Antonio Fdez

Wis pirang-pirang taun aku kepengin banget babagan tattoos. Aku duwe macem-macem gaya. Klasik tradisional, Maori, Jepang, lsp. Mula, muga-muga sampeyan seneng karo apa sing bakal dakkandhakake babagan siji-sijine.