarga. Iki minangka pendapat liyane sing paling apik, amarga dhuwit kasebut bisa dibuwang kanthi apik. Nanging sampeyan kudu ati-ati ing bidang sing ditrapake lan jumlahe.

Krim anestesi emla

45

Iki minangka krim liyane sing misuwur, sanajan kasunyatane ora kabeh seniman tato pengin ngrungokake. Ora duwe review sing apik kaya sing sadurunge, sanajan asale saka AS lan wis 4% tutupocaine. Sejatine efektif banget nanging ing kasus iki, kita kudu ujar manawa efek kasebut bisa ilang luwih awal, mula yen sesi tato isih berlangsung, kita bakal wiwit krasa lara banget. Iki dudu perkara sing bertahap, nanging bakal dumadakan, mula bisa nesu banget. Kabeh iki amarga kasunyatane yaiku krim sing cukup kuat.

Krim apa sing bakal digunakake sawise tato?

Pancen sawise entuk tato, sampeyan bakal dadi seniman tato sing menehi saran babagan krim liyane. Amarga ana sawetara ing pasar lan bisa uga ora kabeh kita ngetrapake sing padha. Sanajan ngono, perlu diandharake yen sawise tatune, kita kudu ngetrapake krim kanggo miwiti marasake awak kanthi cepet nalika nglindhungi kulit lan menehi hidrasi. Salah siji sing paling umum yaiku kondhang Bepanthol, amarga nggawe lapisan protèktif ing kulit, nambah hidrasi luwih akeh.

Krim anestesi kanggo tato

Kanggo njaga kelembapan ing kulit lan terus hidrat, sing pancen sampeyan butuhake, uga ana krim favorit liyane kayata Eucerin Akuaphor. Saliyane mbantu waras, yen uga nyegah warna tattoo, yaiku kita ngadhepi krim dhasar liyane kayata 'Adipati Dina Modern' sing kondhang. Dadi, kaya sing kita deleng, sawise sesi tato, kita kudu miwiti ngrampungake kanthi tliti. Ing antarane perawatan kasebut, kita kudu njaga supaya wilayah kasebut dadi terhidrasi, mbantu bisa ngobati lan nyegah warna desain kita.

Gambar: www.ocu.org, Amazon


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Carmen ngandika

    Halo, aku mung pengin ngandhani manawa krim Emla mbutuhake resep lan dilarang kanggo promosi obat sing dibiayai dening Sistem Kesehatan Nasional. Kabeh sing paling apik

  2.   Robinson ngandika

    Aku pengin sampeyan menehi katrangan yen aku bisa ngrampungake tato ing punggungku nganggo krim tutupocaine 2%, yaiku salah sawijining masalah sing muncul ing negaraku yen tato saya nutupi kabeh punggung lan aku wis njupuk 3 sesi lan aku bakal nindakake seneng ngrampungake saiki, tulung wangsulan