Tato kembang: koleksi desain lan makna

Daisy ireng lan putih sing realistis sing apik

Tato daisy minangka pilihan sing apik banget kanggo sing pengin nyekel kembang ing awake. Yaiku jinis tanduran sing wis kondhang global, kanthi bentuk lan warnane.

Mulane, kanthi nggunakake popularitas, kita mutusake kanggo ngaturake artikel anyar ing Tatuantes menyang tato daisy. Mikir entuk tato kembang aster? Sing bakal kita waca ing baris teks ing ngisor iki bakal narik kawigaten sampeyan, mula wacanen kanggo ngerteni luwih lengkap!

Tegese tato kembang aster

Aster kuning nglambangake kabungahan

(Fuente).

Salah sawijining poin tato daisy sing paling relevan yaiku pangisian daya lan makna simbolik jero. Sanajan kita ngomong babagan item liyane, iku wektu paling pas kanggo bali menyang subyek sing tegese tato daisy.

Legenda lan pralambang saka daisy

Tato Daisy ing lengen

Pisanan, kita kudu ngerti manawa kembang iki ana gandhengane karo sawetara budaya kuna kaya wong Nordik, Celtic utawa Romawi.

Contone, kanggo Norse minangka kembang suci Freya, dewi katresnan lan kesuburan, mula tanduran iki duwe konotasi feminin sing apik banget. Kosok baline, kanggo Kelt kuna, tegese duwe arti sing sedhih banget, amarga dheweke percaya yen nalika bocah seda, para dewa nggawe kembang aster saka bumi kanggo menehi semangat marang wong tuwa.

Tato Daisy ing driji

(Fuente).

Kanggo wong Roma duwe makna sing gegandhengan karo kemurnian lan transformasi. Salah sawijining legenda negesake manawa Vertumnus, dewa vegetasi, tresna banget karo nymph Belides sing ayu, sing malih dadi kembang aster supaya bisa uwal saka kopine Vertumnus sing abot. Legenda kasebut mirip banget karo Apollo lan Daphne, sing uga malih dadi tanduran (ing kasus kasebut laurel) kanggo mlayu saka sing ngetutake.

Daisy ditarik ing bangkekan tangan

Miturut cara, tradhisi methik kelopak kembang aster kanggo ndeleng manawa ana sing seneng karo kita utawa ora duwe dhasar matématika, amarga kembang aster ngetutake pola Fibonacci ing kelopak, mula ana sing duwe nomer rata lan liyane duwe nomer ganjil, gumantung karo sing dipilih. Pramila kembang aster uga wis dadi simbol katresnan romantis.

Loro kembang aster sing realistis ing lengen

Pungkasan, kembang daisy nggambarake kesucian lan kemurnian kanggo agama Kristen, bisa uga amarga campuran kabeh legenda kafir sing saiki wis dakkandhani.

Cekakipun, lan amarga kabeh kapercayan iki, Tato Daisy umume nglambangake kaendahan, katresnan, pemuda, rasa seneng lan kewanitaan.

Makna kembang aster miturut warnane

Aster warna-warni, masing-masing beda tegese

(Fuente).

Saiki, kanggo ngerti tegese sejatine tato daisy iku migunani banget nggatekake warnane, amarga saben wong duwe simbolisme liyane sing gegandhengan:

  • Aster abang: Energi lan keberanian.
  • Aster kuning: Bungah lan kepinteran.
  • Aster biru: Emosi lan sensitivitas.
  • Aster putih: Kesucian lan kemurnian.

Kunci lan ide kanggo tato daisy

Unome karo kembang aster ing pucuk

Salah sawijining kunci kanggo tato kembang daisy - kaya liyane tato kembang- iku duweke keragaman lan macem-macem kemungkinan nalika nggawe desain. Kita mung bisa nggawe tato kembang aster, tanduran lengkap utawa gabungke karo jinis elemen liyane. Ing galeri tato kembang aster sing ana ing artikel iki, sampeyan bisa entuk ide kanggo tato sabanjure lan saiki uga bakal menehi sawetara ide.

Daisy sing realistis

Tato sing sederhana nanging apik banget

(Fuente).

Tanpa mangu salah sawijining desain tato daisy sing paling disenengi yaiku salah sawijining kembang kanthi kamulyan, yaiku kanthi gaya sing realistis. Sampeyan bisa milih desain warna utawa ireng lan putih, sing penting detail kasebut dianggep minimal, kayata, kanthi bayangan sing digawe apik sing menehi ambane tanduran.

Daisy karo salib

Nyatakake iman sampeyan kanthi tato kembang aster lan salib

(Fuente).

Yen sampeyan pengin nggawe luwih spiritual lan sederhana sampeyan bisa pilih tato sing nggabungake kembang iki kanthi simbol agama. Yen sampeyan nindakake kanthi salib, kayata ing foto, sampeyan bakal ngirim simbolisme Kristen sing ana gandhengane karo daisy (kesucian lan kemurnian).

Daisy karo kembang liyane

Komposisi sing digambarake kanthi akeh kembang

(Fuente).

Daisies bisa kerja dhewe, nanging dikancani uga katon apik banget. Saliyane ngirim macem-macem makna (miturut saben kembang), gaya realistis dianjurake banget, lan yen sampeyan milih warna, wong sing ngerti cara ngatasi kanthi apik utawa bisa uga semrawut.

Tato Daisy ing lengen

Tato daisy abang asli ing lengen

(Fuente).

Amarga bentuk kembang iki, potongan ing lengen iku cocog. Pilih desain sing luwih gedhe, kayata ing foto, kebak rincian kanthi corak pribadi (kembang aster kasebut terbalik lan abang) kanggo nggawe tato sing beda lan asli.

Wanita karo karangan bunga aster

Daisies cocog karo elemen liyane, kayata wanita iki

(Fuente).

Kanggo sampeyan sing pengin desain luwih imajinatif, tato daisy bisa digabung karo elemen liyane, contone, wanita. Sukses tato ing foto yaiku gaya sing apik banget lan selaras karo tema tato, amarga tradisional, lan sentuhan warna kembang sing biru.

Daisy karo tengkorak

Tato tengkorak kanthi kembang aster lan mawar kanggo corak asli

(Fuente).

Lan kita terus nganggo desain gabungan, ing kasus iki, diiringi tengkorak lan mawar, loro elemen sing paling umum ing tato. Yen dikombinasikake karo margarita, tutul sing luwih asli diwenehake menyang potongan kasebut. Ana pilihan liyane sing diwiwiti saka tema sing padha, kayata dekorasi tengkorak kanthi gaya Meksiko.

Kembang sederhana

Daisy sederhana ing tungkak

Nanging, kadang klasik bisa paling apik, lan ngelingi makna kembang aster, desain sing sederhana, kanthi warna ireng lan putih, bisa ngasorake rasa andhap lan budi. Plus, katon apik banget ing papan-papan cilik kaya pergelangan tangan utawa tungkak.

Kembang nganggo aksara

Desain sing nggabungake kembang karo huruf

(Fuente).

Pilihan liyane sing apik banget kanggo tato daisy yaiku njupuk kauntungan saka gaya gagang gagang kanggo ngancani kembang kanthi sawetara huruf utawa ukara sing nduweni teges khusus. Asilé yaiku tato sing alus sing katon apik ing endi wae.

Daisy ing pundhak

Daisy ing pundhak, dikombinasikake karo tanduran liya sing menehi game

(Fuente).

Kepiye sampeyan bisa mbayangake tato kembang ing pundhak minangka papan sing cocog. Bentuk kembang sing sampurna lan pundhak bakal nambah jerone, nanging bisa uga digabung karo elemen liyane (kembang, pakis) kanggo nggawe potongan sing luwih gedhe lan luwih apik.

Daisy karo ati

Kembang asma kanthi ati, simbol katresnan

(Fuente).

Pungkasan, kembang aster sing diiringi ati ing tengah minangka conto simbolisme romantis kembang iki. Pilih warna liyane saka putih kanggo kelopak, kayata ing foto, kanggo menehi corak asli tegese.

Daisy kuning, uga minangka simbol intelijen

Muga-muga sampeyan seneng karo artikel iki babagan simbolisme lan ide tato daisy. Kandhani, apa sampeyan duwe tato sing padha? Apa sampeyan mikir manawa kita lali menehi makna? Ayo ngerti ing komentar!

Foto Tato Daisy


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.