Tato keris, simbol kekuwatan, kekuwatan lan bebaya

Tato keris

Tanpa mangu-mangu, tato keris Dheweke minangka imajinasi budaya tato. Lan yen kita golek tato sing nuduhake jinis senjata sing digunakake ing jaman kuna, kita bakal nemokake tato kanggo kabeh rasa lan warna. Dheweke wis pirang-pirang taun suwene karo kita (wiwit wiwitane tato) lan ing artikel iki, kita pengin ngerti sejarah lan maknane.

Nanging, Apa tegese tato keris? Keris kasebut minangka simbol sing ana gandhengane karo pangorbanan, kekuwatan, kekuwatan lan bebaya. Wong sing mutusake tato kanggo keris apa wae, biasane motivasi saka kahanan sing angel. manawa dheweke kudu ngliwati lan, ing kasus paling apik, dheweke bisa ngatasi. Mula, Tato keris bisa nuduhake masalah saka jaman biyen utawa wektu sing peteng ing urip kita.

Tato keris

Tanpa mangu-mangu lan yen kita golek beda jinis lan conto tato keris, kita bakal ngerti manawa dheweke luwih apik yen dikombinasikake karo elemen liyane lan digawe kanthi warna. Pramila kita bisa nemokake macem-macem kombinasi tato keris sing uga bisa ditemokake unsur kayata kembang (mawar), ati, tengkorak, ula utawa ngulu.

Saliyane, lan yen nuduhake keris getih, kita kudu eling yen nuduhake kekuwatan kanggo ngeculake getih, inti saka urip sing utama. Mula, referensi uga digawe kanggo konsep pati. Ing tingkat makna paling utama, keris makili pati dhewe.

Foto Tato Dagger

Tegese tato keris

Makna tato keris

Dagger minangka gaman, mula mesthi ana gandheng cenenge karo para rajapati utawa paraga sing paling kasar. Nanging ing prekara iki, kita nemokake salah sawijining desain paling klasik lan mula tegese bisa beda-beda. Keris kasebut minangka kekeran kaya nglindhungi awake dhewe. Ngelingake manawa dheweke pancen wong pejuang. Sanajan bener, uga duwe sisi sing kurang optimis kaya sing wis dikomentari.

Tato keris lan mawar

Dagger lan mawar

Nalika melu padha dagger lan tato mawar, kita bakal duwe makna sing beda banget tinimbang sing kita pikirake. Amarga ing prekara iki, kita bakal ngomong babagan simbolisme sing nggambarake urip kekal utawa abadi. Mula, desain kaya iki bisa dideleng kanthi ukuran lan warna sing beda-beda, nanging uga diiringi sawetara inisial kanggo menehi pajeg kanggo kabeh wong penting sing ana ing urip kita.

Dagger lan ula

Cetha yen kita kudu milih teges pisanan saka keris kasebut, yaiku korban utawa pati. Nalika ngomong babagan desain karo ula, mula kita ora bakal lali manawa kewan iki nduweni akeh pralambang wiwit dendam utawa licik nganti intuisi, sabar utawa transformasi, lan liya-liyane. Nanging kepiye carane nggoleki tegese tato kanthi keris lan ula, kita kudu ujar maneh manawa bakal dadi tegese pati utawa nindakake pangorbanan.

Dagger lan jantung

Umum banget yen ndeleng tato ing endi keris nusuk ing ati. Sanajan kita ora bosen mbaleni manawa saben wong bisa menehi makna anyar, ing babagan iki kita ngomong babagan katresnan sing wis rampung. Nanging bisa uga tegese pengkhianatan. Kadhangkala kita ndeleng rancangan keris sing ngrusak ati lan jeneng katon ing jejere. Uga bisa dituduhake ati remuk amarga kelangan wong sing ditresnani.

Tato keris sekolah lawas

Jinis tato keris

A werna

Ya bener yen tato kaya iki biasane duwe warna ngrampungake desain sampeyan. Yen diiringi kembang, warnane bakal narik kawigaten, ati utawa malah tengkorak lan elang. Sampeyan bisa milih nada sing bakal ngiringi tato medium utawa gedhe. Cara sing sampurna kanggo milih desain modern, kanthi kaendahan lan makna sing padha.

School lawas

Mesthi, ing antarane warna sing paling umum ing tangan siji, kita kudu nyorot Desain 'Old School' kanggo liyane. Ing kasus iki, tato keris identik karo tren iki. Mesthi, ing kene dheweke bakal duwe garis sing luwih kenthel lan campuran warna sing mencolok, ing endi keris lan mawar minangka salah sawijining tema sing paling umum kanggo mode iki. Mode klasik sing diilhami dening tradhisi Amerika, nanging saiki isih bisa digunakake.

Tradisional

Mesthi wae, yen ngomong babagan desain liyane tradisional, mula kita kudu nyebutake sing duwe finish ireng lan teduh. Sejatine yaiku tato keris uga bisa nampa rampung kaya iki. Kita bisa nemokake ing sawetara desain sing luwih cilik utawa sing bakal diselehake ing area awak sing luwih wicaksana. Nanging sampeyan bakal duwe tembung pungkasan kanggo nindakake.

Tato keris ireng

Endi kanggo njupuk tato keris

Ing driji

Kita wis ngerteni luwih akeh makna tato keris, uga gaya sing bisa ditindakake. Dadi, yen sampeyan wis yakin utawa yakin, sampeyan bisa terus nganggo driji. Iki minangka salah sawijining ide sing paling akeh dituntut, nanging ing kasus iki, sampeyan bakal ngerti manawa ide kasebut bakal dadi desain sing sederhana lan cilik. Cara kanggo nampilake tato sing wicaksana, sanajan ngomong babagan tangan. Ditulis saka garis ing mangsi ireng lan teduh. Sisih ndhuwur driji lan area sisih bisa dadi kanvas sing paling apik.

Ing pasuryan

Sanajan dudu salah sawijining papan sing kita pikirake minangka pilihan pertama, iki nuduhake desain tartamtu ing pasuryan. Mula, tato keris ora bakal ditinggalake. Dheweke asring ndeleng ing area candhi utawa siswi. Maneh, kaya tato ing driji, biasane uga desain sing sederhana lan nganggo mangsi ireng.

Tato keris ing lengen

Sadawane

La lengen njero, iki minangka salah sawijining kanvas paling apik kanggo tato keris. Desaine biasane sempit nanging dawa lan ora ana pilihan. Amarga ing kasus iki, kita bisa milih warna sing luwih warni utawa, tetep nganggo mangsi ireng lan sing ireng. Minangka salah sawijining bagean awak sing adaptasi kanthi sampurna karo desain kita, mula kita bisa ngatur kaya sing dikarepake.

Ing dhadha

Tengen ing dodo, antarane loro susu, minangka salah sawijining ide kanggo wanita. Nanging uga kanggo pria, sing ora ragu-ragu kanggo nggawe tato keris ing area awak iki. Dumunung ing sisih tengah, kanvas amba lan kita bisa milih sawetara desain. Saka sing mung ngakoni keris utawa sing ngrampungake kembang, tengkorak utawa kewan. Kadhangkala, saliyane ditarik ing sisih tengah, bisa uga katon ing sisih dhadha, kanthi wicaksana.

Tato keris ing dada

Lengen

La bagean unggul saka lengen Uga pundhak, uga liyane sing kudu dipikirake nalika mikir babagan tato jinis iki. Nanging sejatine sanajan ing wilayah ndhuwur iki, pasuryan internal uga bisa nyedhiyakake keris kasebut. Amarga iku pilihan sing kurang katon lan mesthi asli. Cocog kanggo pria lan wanita.

Gambar: Pinterest, @sheilamarcello, inkstinct.co, Anemillus


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.