Tato malaikat lan setan

Malaekat lan setan ing tangan

Fuente

Ing jagad tato, yen ngomong babagan tato sing asipat religius utawa "spiritual", tato malaikat lan tato setan wis misuwur. Lan iku iku salah sawijining perwakilan sing paling populer ing kategori tato iki.

Mula, saiki kita pengin ngomong babagan tato malaekat lan dhemit. Kita golek alesan utawa motif sing bisa nyebabake wong nggawe tato setan lan malaikat. Lan yen sampeyan kepengin sinau, aja lali maca babagan kiriman iki tato inspirasi malaekat.

Tegese tato setan

Ing kasus dhemit, ora bisa uga nyebutake Setanisme utawa paganisme manawa umume wong sing ngetutake dheweke ora ngerti latar mburi, tato setan dipanggoni minangka tandha ora setuju. Cara kanggo nduduhake pambrontakan karo konformisme sosial sing saiki ana ing pirang-pirang lapisan masyarakat. Kanggo wong liya, tato setan minangka simbol tumindak duraka, maksiat, utawa egois sing ana ing kahanan manungsa.

Gagasan kanggo tato setan

Oni minangka jin setan saka budaya Jepang

Fuente

Yen duweke sampeyan yaiku setan saka neraka lan sampeyan pengin nggawe tato ing kulit, kita wis nyiyapake sawetara ide kanggo inspirasi sampeyan.

Dhemit mabur

Ana akeh cara kanggo makili setan, nanging umume duwe bentuk humanoid lan bisa uga ora duwe swiwi. Dheweke dhewe pancen medeni banget, nanging saiki mbayangake yen mung sirah tanpa swiwi ... Yen ditemokake kaya ngono, mula kita bakal bisa mlayu metu saka gunung. Mesthi, minangka tato iku keren banget.

Oni

Oni duwe cakar lan sungu sing landhep

Fuente

Ing Jepang uga duwe versi setan. Dheweke dikenal minangka oni lan rupane padha karo setan utawa ogres barat. Dheweke diwakili nganggo cakar lan, umume, nganggo siji utawa loro sungu. Werna kulit biasane beda-beda antarane abang, biru, jambon, ireng utawa ijo.

Kanggo nduwe tampilan sing luwih galak, biasane nganggo kulit macan lan nganggo kanabō, gaman sing digunakake ing jaman feodal lan kalebu staf sing dilapisi logam kanthi kancing.

Makhluk kasebut wis diwakili ing pirang-pirang manga lan anime. Malah ing macem-macem game video, kayata CD Projekt paling anyar, cyberpunk 2077, ing endi logo band Samurai minangka oni cybernetik.

Baphomet

Kayane istilah kasebut Baphomet (sing gumantung karo basa lan cara panggunaan bisa uga duwe sawetara makna) yaiku digunakake dening para panaliti kanggo nyebabake ambruking Templar minangka sesat.

Nanging, ing teks alternatif Templar Baphomet ditegesi minangka jinis setan, hermaphrodite, warna peteng, kanthi dhadha, jenggot lan sungu. Sanajan kayane informasi iki bisa disalahake dening gaya gaib ing pertengahan lan pungkasan abad kaping XNUMX.

Tegese tato malaikat

Ngalih menyang tato malaekat, dheweke nuduhake karakter religius kanthi terang-terangan lan nyebar ing jagad Kulon. Malaékat nganggep munculé manungsa sing duwé swiwi sing misi ngirimaké pangandikané Gusti Allah marang manungsa. Dheweke kalebu kekarepan, rahmat, kaendahan, lan kasampurnan.

Sanajan ora kabeh babagan malaikat ana gandhengane karo Katulik, nanging sejatine agama kasebut duwe ide angel banget kanggo para malaekat. Nanging penasaran tembung "malaikat" asale saka basa Latin "Angelus"Sing asale saka basa Yunani" ἄγγελος "(malaekat) sing tegese" utusan ". Katon yen jeneng iki wis digunakake ing pantheon Yunani kanggo Angelia, sing dadi utusan para dewa lan putri dewa Hermes.

Gagasan tato malaikat

Tato malaikat Dheweke ora mung keju lan kebak swiwi, meh lan sinar ilahiKadhangkala dheweke bisa uga paling jahat. Kita wis nyiyapake sethithik kanggo sampeyan ing pilihan iki.

Malaekat Pati

Kayane ing antarane wong-wong Yahudi lan Muslim jeneng sing diarani malaekat pati yaiku Azrael, sing duwe misi kasebut nampa nyawane wong mati lan nggawa supaya diadili. Ing tato, biasane digambarake minangka balung sing duwe swiwi.

Ing agama Kristen, Sanajan ora ana judhul malaekat pati sing spesifik, fungsi iki kalebu ing malaikat malaikat Michelangelo. Kadhangkala, pati dicampur karo malaekat kanggo menehi tutul sing bisa ditemokake ing tato sabanjure.

Malaekat wali

Jenis malaikat iki nyebar banget ing agama Katulik. Dipercaya manawa saben wong duwe malaekat wali sing nuntun lan nglindhungi dheweke saka godaan supaya dheweke bisa mlebu swarga. Uga bisa dadi wong sing ditresnani sing nembe seda lan sing njaga keamanan kita. Biasane digambarake kaya malaekat sing ndeleng, kaya sing ngurus kita.

Ing sisih liyane, kita bisa nggabungake jinis tato malaikat wali karo seni beladiri sing luwih cilik kanggo nggawe tato sabanjure. Malaekat sing kayane nglindhungi rong kuburan, yaiku wanita lan ibune wong sing tato.

Angel sing tiba

Malaekat sing tiba yaiku wong sing diusir saka swarga, mula swiwine dipotong amarga mbrontak marang Gusti Allah. Ana sawetara malaekat sing tiba, kayata, dikenal minangka Grigori, Mephistopheles (ditampilake ing klasik Goethe), Semvazza, lan bisa uga Lucifer sing paling misuwur. Tato iki nggambarake pemberontakan, kasunyatan ora pengin ngetutake dhawuhe sapa wae.

Kerub

Tembung kasebut kerub kayane asale saka basa Ibrani kerub, sing bisa tegese sabanjure utawa detik, iki nuduhake paduan suara malaekat sing dadi pemimpin serafim. Mung wong-wong sing ana ing kahanan kaya ngono iku bisa ndeleng kerub-kerub sing bisa dideleng saka langit. Miturut Injil, kerub-kerub kasebut tanggung jawab muji Gusti Allah. Ing level tato, kerub menehi perasaan kabecikan, ora kaya tato malaikat sing tiba utawa malaikat pati.

Sayap malaikat

Alternatif liyane kanggo tato yaiku swiwi malaikat. Tato iki kalebu akeh, nanging biasane ana loro ing sisih mburi sing makili loro swiwi. Tato iki ndhelikake akeh makna, bisa uga tegese wong tato ngupaya kebebasan, utawa ngelingake wong sing wis seda.

Malaekat liyane

Kaya sing mesthi dakkandhakake, imajinasi sampeyan minangka watesan. Contone, ing kasus iki ana sing mikir bisa nyampur Igor karo malaekat kanggo menehi sentuhan lembut iki.

Kita uga duwe conto malaekat liyane, nggabungake bocah wadon nganggo gaya modern utawa gaya Art Nouveau kanthi swiwine malaikat. Asile tato iki apik banget. Sentuhan warna uga apik banget, luwih-luwih yen sampeyan inspirasi, kayata ing musim taun.

Tato malaekat lan setan campuran

Wong ora ireng utawa putih, mulane tato kaya iki paling becik

Nalika makili tato malaekat lan dhemit ana akeh pilihan lan alternatif. Kita duwe kamungkinan kanggo nggawe tato swiwi malaekat lan swiwi setan, lan kita uga bisa milih njupuk pertempuran antarane loro entitas kasebut. Lan kanggo para penyayang realisme, umume dipilih kanggo ngemot sawetara perwakilan lan gambar agama Kristen ing kulit.

Tato swiwi campuran saben

Nanging ora kabeh ngliwati malaekat utawa setan, kaya sing wis dibahas sadurunge. Ana wong sing yakin bisa duwe loro, amarga wong ora siji utawa liyane, kita dudu ireng utawa putih, nanging kita minangka warna abu-abu sing bisa beda-beda miturut wayahe.

Mula, bisa diwakili nganggo rong tato, yaiku malaekat lan setan. Penasaran, amarga iku unsur sing bola-bali ing pirang-pirang kartun, ing endi salah sawijining karakter digodha setan nalika dheweke duwe malaikat cilik sing ngandhani yen dheweke ora kudu nindakake.

Muga-muga artikel iki babagan tato malaekat lan setan wis menehi inspirasi kanggo sampeyan nemokake desain sing sampurna. Kandhani, apa sampeyan duwe tato kaya iki? Apa ana desain sing paling disenengi? Kandhani apa sing dikarepake ing komentar!

Foto Tato Malaikat lan Setan


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.