Tato tangan United: persaudaraan lan uni

Tato tangan United

Tato tangan persatuan ing sorority (Fuente).

ing tato tangan gabungan iku desain sing apik banget, lan bisa uga ana sing apik banget sederhana utawa rinci banget, lan cocog kanggo sing golek tato kanca utawa pasangan sampeyan.

Ing kiriman iki, kita bakal waca kanthi cepet pralambang apa duwe tato tangan gabungan lan kita bakal ndeleng sawetara desain supaya sampeyan bisa inspirasi.

Kanca saklawase!

Tato pinkies Serikat

Tato pinkies manunggal karo janji.

Ayo dipikirake a gambar khas bocah cilik. Kaloro kanca yaiku padha ngidoni ing lontar (utawa, ing versi hardcore, dheweke motong awake dhewe) lan nyampur slime ing a salaman. Saiki kanca (utawa pacar) sedulur kanggo urip (sanajan kabeh urip mung musim panas).

"Aku ora nate duwe kanca kaya kanca rolas"Ujare protagonis film kasebut Ayo kula. Yen kita pengin makili kabeh iku jamane, nyilem ing kali, rasa persik dicolong saka kebon anggur, kabeh musim panas sing kita lakoni kanca sing saiki wis krama karo anak loro sing nomer lima, siji tato tangan bersatu iku siji pilihan apik banget.

Simbolisme positif

Tato meh gabung karo tato

Tato meh gabung karo tato.

ing tato tangan gabungan makili kita union karo wong, dadi kanca, sedulur (saka lapo utawa getih), pacar, simbah. Dheweke nglambangake paseduluran, sing katresnan, sing ngormati lan kasetyan.

Elegan, sederhana lan unik

Su desain uga aneh banget, apik banget, sederhana lan unik. Ana versi tato gabung schoo lawasl saka sing paling ayu. Sampeyan uga bisa milih desain ing ireng lan putih, luwih gampang. Uga, tato sing gabung yaiku cocog kanggo desain cilik, sing bisa ditindakake kanthi tangan utawa malah nganggo tangan.

Tato tangan gabung ing pandonga. Ing kasus iki, nuduhake kapercayan saka tato, dudu fraternity. (Fuente).

Keanggunan lan jero pralambang tato tangan sing digawe nggawe pilihan sing cocog kanggo sapa wae sing pengin tato khusus banget. Lan sampeyan,apa sampeyan duwe tato tangan Bersatu sing pengin dituduhake?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.