Makna tato mawar

Tato mawar

Dina iki, mawar wis dadi salah sawijining landasan utama tato. Iki minangka salah sawijining ikon sing paling tato lan populer. Lan bukti iki yaiku, manawa dhewe utawa minangka bagean saka desain liyane, ora angel golek tato sing ana mawar, minangka protagonis desain utawa duwe peran sekunder. Ing tato mawar minangka urutan dina. Babagan iki yaiku tato kembang sing paling akeh dijaluk ing studio tato. Kajaba iku, padha disenengi karo pria lan wanita.

Lan sanajan ing Tato Kita wis ngobrol babagan pirang-pirang acara, mesthi nyenengake babagan makna sing apik lan jero uga simbolisme sing ana gandhengane karo kembang iki. Nanging, Apa tegese tato mawar? Iku bakal gumantung karo budaya lan wilayah planet sing bakal kasebut babagan simbolisme.

Tato mawar

Contone, ing sisih kulon mawar kasebut nggambarake padha karo tato kembang teratai ing sisih wétan. Simbol katresnan sing diakoni lan nyebar. Saliyane, tato mawar uga minangka simbol semangat, kesucian lan kemurnian. Menehi mawar minangka cara kanggo nyebutake rasa tresna kita marang wong liya.

Tato mawar kanthi warna sing beda-beda

Tato mawar

Apa sampeyan ngerti tegese tato mawar beda-beda gumantung karo warna apa sing diduweni? Ayo komentar ing ndhuwur makna utama sing ana gandhengane karo mawar miturut warnane:

  • Mawar kuning: padha digandhengake karo rasa seneng lan rasa seneng.
  • Mawar putih: Dheweke minangka simbol ibadah utawa prawan sing kuat.
  • Mawar jambon pucat: sawetara makna mawar kasebut yaiku simpati lan kekaguman.
  • Mawar: jeruk: maknane ana gandhengane karo para peminat.
  • Mawar abang: nglambangake katresnan lan romansa.

Tato mawar

Yen kita bisa lelungan maneh ing jaman saiki lan saiki ana nalika kekaisaran Romawi utawa Yunani wis pucuk, kita bisa nemokake yen kembang mawar kasebut nggambarake kaendahan lan katresnan. Kosok baline, kanggo wong Kristen wiwitan mawar dadi simbol sing nistha amarga dheweke dianiaya dening Rum lan dheweke nyembah dheweke. Nanging, mengko lan mbaka sethithik wong Kristen wiwit ngowahi pandangane babagan kembang iki dadi "nganggo" makna sing saiki wis dingerteni.

Foto Tato Mawar


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Marco ngandika

    Dheweke bisa ngerti apa tegese keris tindikan mawar kasebut yen duwe ritus utawa makna

  2.   anyar ngandika

    Apa tegese pasuryan wanita kanthi mawar lan driji