Tato gunung, apa tegese?

Tato gunung

Ana ing antarane para pecinta alam utawa sing seneng lelungan lan nemokake pojok anyar planet iki, ing tato gunung Dheweke minangka desain sing popularitase saya suwe saya suwe. Tato jinis iki dadi luwih gampang dideleng, utamane ing antarane klompok sing kasebut ing ndhuwur. Ketenangan, ngatasi utawa seneng alam, minangka sawetara konsep sing pengin makili awake dhewe nganggo tato iki.

Ing artikel iki khusus kanggo tato gunung sampeyan bisa ndeleng beda jinis desain, sanajan trene wis jelas. Dina iki wis modis nganggo tato profil sing nggambar gunung ing lanskap. Tato ukuran sedheng, utamane ing warna abu-abu. Kabeh iki nganggo garis gedhe sing nularake rasa alus lan enak. Asile katon cetha ing mripat.

Tegese tato gunung

Ayo luwih jero babagan tegese tato iki. Apa sampeyan nate munggah gunung? Nalika tekan pucuk, kita kabeh uga nindakake perkara sing padha, tangan akimbo ing pinggul, kita narik napas sing kuwat lan napas sing diucapake: rumangsa luwih kuat, kita rumangsa kebak, titanic, kayane ora ana sing bisa ngalangi kita. Kita mung ngrasakake ora bisa rusak lan ora bisa dibendung.

Makna sing paling wiyar yaiku tresna marang alam. Wong sing tatone lanskap pegunungan biasane seneng karo alam. Wong sing seneng ngulandara, sing ora dingerteni lan wedi apa-apa. Gunungan minangka simbol rasa hormat kanggo apa sing mbantu kita santai lan ngresiki pikiran nalika kewalahan.

Nyatane, ing pirang-pirang budaya lan legenda negara-negara ing endi lanskap kasebut umume gunung, dianggep minangka tes diwasa kanggo tekan pucuk pucuk utawa gunung lan nggawa bukti kanggo ngonfirmasi langkah saka bocah nganti urip diwasa.

Sing dimaksud tato gunung yaiku kanggo nglambangake. Wong sing ditato malang gunung, nyatane, kasunyatan utawa kedadeyan wis tato sing kudu diatasi adhedhasar gaweyan, korban lan nangisPangeling terusan kanggo usaha yen sampeyan wis nandur modhal kanggo nggayuh tujuan lan ora lali wiwitane.

Makna liyane sing biasane diwenehake kanggo jinis tato iki yaiku stabilitas. Wong sing nganggo gunung tato biasane dadi wong sing stabil kanthi yakin tenan, kaya gunung, dheweke ora bisa dipindhah sanajan ana kahanan ing sekitare.

Tato gunung

Makna sing rada kurang nyebar yaiku la paz. Nalika munggah ing pucuk gunung, kita bakal tenang lan "tentrem" saka swara jagad sing ngubengi kutha-kutha gedhe lan stres sing kita alami saben dina amarga gaya urip saiki. Ing hiking, trekking, utawa kegiatan apa wae sing ana gandhengane karo gunung wis dadi modis ing taun-taun pungkasan amarga kedadeyan kasebut ing ndhuwur.

Ngomong manawa gentrifikasi kutha lan kutha ing sacedhake pusat kutha gedhe wis nyebabake, katresnan alam lan kegiyatan sing ana gandhengane tuwuh kanthi cepet. Mula, normal yen jagad tato wis diserap ombak iki lan tato gaya iki tuwuh, ing kabeh masarakat ing jagad iki.

Sanajan gunung minangka unsur sing bisa gampang dilebokake ing kategori tato malang (sing wis ditemtokake artikel ganjil), unsur alam iki nduweni muatan simbolik sing bisa uga duwe kategori dhewe-dhewe. Mangkono uga, ing tegese tato gunung iku menarik banget. Mesthi minangka salah sawijining alasan utama sing nggawe wong njaluk tato iki.

Tato ing endi katon gunung, alas utawa kali, nglambangake rasa tresna marang alam. Dheweke uga ana gandhengane karo katenangan lan tentrem. Apamaneh sing dirasakake nalika kita ana ing pucuk gunung sing dhuwur. Makna liyane sing kudu dipikirake yaiku katentreman, perbaikan, kekuwatan lan ketahanan. Karakteristik sing sapa pengin nggambarake karo tato iki.

Tato jinis iki katon apik ing pirang-pirang cara lan ing pirang-pirang area awak, nanging kaya biasane, kabeh gumantung karo desain sing dikarepake. Yen kita milih desain kanthi rinci, tato kudu rampung ing wilayah sing cukup amba minangka quadriceps utawa sisih. Yen ing sisih liyane, kita milih a desain sithik maneh minimalis kita bisa nindakake iku ing siji area awak sing luwih cilik kaya bangkekan, lengen ngisor utawa malah ing tangan.

Ringkesan, gunung-gunung kasebut akeh banget budaya ing saindenging jagad lan masarakat lan alam semesta tato wis nyuarakake beban iki lan wis mbantu akeh wong kanggo nggawa fitur geografis iki sing ditandhani ing kulit minangka tandha apa sing bisa ditindakake sajrone urip.

 

Ing galeri ing ngisor iki, kita wis menehi sawetara foto supaya sampeyan bisa nemokake ide saka desain tato iki lan sampeyan bisa ngatur dhewe.

Foto Tato Gunung


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.