Tato Dandelion

Tato Dandelion

Tanpa mangu-mangu, iki minangka tato paling populer ing bocah-bocah wadon lan wanita. Bener, sing dibahas tato dandelion. Iki dudu pisanan sing ngomong Tato saka jinis tato iki wiwit taun kepungkur, pasanganku Maria Jose wis crita babagan tato kembang sing apik lan alus iki. Sanajan lan nalika semana, kita luwih akeh ngandhani tinimbang ngerteni makna lan pralambang sing ana ing tato iki.

Lan sing bakal dibahas ing artikel iki, bakal nerangake simbolisme lan makna sing ana tato dandelion uga alesan yen wong bisa nyekel tato iki ing kulit. Saliyane, kita uga bakal menehi sawetara ide kanggo nggawe tato asli lan beda.

Apa tegese tato dandelion?

Tato Dandelion

Saiki yen sampeyan wis nemtokake (utawa netepake) tato dandeliondak kira sampeyan pengin ngerti apa simbol lan tegese tato iki. Kembang dandelion minangka salah sawijining tanduran sing paling umum bisa tuwuh, tuwuh subur lan praktis ing wilayah apa wae ing jagad iki. Lan iku, sanajan kayane bisa uga ngomong babagan tato sing nglambangake kelimpahan, ora ana kasunyatan sing nyata.

Kelemahane lan ana gandhengane karo bocah lan wong enom (kita kabeh wis ngetung sawetara dandelion nalika bocah) nggawe tato iki minangka simbol kesucian, kemurnian lan nostalgia. Sanajan ngono, kita ora bisa nyingkirake kemungkinan manawa akeh wong sing tato kembang iki kanggo makili sawetara wektu khusus ing urip utawa memori sing kita ora pengin lakune wektu dadi abu-abu lan ora jelas.

Makna spiritual

Tato Dandelion

Kaya sing wis disebutake, kesucian minangka salah sawijining makna gedhe sing dibayangke ing tato kaya iki. Nanging kita isih bisa pindhah luwih adoh. Makna spiritual tato dandelion nyambungake awake dhewe saiki karo jaman biyen. Ya, bisa uga katon rada aneh nanging ora. Iki minangka cara supaya ora lali kenangan sing isih gedhe ing bocah, supaya terus kontak lan nikmati jaman sing luwih bahagia, utawa paling ora, tanpa komplikasi utama. Sihir lan kekarepan uga ana gandhengane karo pralambange. Sanajan tanduran kasebut dhewe wis dianggep gaib ing wektu liya, nanging tegese ora bakal ditinggalake.

Ing agama Kristen dikandhani tanduran iki ana gandhengane karo katresnane Gusti Yesus. Sinonim karo kabegjan sing mesthi ana gandhengane karo sampeyan. Saka apa sing bisa kita ucapake manawa wis dadi simbol positif lan sekaligus gegandhengan karo kaslametan, kasembuhan lan vitalitas.

Desain Tato Dandelion

Tato Dandelion ing pundhak

Paling apik sampeyan ndeleng kanthi lengkap galeri tato dandelion sing sampeyan duwe ing ngisor iki. Mesthi wae, nalika ngomong babagan desain, kita bakal weruh manawa ana desain liyane sing paling penting, paling ora popularitas lan kaping tato. Lan minangka dandelion sing wis ditiup lan kembang sing malih dadi manuk cilik.

Sanajan lan ngelingi manawa tato iki "katon banget", aku dhewe bakal milih sing beda, saiki, apa sing bakal dikomentari saiki minangka pendapat pribadi tinimbang liyane. Kanggo aku, lan yen aku kudu menehi pendapat marang wong sing pengin nggawe tato dandelion, aku bakal menehi pilihan kanggo gaya sing beda, desain kaya cat banyu sing nutul abstrak bisa dadi apik banget. Dadi, kita adoh saka dandelion sing khas karo nggawa manuk.

Tato dandelion nganggo huruf

Tato dandelion nganggo huruf

Kaya jinis tato liyane, kita uga bisa seneng variasi ing siji iki. Salah sijine yaiku ndeleng kepiye Tato Dandelion nganggo aksara njupuk Panggonan pisanan. Mungkin amarga saliyane duwe kabeh simbolisme sing wis kasebut, kita nambah makna anyar. Kita utang karo huruf sing bakal wujud tembung utawa tembung.

Sing paling umum yaiku ndeleng tembung-tembung sing nyemangati utawa frasa positif sing mesthi ngelingake manawa kita kudu terus gelut saben dina. Mesthi wae, luwih becik milih tembung sing ringkes supaya ora mbayangake kaendahan dandelion. Gagasan asli yaiku nyampur bagean saka wiji kasebut layang individu sing bakal mbentuk tembung. Ing prekara iki, paling apik yen jeneng kasebut cocog.

Endi kanggo entuk tato dandelion

Tato dandelion ing iga

Kaya macem-macem makna, dandelion uga bisa dadi protagonis maneka warna area awak sampeyan. Sampeyan mung kudu ngerti yen bisa diadaptasi karo sing paling disenengi.

  • Ing bangkekan: Sanajan ora katon kaya, bisa dadi tato sing apik kanggo bangkekan. Mesthi, ing kasus iki, disaranake ngrancang tanduran dhewe, lan kanthi vertikal, lan mung sawetara wiji ing sekitare.
  • Ing pundhak: Salah sawijining pilihan sing paling populer yaiku, tanpa mangu-mangu. Pundhak minangka bagean saka awak ing endi tato dandelion bisa dadi wong sing apik banget. Luwih saka apa wae amarga bakal duwe bentuk horisontal, sing bisa dawa wiji lan gabungke karo huruf utawa ukara sing wis kasebut.
  • Kaler: Area gulu elegan lan sensual kanthi ukuran sing padha. Mula, yen sampeyan duwe tato jinis iki, mula ora bakal sampurna. Ukurane bakal dikurangi, nanging ora kaendahane. Sisih gulu lan mburi kuping dheweke dipilih banget kanggo dihias karo dandelion.
  • Ing: Yen sampeyan ora wedi karo rasa lara sing bisa nyebabake tato sikil, terusake. Tanpa mangu-mangu, iki minangka salah sawijining wilayah favorit kanggo pamer desain kaya ngene iki. Iki uga bakal dadi area sisi sing luwih misuwur babagan iki.
  • Tungkak sikil: Tato tungkak biasane duwe kebijaksanaan. Nanging ing kasus iki, kita bakal milih desain sing bakal ana dekorasi area tungkak lan terus munggah sikil. Tato vertikal sing apik lan mesthi becik.
  • Iga: Kanggo pria lan wanita, tato ing iga Dheweke mesthi menehi orisinalitas sing apik, plus sing cocog kanggo desain sing luwih gedhe. Mesthi wae, rasa nyeri sing uga katon ing kasus iki. Nanging, asil kasebut bakal dadi rasa sensual amarga lengkungan alami awak. Dandelion gabung karo sensualitas lan kaendahan pungkasan.

Rega Tato Dandelion

Tato Dandelion ing bangkekan

Harga tato bisa beda-beda sithik ing sak papan liyane, uga jinis tato sing lagi dibahas. Ing kasus iki, ana uga variasi ukuran, gumantung saka papan awak sing wis dipilih. Kita bisa ngandhani yen regane bisa larang saka 80 euro nganti luwih saka 110 euro.

Foto Tato Dandelion

Artikel sing gegandhengan:
Endi sing paling ora lara yen entuk tato: target area awak iki

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

3 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Xenia valerko ngandika

    Kabeh menarik banget! Nanging sampeyan asring nggunakake tembung "saiki apik"

    1.    Antonio Fdez ngandika

      Sampeyan bener Xenia, aku wis nganyari kiriman kasebut. Iki minangka tagline sing aku tulis nalika nulis lan kadang-kadang nggawe trik kaya aku iki 😛

  2.   Susana godoy ngandika

    Halo, Luz !.

    Ing kasus iki, arah tato ora bisa ngowahi tegese, minangka aturan. Amarga pangertene adhedhasar luwih saka simbolisme lan uni unsur-unsur kasebut lan ora kepiye carane disusun ing desain pungkasan. Papan awak sing kita gunakake pancen duwe watak spiritual uga emosional sing luwih utawa kurang, nanging nalika dakkandhakake arah kasebut, ora pengaruh. 🙂

    Matur nuwun kanthi sanget kanggo komentar sampeyan.
    Sambutan !.