Tato kanggo menehi tandha cara urip sampeyan: kompas munggah

kompas wungu ing lengen

La Kompas Mawar Iki minangka jinis tato kanthi tagihan simbolis sing jero. Desain sing saiki wis misuwur banget ing jagad tinta. Mula, kita bakal nerangake kabeh sing kudu sampeyan ngerteni babagan unsur bahari sing ana gandhengane karo tato pelaut. Lan, kaya sing bakal dideleng ing saindenging artikel kasebut, maknané ana gandhengane karo jagad segara.

ing tato mawar kompas Tato iki misuwur banget ing antarane sing paling enom amarga bentuk geometris lan kemungkinan nggabungake karo pirang-pirang elemen sing ana gandhengane tegese. Thanks kanggo tradhisi, simbol bersejarah iki kanggo pelaut tetep nganti saiki amarga seni tato. Apa tegese utawa jinis desain mawar kompas sing bisa kita tato yaiku sawetara poin sing bakal ditangani ing artikel iki. 

Makna tato kompas mawar

kompas mundhak ing lengen

Apa kompas mawar? Iki minangka pitakon pisanan sing kudu dijaluk wangsulan kanggo ngerti teges lan pralambang sing nuduhake tato iki. Yen ndeleng foto saka tato mawar kompas sing ngiringi artikel iki, sampeyan bakal ngerti manawa iku bunder sing wis menehi tandha arah bunderane cakrawala dipérang.

Simbol sing bisa ditemokake ing diagram pandhu arah. Mula iku uga dikenal kanthi sebutan «Angkatan laut munggah». Nanging, ing kasus pungkasan biasane diobati kanthi kapisah amarga ing mawar laut iki diwujudake obyek sing bentuke lintang. Soko sing beda banget karo sing bisa dideleng ing kene. Ing kompas mawar, kita nemokake macem-macem poin sing nuduhake poin kardinal uga arah sing bisa ditutake dening angin.

kompas wungu ing bisep

Ing zona ndhuwur kompas kasebut munggah, kaya tumuju ing sisih lor, kita nemokake fleur de lis. Barang liyane sing nambah muatan simbolik Kompas Mawar. Elinga yen fleur de lis digandhengake karo kekuwatan, kedaulatan, kehormatan lan kasetyan, ing antarane akeh perkara liyane.

Nanging, kanggo nganalisa maneh makna tato mawar kompas, nuduhake konsep utama. Lan iku saka ora kesasar ing tengah samodra. Uga digandhengake karo kekarepane wong sing pengin njaga dalan sing bener sajrone urip supaya ora nyimpang saka dalan sing ditemtokake. Saliyane, kita kudu eling yen kasunyatane ngirimake link cedhak kita karo segara.

Ngendi tato kompas mawar

kompas wungu ing sisih mburi

Ngendi aku entuk kompas mawar tato? Iki minangka jinis tato sing cocog banget karo area awak sing beda-beda. Yen sampeyan wong lanang lan duwe awak sing ditemtokake, dodo bisa dadi papan sing cocog kanggo tato iki, kaya sing wis dijlentrehake ing bagean sadurunge, salah sawijining tegese yaiku nuduhake arah sing kita tindakake saben dina. supaya ora kesasar. sing pengin dialami sajrone urip.

Nanging, lengen, biaya utawa ing area sikil bisa dadi papan kanggo njupuk tato kompas. Kabeh bakal gumantung saka ukuran tato, yen kita wis duwe liyane ing area kasebut lan desain sing bakal dipilih kanggo tato kasebut.

Desain tato mawar kompas

Tato mawar kompas ing lengen

Yen ing titik iki pungkasane sampeyan mutusake kanggo njupuk tato mawar kompas, sampeyan bisa uga mikir apa jinis desain sing pengin dijupuk ing kulit. Ing sabanjure galeri tato kompas mawar sing bisa ditemokake ing pungkasan artikel, sampeyan bisa ngerti yen ide tato kanggo digabung karo macem-macem elemen liyane. Umume, nuduhake jagad segara.

Peta, ngulu utawa motif laut sing cocog kanggo ditato ing jejere mawar kompas. Saiki, yen sampeyan mikir tato mung kompas sing mundhak, muga-muga sampeyan milih desain kanthi gaya minimalis lan elegan. Yaiku, tato sing ora kakehan kakehan garis gedhe banget lan resik. Lan, kaya sing dakkandhakake, miturut aku, tato mawar kompas tanpa jinis elemen liyane, bisa uga ora sopan.

Sampeyan uga bisa mikirake kemungkinan nggawe tato ing salah sawijining gaya sing wis modis ing taun-taun pungkasan. Salah sijine bisa uga nganggo gaya tato cat banyu, sing luwih dikenal kanthi jeneng "cat banyu". Utawa, sampeyan mesthi bisa milih desain sing luwih tradisional, sing mesthi dadi taruhan sing aman.

Foto Tato Kompas Mawar


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

4 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Roberto Fernandez Giordano ngandika

    Matur suwun banget amarga wis nyebutake tato kita. Banget marem yen wong seneng.

    1.    Alberto Perez ngandika

      Ora ana alesan kanggo menehi. Seneng golek tato kaya ngono; saka kabeh sing wis dituduhake ing blog iki, iku salah siji sing paling disenengi. Maksude kanthi ikhlas.
      A Salam.

  2.   Rafael ngandika

    Halo, apa artine wong sing duwe tato mawar kompas ???

    1.    Antonio Fdez ngandika

      Halo Rafael,

      Ing tangan siji, simbol kasebut mbantu ing jaman kuna kanggo nuntun para nelayan lan pelaut nalika lelungan nalika elemen navigasi ora umum lan navigasi segara pancen apik banget. Nanging, saiki, kita bisa ujar manawa sapa sing milih entuk tato mawar kompas, aja nganti "kelangan uripe" lan entuk "tujuan sing dikarepake." Iki uga ana gandhengane karo kompas kanthi pandhuan, petualangan, lan kebebasan. Muga-muga bisa ngatasi keraguan sampeyan. Salam lan matur suwun kanggo komentar! 🙂