Koleksi tato balon, kanggo simbol inspirasi lan kebebasan

Tato balon ing sisih mburi

(Fuente).

ing tato balon lan balon udhara panas minangka cara sing menarik kanggo kulit ing kulit tato sing polos lan ceria. Dheweke minangka jinis tato sing disenengi utawa ora, dheweke mesthi bali menyang bocah.

Lan iku, Sapa sing ora mbayangake nalika isih bocah bisa njupuk pirang-pirang balon lan bisa mabur? Gambar lan gambar sing apik banget, wis pirang-pirang taun, dadi memori sing ora kabur ing pikirane. Sabanjure, kita bakal ngomong babagan tegese tato iki lan bakal menehi akeh ide kanggo inspirasi sampeyan.

Makna tato balon

Tato balon ing lengen

(Fuente).

Tato balon ora anyar, lan iku sejatine wis suwe dheweke dadi bagian saka jagad tato. Sanajan desain sing biasane kanggo masarakat wanita, iki dudu sing ketat banget, amarga kita uga bakal nemokake sawetara jinis tato iki sing bisa ditato kanthi sampurna ing awake wong lanang.

Kelinci diikat balon

(Fuente).

Nanging, Apa simbol balon lan / utawa balon udhara panas? Sanajan ora ana teges sing jero, kita bisa nggandhengake macem-macem aspek karo obyek kasebut. Lan wiwit dadi populer, tato balon wis digandhengake karo kebebasan lan inspirasi masarakat. Kaya sing dirembug ing artikel liyane, kita uga bakal nemokake paraga lan rasa seneng lan pahargyan sing ora luput, ora mung apa-apa protagonis novel lan crita bocah sing ora kaetung, nalika petualangan lan penemuan menang, kayata sing ora bisa dilalekake. Google, saka Badal, utawa Ing saindenging jagad iki sajrone 80 Dina saka Verne.

Tato gaya bocah kanthi gajah lan balon

Balon, saliyane, lan kaya sing wis kasebut ing ndhuwur, nggawa kita bali menyang masa kanak-kanak kanggo nambah akeh pesta bocah kanthi warna lan mabur sing apik. Mula, kadang-kadang digunakake minangka kiasan kanggo bocah sing ilang, kaya dene muride Banksy karo bocah wadon lan balon kasebut.

Tulisan bisa nggawe makna tato luwih jelas

(Fuente).

Gagasan tato balon

Balon uga nglambangake kamardikan

Kaya sing sampeyan deleng ing bagean iki lan galeri ing ngisor iki, sampeyan bisa entuk desain sing apik banget yen digabung karo elemen liyane kayata mawar, tengkorak utawa obyek liyane sing bisa "nyambung" karo balon sing pengin ditata. Kanthi cara iki kita bakal entuk tato sing luwih lengkap, menarik lan pribadi. Priksa tato balon ing ngisor iki kanggo ide kanggo tato sabanjure.

Banksy's Girl lan Balon

Tato sing diilhami dening karya Banksy

(Fuente).

Dicet ing London ing taun 2002, iki minangka salah sawijining karya seni paling misuwur ing Banksy. Bubar iki digunakake kanggo menehi kritik babagan krisis pengungsi Siria 2014. Ing taun 2018, salinan karya sing didol kasebut didol ing Sotheby kanthi regane sayuta pon ... banjur dirusak dhewe nggunakake sistem sing digawe. .

Minangka tato, katon apik banget sampeyan kudu ukuran tartamtu lan lebokake ing papan sing cukup amba supaya katon apik.

Tato jangkar balon

Jangkar lan balon minangka rong elemen sing akeh digunakake

Kaget yen pirang-pirang tato nggunakake gambar iki, kanthi jangkar sing kaiket ing balon sing akeh. Iki nuduhake keseimbangan, jangkar sing ora bisa klelep lan sawetara balon sing bisa ilang ing langit ing ndhuwur amarga bobote jangkar kasebut. Iki minangka tato sing apik kanggo wong sing ngalamun sing pengin negesake yen sikil tetep ing lemah.

Tato liyane sing nuduhake imbangan karo jangkar lan balon

Bisa digunakake kanthi balon warna-warni lan yen sampeyan ora pengin desain gedhe banget Dheweke katon bocah cilik lan garis sing luwih alus.

Tato balon lan buku

Buku kaya balon, nggawe kita ngambang ing endi wae: munggah, maju malah mundur. Dheweke minangka rong elemen sing ora bisa dipisahake amarga makna kias sing dituduhake. Iki minangka tato sing katon apik banget kanthi sentuhan retro, ing jagad utawa ing tato, sing bisa ngetutake gaya tradisional, kaya gambar ing gambar: garis tebal lan warna sing cerah lan kandel.

Bocah wadon munggah dening balon

Bocah-bocah diwakili balon sing ngunggahake sampeyan

(Fuente).

Sadurunge komentar babagan balon nggambarake wektu kanak-kanak lan jaman biyen, sing bakal nggawe bayangan luwih akeh. Ing kasus iki, tato pengin dadi pangeling-eling nalika semana, lan ora beda karo desain liyane, dheweke milih gaya sing luwih sober lan dramatis kanthi warna ireng lan putih. Gaya kasebut, kanthi pointillism, lan bentuk geometris uga nuduhake loro sen menyang nostalgia sing dikirim tato iki.

Balon bentuke ati

Tato balon kanthi ati

(Fuente).

Yen sampeyan nggoleki tato balon sing asli, pilih kanggo nyelehake elemen sing ora dikarepake ing awak balon kasebut. Tuladha sing apik yaiku potongan iki, ing endi ati wis diganti. Ing basa Inggris iku dolanan tembung sing apik banget, amarga diarani manawa atimu "kumambang" nalika seneng utawa seneng. Yen ana apa-apa, iku desain sing kuat lan pribadi banget.

Tato globe bumi

Bumi uga dadi jagad

Lan yen ngomong babagan balon, kita ora bisa nglirwakake jagad sing kita urip, yaiku Bumi. Amarga wujude, iku pilihan sing apik kanggo nggawe tato kanthi bentuk balon bocah, kayata, utawa diikat ing kursi, utawa omah ... Bumi menehi corak sing menarik banget kanggo makna sing paling klasik tato iki lan ing ndhuwur katon apik ing endi wae.

Jagad sing kita uripi, bumi

Tato gambar bocah kanthi balon

Tato bocah kanthi balon uga diilhami dening gambar

Gambar kanggo bocah (utawa digawe dening bocah-bocah) uga minangka sumber inspirasi sing apik kanggo nggawe karya kita supaya bisa dadi pribadi. Yen sampeyan pengin ngrujuk babagan masa kanak-kanak, pilih gambar sing digawe utawa kartun wiwit semana (utawa malah dolanan utawa kewan boneka sing sampeyan wis apresiasi khusus).

Tato gaya bocah kanthi jerapah lan balon

Balon sing manuk

Tato sing apik karo manuk nggawe balon

Bisa uga salah sawijining tato balon sing paling apik sing sampeyan tingali ora duwe balon, amarga wis diganti manuk. Makna dadi padha, sanajan kontemplasi sederhana diganti kanthi nggawa sampeyan menyang papan sing luwih disenengi ... Amarga watake sing meh surreal, katon ireng lan putih kanthi garis-garis sederhana lan bening.

Tato balon ing sikil

Tato balon warna lengkap sing realistis

(Fuente).

Desain liyane sing katon apik, luwih-luwih yen sampeyan ngaturake dhewe ing jagad balon, yaiku potongan sikil kanthi gaya realistis lan warna lengkap. Balon kanthi warna sing beda-beda, menehi tato sing istimewa banget, sing bisa luar biasa yen sampeyan njupuk kesempatan kanggo nggambarake sunar utawa srengenge surup.

Balon Origami

Balon kanthi jangkar lan print Origami

(Fuente).

Pungkasan, desain liyane sing menarik banget yaiku desain sing nggunakake kauntungan kanggo nggawe balon partai nanging bisa menehi sentuhan sing beda. Contone, Ing potongan iki, balon duwe prau Origami sing digambar, lan benang sing nyekel dheweke mbukak mudhun ing sisih nganti rampung ing jangkar.

Tato balon kanthi mandala ing kain

(Fuente).

Tato balon banget populer, sanajan sampeyan duwe cara kanggo nggawe corak sing apik banget. Muga-muga sampeyan wis mbantu sampeyan nemokake. Kandhani, apa sampeyan duwe tato kaya iki? Lambangé apa? Elinga yen sampeyan bisa ngandhani kabeh sing sampeyan karepake, sampeyan mung kudu menehi komentar!

Foto Tato Balon


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.