Tato tampan cilik, yen ukurane ora preduli

Tato Cilik

Kanthi pilihan tato nggantheng iki bocah cilik Ditampilake yen ukuran, nalika ngomong babagan tinta, bola-bali ora dadi masalah, lan kita bisa nggayuh desain spektakuler kanthi ukuran mini.

Apa sing sederhana, rinci, ireng lan putih utawa kanthi sawetara warna, ing ngisor iki sampeyan bakal nemokake akeh ide kanggo njaluk tato becik, plus sawetara tips sing kudu dielingi. Waca terus kanggo ngerteni!

Tips kanggo tato sampeyan supaya sampurna

Tato Wit Cilik

Sadurunge menehi tumpukan ide sing wis disiapake, ayo dirembug sawetara tips sing migunani kanggo mbudidaya tato iki:

Ukurane

Tato Ati Cilik sing Imut

Lumrahe, Nalika ngomong babagan tato cilik, ukuran minangka salah sawijining perkara sing paling penting sing kudu dipikirake sadurunge njupuk langkah gedhe.. Disaranake sampeyan banget ngrembug karo tato sampeyan, amarga dheweke bakal ngerti manawa wilayah kasebut bisa ditato, yen desaine bisa skala…. Nanging, penting kanggo dicathet:

Tato Frasa Cilik sing Imut

  • Sawetara desain bisa diwiwiti kanthi gedhe nganti cilik kanthi gampang (contone, wong suku). Wong liya ora ngakoni bakal saya cilik utawa duwe asil sing luwih ala (contone, para realis).
  • Tingkat detail, ing umume kasus, kudu minimal supaya katon paling apik lan nyegah tato supaya ora rinci lan smudging saka wektu.

Area sing arep ditato

Tato Tangan Cilik

Wilayah sing pengin nggawe tato minangka salah sawijining pertimbangan sing kudu dipikirake dadi, sepisanan, tato dihargai kanthi bener lan nomer loro, nganti suwene bisa ditindakake Dadi:

Tato Burung Cilik sing Imut

  • Papan sing paling apik kanggo tato cilik sing nggantheng yaiku lengen ngisor, area njero bisep, lengen, tengkuk, gulu, ing mburi kuping lan tungkak.
  • Aja nganti papan sing amba banget kaya mburi. Ora mung katon luwih cilik tinimbang sing sejatine, nanging bisa mblokir papan kasebut ing potongan sabanjure.
  • Elinga manawa panggonan kaya tangan lan sikil duwe kulit sing beda lan mula akeh digunakake Tato ing wilayah kasebut luwih gampang digosok.

Pira regane tato cilik?

Tato Pangeran Cilik sing Imut

(Fuente).

Kita wis ngrembug topik iki ing acara liyane ing blog, nanging kudu dielingi Tato biasane duwe rega minimal. Sanajan pungkasane tato mung butuh limang menit nganggo tato, nanging wektu kanggo nyiyapake kabeh (tinta, ruangan, jarum, lan liya-liyane) padha karo potongan gedhe.

Tato Bunder Cilik sing Imut

Rega minimal bisa beda-beda saka seniman tato nganti seniman tato. Saenipun, sampeyan kudu mbandhingake sawetara (liwat jaringan sosial, nanging uga ngunjungi toko) lan pungkasane milih sing paling disenengi.

Gagasan kanggo tato super keren

Saiki ya, ing ngisor iki kita nampilake seri ide kanggo inspirasi sampeyan ing desain sabanjure.

Tato Origami mini

Tato Origami Cilik sing Imut

(Fuente).

Salah sawijining desain sing paling cocog karo potongan cilik yaiku Origami. Seni kertas lempitan Jepang ngidini desain sing apik banget lan geometris, sing bisa ditambahake sawetara titik warna.

Tato rinci

Tato Singa Cilik Lucu

Sanajan sadurunge wis menehi saran supaya sampeyan ora milih desain sing rinci, sing sejatine kadhang kala aturane ora dianggep. Kanthi seniman tato sing berpengalaman, kita bisa nggayuh desain sing menehi kesan rinci kanthi main bayangan, perspektif lan warna.

Tato kewan

Tato Flamingo Cilik sing Imut

Sawetara kewan menehi inspirasi kanggo tato cilik sing lucu amarga bentuke sing khas. Kita ngomong babagan critter sing apik banget kayata flamingo, jerapah, singa, gajah, penyu, paus ...

Tato tandur

Tato Tanduran Cilik

Sanajan kabeh tanduran, kanthi garis sing sederhana lan alus, bisa digunakake kanthi apik kanthi tato cilik, sejatine yaiku tetanduran liar ngutangi awake dhewe. Tanduran tipis lan alus kayata violet, lavender utawa thyme pancen apik banget kanthi desain cilik.

Tato lintang

Tato Bintang Cilik

Sanajan lintang nautika pancen adhem, ora kira ukuran apa wae, nanging kanggo tato sing cilik banget, yaiku rasi bintang. Elegan, apik lan, utamane, cilik, sampeyan duwe akeh inspirasi, kanthi legenda dhewe-dhewe.

Tato kanthi sentuhan cat banyu

Tato Cat Air Cilik Cilik

Tato tampan cilik ora kompatibel karo warna, lan cat banyu, kanthi nada sing kaya bisu lan tempel, cocog kanggo desain sing apik banget. Gabungke warna karo unsur liyane kayata wulu, bulan, ombak ...

Tato tembung lan frase

Tato Tembung Cilik sing Imut

Desain liyane sing bisa digunakake kanggo jinis tato iki yaiku kalebu tembung utawa tembung (temenan sing terakhir kanggo desain sing luwih gedhe). Trik nyata ora mung milih tembung utawa tembung sing apik, nanging uga ngerti cara milih font huruf.

Tato driji

Tato Jari Cilik

Oke, wis dakkandhani sadurunge yen driji tato ora apik, nanging yen sampeyan pengin potongan ing kana ya utawa ya, pilih sisih ndhuwur driji, ing endi desain luwih cenderung tahan luwih suwe.

Muga-muga sampeyan wis menehi akeh ide kanggo tato cilik sing lucu. Kandhani manawa sampeyan duwe komentar!


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.