Susana godoy

Amarga aku isih cilik, aku yakin yen tugasku dadi guru, nanging uga bisa ditindakake, bisa uga digabung karo karepku liyane: Nulis babagan jagad tato lan tindikan. Amarga iku ekspresi utama kanggo nggawa kenangan lan momen sing ana ing kulit. Sapa wae sing dadi siji, mbaleni lan dakkandhani saka pengalaman!