Tato bullfighting: gagasan karo bantheng kanggo kabeh raos

Tato adu banteng ireng lan putih

(Fuente).

Tato adu banteng nduweni kewan sing ayu, kulite mengkilat lan sungu landhep, sing luwih apik kanggo ngujo saka kadohan yen kita ora pengin njaluk ajrih ing gaya Félicité endearing, sing uga protagonis saka Flaubert crita sarwa "A Simple Heart".

Dina iki kita bener-bener arep ngomong babagan tato bullfighting, sing, karo bantheng minangka protagonis, nanging tanpa njupuk menyang savagery sing adu banteng nggegirisi, awit kita bakal pirembagan bab makna lan mistik saka kewan iki lan kita bakal menehi sawetara gagasan kanggo bisa njupuk kauntungan saka tato. Miturut cara, yen sampeyan pengin ngerti luwih akeh, aja lali ngunjungi artikel liyane babagan iki tato bantheng.

Banteng minangka simbol

Banteng kuno sing penasaran tanpa sungu nanging swiwine

(Fuente).

Kurang luwih kita kabeh ngerti apa bantheng: iku lanang saka sapi uncastrated, Kajaba iku, iku ditondoi dening gadhah. prilaku sing luwih agresif tinimbang iki lan awak ora dadi lembut, nanging luwih otot lan, ing cendhak, kanggo duwe karakter ala ing umum. (sanajan legenda yen warna abang ngganggu dheweke ora luwih saka mitos, amarga banteng ora bisa ngerteni warna abang lan ijo, kaya akeh mamalia, sing ngganggu yaiku gerakan).

Tato kepala banteng ing lengen

(Fuente).

Terus karo simbolisme kewan iki, kaya sing wis kita ucapake ing artikel sing wis disambung ing ndhuwur, bantheng nglambangake kekuwatan kewan sing diluncurake ing pirang-pirang budayaNyatane, kanggo budaya asli Amerika, tengkorak banteng minangka simbol kekuatan khusus.

Tengkorak banteng nglambangake kekuwatan kanggo wong asli Amerika

(Fuente).

Ing kasunyatan, bantheng minangka simbol, lan utamane minangka dewa utawa kewan suci, wis digunakake paling ora 17.000 taun., kang wektu kanggo lukisan Lascaux, perwakilan pisanan dikenal saka kewan ayu iki, wis tanggal. Nanging, katon ing akeh budaya kuna liyane, lan ora mung minangka simbol saka kekuatan, nanging kesuburan, contone, nalika Zeus kidnaps Europa kanggo rudo pekso dheweke ing wangun bantheng putih.

Tato banteng ing lengen

(Fuente).

Sayang, bantheng miskin uga wis nandhang sangsara ing tangan manungsa wiwit wiwitan jaman: Kajawi adu banteng ingkang njijiki, kejem ingkang taksih taksih ketingal sakmenika, utawi bantheng embolaos, utawi Sanfermines, manungsa sampun nedahaken kados pundi nisthanipun kaliyan olahraga semu kadosta umpan banteng, ingkang misuwur sanget ing Inggris ngantos dumugi sing kebeneran dicekal ing taun 1835, ing ngendi paket asu diluncurake nglawan bantheng sing nesu (ing cara iki, asale saka jeneng jenis bulldog).

Gaya tradisional dadi apik banget karo kekuwatan kewan iki

(Fuente).

Ide Tattoo Bull

Unsur kaya kembang, sanajan ora dikarepake, katon apik karo tato iki

(Fuente).

Dadi kewan kanthi akeh mitologi lan simbolisme, bantheng menehi akeh dhewe ing tato. Ayo ndeleng, contone:

bantheng realistis

Tato bullfighting gaya realistis banget populer

(Fuente).

Bab pisanan sing dipikirake nalika sampeyan mikir babagan tato banteng, mesthine, banteng realistis. Neng akhir kewan iki nduweni dinamisme sing katon apik ing tato gaya ikiKajaba iku, kanthi werna peteng, ireng lan putih cocok banget kanggo sapi. Yen sampeyan milih gaya tato iki, sampeyan bisa milih pizza gedhe, nanging uga mung kanggo tato ing sirah kewan, sing paling bisa dingerteni saka banteng.

Tato Taurus

Tatu simbol Taurus ing driji

(Fuente).

Yen kita ngomong babagan tato adu banteng, kita ora bisa lali babagan Taurus, salah sawijining simbol zodiak sing paling unggul. Stubborn, kuwat lan karo gagasan tetep, manggon karo Taurus ora gampang (aku ngomong iki saka pengalaman) nanging paling ora mboseni uga. Mangkono, yen sampeyan Taurus lan sampeyan pengin nuduhake pengabdian kanggo tandha zodiak, sampeyan bisa milih kanggo bantheng, ya, nanging uga kanggo simbol sawijining, babak siji karo sungu.

tengkorak banteng

Tato warna gedhe kanthi tengkorak banteng

(Fuente).

Sadurunge kita ujar manawa tengkorak banteng minangka salah sawijining simbol pribumi Amerika asli kanggo makili kekuwatan, mula umume. ndeleng tato jinis iki sing diiringi unsur kayata wulu, busur lan panah, tongkat, lanskap gurun utawa dream catcher.. Tanpa mangu, tato tengkorak banteng katon apik ing gaya realistis, sanajan ora ngilangi gaya liyane kayata tradisional utawa malah menehi sentuhan warna.

Tato banteng bayi sing nggumunake

Banteng bayi bisa ngurmati bocah sing pengin tuwuh sehat lan kuwat

(Fuente).

Tato bullfighting ora mung bisa nampilake kewan iki kanthi kekuwatan lengkap, nanging uga versi liyane sing luwih apik, contone, banteng bayi. Bisa dadi cara sing apik kanggo ngurmati bocah sing sampeyan ngarepake bakal lair kanthi sehat lan kuwat, umpamane. Miturut tegesipun, iku tato sing bisa diwakili kanthi realistis lan kanthi sentuhan bocah utawa malah kartun.

torus geometris

Garis geometris menehi gerakan menyang potongan kasebut

(Fuente).

Kita wis ujar manawa tato kasebut serbaguna, mula ora nggumunake yen sentuhan geometris uga cocog karo dheweke. Sampeyan bisa nggawe geometri ora rampung Integrasi menyang desain, nanging uga nggabungake kanggo menehi koyo sing iku sketsa. Kanthi cara iki sampeyan bisa menehi gerakan sing aneh banget kanggo potongan sing, kanthi cara, katon apik ing ireng lan putih.

Geometri bisa menehi sentuhan mistis marang banteng

(Fuente).

banteng komik

Tato adu banteng gaya komik

(Fuente).

Lan kita terus karo gaya liyane sing ngakoni akeh kemungkinan karo kewan iki, kang uga ngidini sampeyan menehi corak sing luwih imajinatif kanggo desain, kaya ing foto, ing ngendi kita ndeleng hibrida saka kidang lan banteng. Jaga rincian supaya potongan sampeyan nggawe prabédan: ing kene warna minangka ide sing apik, amarga bisa nyorot ekspresi kewan sing sengit kanthi mata abang sing kuat, uga wulu.

Sederek liyane saka bantheng

Barbet karo cipratan cat banyu

(Fuente).

Lan kita rampung tanpa nglirwakake sederek liyane saka wong kuwat iki, contone, kebo, sapi utawa bison. Kabeh padha nuduhake tanduk ing endhas, sanajan saben duwe simbol lan makna dhewe.

Sepupu bantheng, kaya kebo, uga katon apik ing tato

(Fuente).

Tato banteng lan banteng menehi akeh awake dhewe lan serba guna, kaya sing sampeyan deleng ing kabeh desain kasebut. Marang kita, apa sampeyan duwe tato karo kewan iki? Apa simbol kanggo sampeyan? Apa sampeyan mikir kita wis ninggalake makna kanggo komentar?

Foto tato adu banteng


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.