Fernando Prada

Hobi favoritku yaiku tato. Saiki aku duwe 4 (meh kabeh geek!) Lan kanthi gaya sing beda. Aku bakal terus nambah jumlah nganti ngrampungake ide sing dakpikirake. Uga, aku seneng ngerti asal usul lan makna tato.