Sergio Gallego

Aku minangka wong sing seneng banget babagan tato. Ngerti babagan sejarah, tradhisi, lan cara ngrawat dheweke minangka hobi sing dak tresnani. Lan uga nuduhake ilmu supaya sampeyan bisa nikmati.