Tato kanthi makna: gagasan tato sing bakal nuwuhake emosi

Tato sampeyan bisa nuduhake rasa seneng

Tanpa mangu, tato karo makna sing paling populer wiwit akèh-akèhé saka wong nalika njupuk tatoMesthine, dheweke pengin duwe makna khusus, bisa uga nyebabake wong sing khusus, pengalaman utawa perasaan.

Dina iki kita bakal fokus kanthi tepat ing sing terakhir, raos lan emosi, awit kita bakal weruh tato karo makna digandhengake karo katresnan, nesu lan malah kebingungan. Lan, yen sampeyan pengin luwih akeh, disaranake artikel iki ing tato tombol lan maknane.

Gagasan kanggo tato kanthi makna

Tembung uga nuduhake emosi

Gagasan apa sing bisa diwiwiti supaya tato kanthi makna unik? Iku ora gampang, amarga symbology dhewe bisa beda-beda saka siji sosial. Nanging ing ngisor iki, kita ndeleng simbol sing paling akeh digandhengake karo makna perasaan sing paling umum.

Amor

Ati minangka simbol quintessential saka katresnan

Duh tresna. Kawilujengan wong akeh lan cilaka wong liya. Dereng simbol universal kanggo ngisi rasa iki kanthi makna: ati. Lan, kanthi alami, simbol sing kuat lan populer kasebut duwe sewu kemungkinan ing tato, apa minangka jantung klasik, ditembus panah, anatomi ...

Tato prasaja kanthi ati kanggo ngirim katresnan

Ing sisih liyane, manah ingkang sami saged mratelakaken raos tresna lan raos sadulur, kembar peteng: lara ati. Nanging, cara makili wong-wong mau temenan owah-owahan: kanggo katresnan nggunakake werna padhang, nalika heartbreak iku luwih apik kanggo milih kanggo werna bisu utawa kadhemen utawa malah ireng lan putih.

Ira

Awan badai becik kanggo nesu

Nesu utawa nesu iku perasaan sing kita kabeh rasakake ing sawetara titik ing urip kita, ora preduli sepira zen lan apikan kita.: iku sensasi bubbling karu ing dodo sing ndadékaké kita sumpah utawa nggebug tembok utawa njerit.

Singa sing rai nesu uga nesu

Nanging, nesu uga bisa dadi positif, awit iku thanks kanggo kita bisa wani nindakake sawetara bab, utawa apa ndadékaké kita ngomong cukup cukup kanggo kahanan unsustainable.. Kanggo alasan iki, sampeyan bisa uga pengin nangkep ing tato, lan simbol sing kuat banget kanggo nuduhake nesu sampeyan bisa dadi singa sing nggero, awan badai, petinju ...

Fe

Kapitadosan saged dipuntingali kaliyan unsur-unsur agami ingkang dipunkajengaken

Bisa uga ora dianggep minangka perasaan, sanajan aku yakin manawa akeh wong sing nganggep kaya ngono. Dadi, iman minangka tato sing paling populer kanthi makna. Apa wae agama sampeyan, sampeyan bisa nyekel kanthi desain sing apik banget (anggere ora dilarang, mesthi) kanthi salib, menorah, wong ndedonga, syair, prawan, Buddha lan liya-liyane.

Bingung

Surrealisme apik kanggo nyebut kebingungan

(Fuente).

Ana wektu ing urip sing banget, banget bingung.: Siji mung kudu katon bali menyang remaja kanggo nemokake tambang emas kebingungan (lan asring isin). Sanajan ora umum ditemokake ing tato, kebingungan isih dadi perasaan sing menarik kanggo inspirasi lan njelajah ing desain.

Kebingungan bisa ditampilake kanthi tato kaya iki karo Flanders

(Fuente).

Iki minangka tato sing mbingungake, umpamane, kabeh sing diilhami dening surrealisme (apa ing lukisan Dalí sing misuwur utawa ing adegan Simpsons sing misuwur ing ngendi Homer mangan cabe akeh banget lan pungkasane nggoleki jodohne), nanging uga sing "muter" karo gambar, kayata lukisan Escher.

Pena

Titik koma nuduhake yen sampeyan wis ngatasi wektu sing angel

Sungkowo minangka inspirasi liyane kanggo tato. Sampeyan bisa uga pengin nuduhake sedhih, nanging uga ngatasi, kanggo iki, tato titik koma, sing nuduhake yen ana wong sing wis ngatasi kecenderungan suicidal, minangka pilihan sing menarik. Pilihan umum liyane kanggo mbangkitake sedhih yaiku nangis, umpamane.

Luh mbuktikake rasa sedhih

(Fuente).

Ing sisih liyane, bisa uga rasa sedhih iku amarga sedhih weruh wong sing ditresnani ilang. Ing kasus kasebut, sing paling aman yaiku sampeyan pengin ngelingi kanthi desain sing unik, sing kudu diilhami kanthi nganggep kepiye wong kasebut lan apa sing nyawiji sampeyan.

Bungah

Tato prasaja kanggo nyebut rasa seneng

(Fuente).

Ing sisih ngelawan saka kasusahan, sanajan padha ora kompatibel, kita duwe bungah. temtunipun iku salah siji saka raos paling positif sing bisa nemu lan kita uga bisa njelajah ing desain, ing tato kanthi makna, sing unik nanging ing wektu sing padha bisa dingerteni.

Tato prasaja sing nuduhake rasa seneng

Ana akeh perkara sing nggambarake rasa seneng, contone, buket daffodil duweni makna iki. Salajengipun, werna padhang kaya kuning uga nggambarake spektrum sing luwih positif saka perasaan kita.

Nostalgia

Nostalgia bisa ditemokake ing foto lawas

(Fuente).

Akhire, kita mungkasi karo raos sing mbok menawa paling ayu kabeh, nostalgia. Dianggep mundhut sing ora bisa diganti saka apa sing kita kangeni kanthi sepenuh ati, nostalgia kaya tlaga sing tenang kanggo nyilem: sing paling normal yen sampeyan pengin nggawe perasaan iki, yaiku mikir babagan urip kepungkur lan apa sing sampeyan kangen. paling.

Evoke kangen-kanggo kaping karo tato kaya iki

Lan apa sing paling sampeyan pengin iku bisa dadi wong, ya, nanging uga soko, saka t-shirt, kanggo musim panas ing segara, kanggo kaos polo sing sampeyan tuku bali ing ngarep nalika preian, kanggo ciuman pisanan ... Uga, yen sampeyan pengin entuk nada nostalgia banget, sampeyan kudu pilih warna sing apik lan warna sing cerah.

Ana tato sing ngirim kabeh jinis emosi

Tato kanthi makna sing ana hubungane karo perasaan sing keren banget, saliyane, dheweke nggawe barang-barang pribadi kanthi simbol universal. Marang kita, apa sampeyan duwe tato sing evokes samubarang raos iki? piye carane? Apa sampeyan mikir yen kita wis ninggalake perasaan kanggo ditinjau utawa tato kanggo dituduhake?

Foto tato kanthi makna


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.