Tato Afrika: suku kanthi makna

Tato Kanggo Wong Lanang

ing tato Afrika, nalika tato maoriContone, dheweke minangka salah sawijining conto praktik tato paling wiwitan. Kasunyatan manawa sawetara suku ing bawana iki ana ing negara sing meh padha karo ribuan taun kepungkur, uga ngidini kita ndeleng prosedur tata cara tradisional sing ora bisa dingerteni.

Dadi, yen sampeyan kepengin ngerti babagan tato Afrika, terus maca, kaya ing artikel iki kita bakal bisa ndeleng prosese. kanggo nggawe salah sawijining tato iki, beda banget karo papan liya ing jagad iki.

Makna tato Afrika

Anting-anting tato Afrika

Tato gaya iki digunakake kanggo bocah nalika proses dadi pria (tumrap wanita iku kurang umum). Makna tato, amarga lara lan kasangsaran sing nyebabake, gegandhengan karo kasunyatan diwasa, siyap nandhang lara sing bakal urip.

Ing sisih liyane, Tato uga dianggep minangka sipat sing apik sing nuduhake kekuwatan lan kekuwatan.

Cara nggawe tato: scarification

Tato tato Afrika

Kaya umume ing Afrika, kulit peteng pedunung nggawe meh ora bisa nggawe tato sing "nahan" warna kasebut. Makane sing paling umum yaiku nggawe desain sing nggawe bekas lara, sing diarani scarification.

Scarification minangka proses sing nglarani banget, ing pirang-pirang tato ing Afrika, kalebu motong kulit utawa ngobong, sanajan sawise nambani tandha bakal terus ing kulit lan desain tato ora bakal ilang. Lan ngomong babagan desain, desaine rumit banget utawa gampang, jelas akeh makna sing beda.

Sejarah tato Afrika apik banget, bener? Kandhani, apa sampeyan duwe tato kaya iki? Elinga yen sampeyan bisa ngandhani apa sing sampeyan karepake yen sampeyan menehi komentar!


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.