Tato ibu lan putri asli, akeh ide

Tato kanggo ibu lan putri

Salah sawijining sebab utama sing nyebabake wong nggawe tato ing awake yaiku katresnan sing diproses kanggo anggota kulawarga utawa kanca. Tuladha sing cetha yaiku ibu tattoos lan putri asli

Ing artikel iki kita bakal ngomong kanthi jero babagan jinis iki tato, tanpa diragukan, salah sawijining sebab paling apik yaiku nyuntikake tinta ing kulit.

Alasan nggawe tato kanggo ngurmati wong tuwa

Tato kanggo ibu lan putri

Biasane sing paling umum yaiku ketemu ibu utawa bapak sing isih enom sing arep ngurmati anak wadon utawa putra kanthi tato. Contone, jeneng bocah lanang utawa wadon, tanggal lair utawa uga gambar sing ngelingake dheweke wis umum banget.

Tato Putri Ibu Asli

Nanging, ing taun-taun pungkasan, iki dadi modis tinimbang ibu lan putri bareng-bareng menyang studio tato kanggo nggawe tato gabungan. Sabanjure, tato iki ora mung diwatesi kanggo ngurmati putra kanthi jeneng lan tanggal, nanging uga cenderung ngupayakake sentuhan pribadi sing nuduhake kepiye ibu lan putri sing raket.

Gagasan tato kanggo ibu lan putri

Tato Anchor Putri Ibu Asli

Iki kabeh apik banget, nanging, Tato apa kanggo ibu lan putri sing bisa ditemokake? Sejatine, sejatine yaiku opsi sing beda-beda lan, kayata karo jinis tato liyane, siji-sijine watesan yaiku imajinasi kita dhewe (lan kualitas artis tato sing bakal nggawe kita tato).

Setengah frase, becik lan populer banget

Frasa Tato Putri Putri Asli

(Fuente).

Salah sawijining desain sing paling umum ing jinis tato iki yaiku nemokake frasa sing dipérang dadi rong bagean, dadi mung bisa ngrampungake yen ibu lan putri bebarengan. Goleki ukara sing ngelingake sampeyan, kayata, saka lagu, saka geguritan ...

Desain lengkap durung rampung

Tato Burung Putri Putri

Pilihan liyane sing cukup narik kawigaten yaiku milih desain sing durung lengkap, dipérang dadi setengah utawa sing wis rampung nalika wong loro mau lagi kumpul. Iki minangka metode kanggo ngelingi katresnan kita marang ibu utawa putri lan mesthi ana wong istimewa sing dieling-eling. Lan tato iki cukup ayu amarga nuduhake rasa tresna marang ibu.

Sepasang flamingo, simbol keseimbangan

Tato Ibu lan Putri Flamenco Asli Tato Ibu lan Putri Flamingo Asli

Flamingo minangka kewan sing ayu, kanthi nada jambon katon apik banget, lan pralambange cocog banget karo tato gabungan antarane ibu lan putri. Flamenco minangka simbol panglipur sing bisa ditemokake ing perusahaan liyane, uga dhukungan lan keseimbangan. Goleki desain sing disenengi sampeyan, sampeyan bisa milih flamenco kayu garing lan uga kewan kanthi ukuran beda-beda saengga jelas sapa sing paling tuwa.

Kembang sing cocog, desain sing apik

Kembang Putri Tatu Putri

(Fuente).

Elemen liyane sing bisa menehi dolanan luwih akeh yaiku kembang. Sampeyan bisa milih desain kanthi kembang sing artine ana gandhengane karo karakter sampeyan utawa uga kanggo jeneng sampeyan (Rosa, Jacinta, Narcisa ...). Yen sampeyan pengin nggawe luwih asli, pilih tato sing mung lengkap nalika sampeyan loro ing kana, contone nganggo karangan bunga ing lengen.

Srengenge lan rembulan kanggo mistis sing paling mistis

Sun Tato Ibu lan Putri Asli

Antarane elemen komplementer, sing bisa digunakake kanthi apik ing antarane ibu lan putri yaiku rembulan lan srengenge. Dheweke loro-lorone saka koin sing padha, amarga sing siji dadi ketua presiden ing wayah awan, lan liyane nggawe tato kanthi apik, kanthi desain sing luwih sederhana utawa liyane sing duwe sentuhan esoteris.

Manuk mabur ing kamardikan

Tato Kandang Ibu lan Putri Asli

Tema sing apik kanggo para ibu lan putri sing pengin tato ibu lan putri asli sing bisa diandharake yen bakal teka nalika kita kudu nglilani anak wadon mabur ... nanging tetep eling. Goleki desain sing ora lengkap, ing endi kandhang terbuka lan sing liyane yaiku kumpul manuk.

Jam tangan, amarga wektu ora kliwat

Jam Tato Ibu lan Putri Asli

Wektu minangka protagonis tato sing hebat, mula ora umum malah nggawe desain antara ibu lan putri. Nanging, wektu mung siji-sijine kita lan apa sing diwenehake ibu nalika lair: umur kanthi wektu tuwuh lan urip.

Gambar sing bakal nggawe sampeyan langgeng ing salawas-lawase

Tato Putri Putri

Gagasan sing apik banget, sing sampeyan wis bisa ndeleng ing artikel liyane, yaiku milih desain sing nuduhake sampeyan kanthi cara sing beda lan paling apik: njupuk gambar nalika isih cilik lan entuk tato. Sing paling umum yaiku milih gambar putri, sanajan gambar babagan ibune mbayangake keluargane nalika isih cilik uga apik banget.

Tato sing ora prelu, sajrone urip sak baris

Tato Kembang Putri Putri Asli

Tato Ibu lan Putri Asli Unalome

Kita wis cukup ngomong babagan tato penasaran iki, sing nggawe garis khusus saka pengalaman sing paling penting ing urip wong. Kaya sing sampeyan bayangake, Iki minangka ide sing apik banget kanggo tato saka ibu lan putri, sing bisa digabung kanthi sampurna.

Tato kewan sing nggambarake sampeyan

Ibu Putri Tato Macan Asli

Tato Ibu lan Putri Macan Asli

Sadurunge ngobrol babagan flamingo, nanging ana akeh kewan sing bisa katon apik ing tato. Apa sampeyan pengin nuduhake sisih madrasah sing siji (umpamane karo singa betina lan bocah), galak saka loro (macan) utawa mung tresna sampeyan karo kodhok, tato kewan minangka pilihan kanthi ewonan kemungkinan.

Panah, terus maju

Ibu Putri Tato Panah Asli

(Fuente).

Yen, ing sisih liya, sampeyan pengin desain sing gampang banget, sampeyan bisa milih panah. Iki bisa uga dawa utawa cendhak, utawa duwe simbol integral (kayata tanpa wates), nanging ing endi wae tegese mesthi ana tegese padha: sampeyan kudu terus maju, luwih becik yen sampeyan nindakake bebarengan!

Tato Origami, seni kertas ing kulit sampeyan

Asli Ibu Putri Tato Origami

(Fuente).

Pungkasan, Tato Origami uga bisa digunakake, luwih-luwih yen sampeyan pengin milih arti sing nuduhake manawa sampeyan beda wong, sampeyan duwe basa sing padha (supaya sampeyan bisa milih prau lan pesawat kertas, kayata) utawa memori bocah cilik.

Foto Tato kanggo Ibu lan Putri

Mesin Tato Putri Putri Asli

(Fuente).

Kaya sing dikandhakake, pilihan sing cocog yaiku milih tato sing ora lengkap kajaba sampeyan karo ibu utawa putri. Mungkin sampeyan bisa nemokake inspirasi ing galeri tato ing ngisor iki kanthi desain luwih akeh kanggo ibu lan putri lan pungkasane bisa entuk tato ing perusahaan ibu utawa putri. Kepiye wae, langkah sing bakal ditindakake wong loro lan bakal nambah luwih akeh hubungan sampeyan. Mesthi sampeyan ora bakal getun.

Tato ibu lan putri asli apik banget lan cara sing apik banget kanggo nuduhake manawa sampeyan cedhak, bener? Kandhani manawa sampeyan duwe, yen sampeyan seneng desain tartamtu utawa ide apa kanggo desain sampeyan, sampeyan mung kudu menehi komentar!


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.