Kepiye cara ngrawat lan njaga tato?

Perawatan Tato

Cara ngrawat lan njaga tato minangka bagean sing paling alus lan penting ing seni iki, amarga kita kabeh seneng nggawe tato kahanan sing apiking warna sing terus urip y cemeng sing terus dadi saged nyerep malah cahya sing paling padhang. Nanging kedadeyan kasebut, sepisan parut nggambar, wiwit proses dreaded saka perubahan warna sing kanggo sawetara wong suwene taun lan kanggo wong mung sawetara wulan.

Ing tato aku pengin nulis babagan sawetara krim lan perawatan saengga tato kita tetep spektakuler lan urip luwih suwe. Kita ora kudu lali manawa seni kasebut bisa digunakake kanggo urip, lan nglindhungi lan ngati-ati supaya bisa tetep kondhisi.

Jinis krim kanggo ngrawat tato nalika ngobati lan njaga sawise ngetrapake

Sawise rampung nglukis kulit, disaranake nggunakake krim sing bisa ngobati lan njaga warna ...Krim endi sing paling cocog? Iki minangka pitakon sing akeh takon marang awake dhewe lan amarga akeh merek sing ana ing pasar pancen akeh banget, mula kita tresna sampeyan wenehi pitulung supaya uripmu luwih gampang.

Wis ana sing ngerti krim alkohol utawa banyu sing didol ing kabeh apotek lan sampeyan wis dadi protagonis perawatan kita sajrone pirang-pirang taun (conto sing paling jelas yaiku Bephantol), nanging ing taun-taun pungkasan iki ana merek sing, tinta), gunakake bahan sing luwih alami lan kurang agresif kanggo kulit lan tato.

Salah sijine krim anyar kasebut yaiku krim vegan padha mung duwe bahan sing diekstrak saka tanduran utawa krim adhedhasar ganja, kang ora dheweke duwe THC, pancen sah lan disaranake. Secara pribadi, sing terakhir yaiku sing nggunakake kulit sensitif banget lan mbutuhake ati-ati banget.

Saiki ana akeh krim sing bisa ngobati njaga tato kita supaya urip lan apik sajrone mari, nanging aja lali yen ing negara kaya Spanyol, mesthi akeh dina sing cerah saben taun lan srengenge bisa gawe rusake ing desain lan warna, yen tato wis mari, mula kita aja lali nggunakake krim pelindung sajrone pirang-pirang wulan kanthi srengenge luwih akeh, mula iku sing paling dawa kena radiasi.

Perawatan lan perawatan sajrone marasake awakmu lan sawise

Saka panemuku, aku nyaranake, sajrone marasake awak, a krim vegan (ana akeh merek ing pasar) wiwit care lan hidrat kulit kanthi apik lan ora agresif.

Sawise tato kita wis mari, aku Aku isih nggunakake krim sing padha kanggo njaga Utawa, ing merek sing padha, aku golek krim khusus kanggo pangopènan tato yen wis mari.

Aku wis nyoba kabeh telung merek (Tato Balm, Daun Pro y Tato Vegan) lan kanggoku kabeh padha apik banget, preferensi kasebut gumantung karo pilihan konsumen. Yaiku gampang banget nyebarake krim ing kulit, padha ora ninggalake kula lengket y warna kasebut tetep urip kaya seger saka studio.

Sembarang faktor krim 50 utawa + es pilihan apik banget kanggo nglindhungi area tato, nanging merek sing nawakake krim perawatan tato uga biasane adol sunscreen padha karo bahan alami lan khusus kanggo nglindhungi tato.

Krim perlindungan srengenge iki sing digunakake lan bisa digunakake tenan kanggo aku. Aku wis njaga tato dilindhungi pirang-pirang jam, dheweke ora melu nggawa banyu yen aku menyang pantai utawa kolam e dheweke moisturize kulit tato kanthi apik.

Wangun perlindungan liyane

Pungkasan, pitutur marang kowe manawa ora mung krim kanggo nglindhungi tato, kita uga bisa nemokake cara liya kanggo ngrawat dheweke kayata lengen klambi palsu kanggo tangan lan sikil, nanging aku durung nemoni sapa wae sing nganggo jinis perlindungan iki.

Muga-muga, muga-muga sampeyan seneng karo artikel pertama sing dak tulis iki lan ngenteni komentar sampeyan.

Gambar: Situs web merek dhewe lan Creative Commons.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.