Tato ing punggung ngisor utawa ngisor ngisor I

Ora umum banget yen ndeleng lanang mung ing wilayah iki

Ora umum banget yen ndeleng lanang mung ing wilayah iki

Saiki giliran lumbar. Sampeyan biasane ora ndeleng akeh tato kanggo pria sing mung ngenggoni wilayah iki, nanging luwih becik nggambar gambar sing nemplek kabeh kaya horimono utawa wong Maori; uga tato sing ngebaki bokong lan munggah menyang lumbar.

Tato eksklusif ing wilayah iki biasane paling khas wanita, sanajan bisa uga nganti pinggul utawa sisih (kayata tato saka creepers, awan kupu-kupu, lintang, kelopak kembang, lan liya-liyane) uga ngenggoni kabeh punggung (tanpa kudu maju, ana uga wanita sing nutupi tato horimono awake kabeh)

Karakteristik tato ing lumbar

Nggawe bagean mburi pancen sensual banget

Nggawe bagean mburi pancen sensual banget

Sakit: dianggep minangka wilayah sing ora nglarani; Oalah, ana macem-macem pendapat amarga ora duwe daging ing wilayah kasebut, luwih angel kanggo nggawe tato, lan ditambahake manawa ana wong sing luwih sensitif tinimbang liyane.

Estetika: Yen mung alesan sampeyan tato ing wilayah iki amarga sampeyan rumangsa seksi yen sampeyan ngandhani yen desain iki diarani "Fox Tattoo". Aku ora ngandhani, aku wis ndeleng ing kabeh kasunyatan tato Amerika (omongane, aku nemokake komentar iki utamane nyindir saka wong-wong miturut tattoo, ora ketompo carane tukang tato)

Jebule tato sing dadi modis ing antarane pelacur Amarga klien sing seneng miturut posisi apa sing bisa dianggep erotis. Mesthi wae, sing kudu sampeyan pikirake yaiku desain sing tepat amarga iki, amarga pilihan sing ala bisa dadi anti-morbid (Aku kelingan bocah wadon sing kudu nutupi bocah sing paling nggegirisi amarga bojone bakal ngilangi kabeh perkara nalika ndeleng).

Desain iki ora duwe reputasi apik

Desain iki ora duwe reputasi apik

Luwih milih desain sing ora bisa mbatesi saka kiwa menyang tengen kaya sing ana ing foto iki, nanging main karo sisih mburi, pinggul utawa sisih kanthi cara sing luwih sensual lan ora jelas.

Lan kepiye epidural? Apa dheweke bakal menehi kula yen aku tato ing wilayah iki? Aku sesuk njawab.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   yarbelis ngandika

    Aku seneng tato ing sisih mburi ngisor…. Pakaryan kasebut pancen super