Tato minimalis kanggo pasangan sing pengin nuduhake katresnan

Tembung uga gabung

(Fuente).

Tato minimalis kanggo pasangan yaiku tebu: ora mung wicaksana, nanging bisa dadi imajinatif banget. lan Versatile, wiwit saben siji bisa nganggo padha, desain beda utawa nglengkapi, titik iku kanggo ngrameke katresnan!

Mula dina iki Kita wis nyiapake kiriman iki kanthi macem-macem ide supaya sampeyan bisa nemokake tato khusus kasebut. Lan yen sampeyan pengin luwih inspirasi, disaranake sampeyan njupuk dipikir iki kirim liyane karo tato cilik kanggo pasangan.

Gagasan kanggo tato minimalis kanggo pasangan

Tato minimalis kanthi mahkota prasaja

(Fuente).

Ana atusan lan atusan kemungkinan kanggo njaluk tato wicaksana sampurna kanggo pasangan. Ing ngisor iki kita wis ngumpulake ora luwih lan ora kurang saka limalas gagasan ora kanggo sampeyan kanggo nyalin, nanging kanggo mbangun lan nemokake Piece sampurna.

Tato huruf

Tato huruf minangka salah sawijining pilihan sing paling populer kanggo tato pasangan, ora mung wicaksana, nanging ngidini sampeyan muter unsur kayata tipografi. Ayo goleki sawetara kemungkinan sing menarik:

Setengah tembung utawa frasa

Saben bagean saka pasangan bisa duwe frase tato

(Fuente).

Saben bisa njupuk setengah saka ukara utawa tembung sing khusus kanggo sampeyan. Sanajan conto foto kasebut katon banget, ana akeh tembung liyane sing bisa menehi corak sing ora dikarepake kanggo tato kasebut.

aksara lan kanji

Aksara utawa kanji iku pindho diskrit

(Fuente).

Aksara Cina utawa kanji Jepang uga lagi digunakake ing tato kanggo pasangan wicaksana, awit iku cara kanggo nggambarake katresnan kanthi cara sing luwih wicaksana tinimbang biasane. Sampeyan mung kudu nggawe manawa iku bener nempatno apa sing arep.

Tanggal

Muter tanggal kanggo entuk tato sing wicaksana lan elegan

(Fuente).

Tanggal-tanggal kasebut Iki minangka tato sing paling populer nalika nggoleki desain sing wicaksana lan ing wektu sing padha pribadi.. Nyatane, sanajan ora katon, bisa uga serbaguna, amarga bisa digabungake menyang gambar liyane, nggunakake angka Arab utawa Romawi ...

Sisih tengen lan kuwalik

Tembung kasebut menehi akeh dolanan kanthi posisi lan tipografi

(Fuente).

Sanajan conto ing foto kasebut minangka tato sauntara, perlu dipikirake desain iki kanggo tato ing mangsa ngarep: tembung sing dipilih yaiku katresnan / eros, muter karo typography lan inverting aksara, desain banget asli ngrambah lan sing ing saperangan bisa dadi apik banget. Temenan, yen sampeyan pengin asli sampeyan bisa muter karo unsur liyane, kayata jeneng sampeyan, jeneng panggonan sing sampeyan nikah ...

K lan Q

K tegese 'raja' lan Q tegese 'ratu'

(Fuente).

Huruf K lan Q uga populer banget nalika nemokake tato sing wicaksana lan unsur romantis ing wektu sing padha, amarga nuduhake loro kertu poker, raja lan ratu. Biasane sing siji nganggo ireng lan sing liyane abang. Sampeyan uga bisa muter karo setelan, contone, siji nggawa spades lan ati liyane.

Tato kanggo gabungke

Katresnan dilambangake karo kunci lan kunci

(Fuente).

Tato sing digabungake karo desain kasebut nduweni kekhasan sing bisa digunakake kanthi kapisah, nanging bebarengan padha mbentuk desain lengkap sing malah bisa njupuk ing makna sing ora dikarepke.

panah sing teka bebarengan

Tato minimalis kanggo pasangan kanthi panah

(Fuente).

Tato iki, kaya sing sampeyan deleng ing gambar, mathuk utamané uga ing driji dering. Ide iki yaiku sing siji nggawa dhasar tanggal lan sing liyane tip lan, nalika nggabungake driji, desain lengkap katon.

srengenge lan rembulan

Srengenge lan rembulan, benda langit minimalis lan pelengkap

Utawa lintang liyane sing gabungke kanthi apik utawa sing khusus kanggo sampeyan. Saben wong bisa nggawa lintang lan sing digabungake menehi corak menarik utawa romantis. Sing paling jelas yaiku srengenge lan rembulan, nanging sampeyan uga bisa muter karo rasi lintang, fase rembulan ...

Pacman nggoleki memedi

Tato pasangan karo Pacman nggoleki memedi

(Fuente).

Pacman mangan memedi ngetutake dalan bal putih, lan apa tato iki menehi corak banget kelangan kanggo idea iki, wiwit saben bagéan saka pasangan kaleksanane salah siji Pacman utawa memedi. Malah cocok kanggo pasangan polyamorous, amarga saben wong bisa nganggo hantu warna sing beda.

tangan disambung

Tangan sing wicaksana lan menehi akeh dolanan minangka tato

(Fuente).

tangan disambung Dheweke minangka simbol ora mung katresnan, nanging uga persahabatan.. Sampeyan bisa duwe tato sing padha, nanging sing paling menarik yaiku sampeyan nemokake desain sampeyan dhewe (nggunakake tangan liyane minangka model, contone) utawa sampeyan adhedhasar klasik, kayata perwakilan klasik Michelangelo ing foto kasebut.

kandhang lan manuk

Kandhang uga bisa dadi simbol omah

Kayane ujug-ujug kandhang lan manuk-manuk mau ora bisa manunggal banget amarga kandhang iku nglambangake samubarang kang ngrampas kamardikan. Nanging, simbolisme sing ora dikarepke yaiku manuk sing bali menyang omah dhewe (lan tanpa lawang kandhang ditutup) karo apa desain sing uga dianggo banget uga antarane pasangan.

Tato padha nanging beda

Kemungkinan liyane sing apik banget kanggo tato wicaksana kanggo pasangan kalebu sampeyan nganggo desain sing padha, sing kadhangkala bisa identik lan ing wektu liyane duwe variasi cilik. Tuladhane:

Tato ing driji cincin

Jangkar nglambangake apa sing ngiket sampeyan karo wong kasebut

Tato klasik saka pasangan, tato ing driji dering nuduhake yen sampeyan kejiret, malah sing wis nikah. Siji-sijine sing negatif babagan tato kasebut yaiku mbutuhake sentuhan sing terus-terusan, amarga permukaan driji, jinis kulit lan bantal cilik ing ngisor, nyebabake tinta ora nyerep kanthi apik.

Minangka kemungkinan, ana akeh: saka dering, kanggo jangkar (kang uga ngirim idea sing disambung kanggo saben liyane), tanggal, tembung, jenenge liyane...

Jaringan

Tato jantung karo sidik jari saben liyane

(Fuente).

Kemungkinan sing asli banget lan beda karo sing wis kita deleng: sampeyan bisa nindakake sidik jari saben liyane ing kulit, ing salawas-lawase kena dening wong khusus. Yen sampeyan pengin nggawe luwih cetha, sijine desain ing wangun jantung.

Coronas

Mahkota raja lan ratu minangka cara sing populer kanggo nglambangake katresnan sampeyan

(Fuente).

Sang ratu ing dalêm, gêgayutanipun, manahipun: bokmanawi makatên tato kaya makutha bisa uga kaya tato saperangan minimalis. Yen, saliyane, tinimbang wareg karo desain mahkota sing padha, sampeyan gabungke karo rasa pribadi saben wong, asile luwih menarik.

Salib

Yen sing nyawiji sampeyan agama, tato sawetara salib

(Fuente).

Inggih, ora koyone pilihan sing paling romantis, nanging yen manunggaling agama bisa dadi rancangan kang becik. Salib nuduhake iman, yen sampeyan gabungke karo unsur liyane kayata tanggal, bisa uga ngrujuk ing dina pernikahan sampeyan, umpamane.

ing nggoleki liyane

Tato minimalis sing dianggo piyambak lan ing kombinasi

(Fuente).

Kemungkinan minimalis lan keren liyane yaiku tato karakter (ing foto iku alpukat, nanging bisa dadi apa wae sing disenengi, contone, kucing, anakmu ...) ayo goleki liyane. Trik tato iku ora kaya Pacman (sing wis kasebut ing ndhuwur), nanging dheweke nglambai ing sisih siji, lan liyane ing sisih ngelawan, dadi ketoke ora ana dalan antarane loro nganti sampeyan bebarengan. .

Elektrokardiogram

Elektrokardiogram romantis lan serba guna

(Fuente).

Y kita mungkasi nganggo electrocardiogram, mbok menawa desain sing cukup katon, sing bisa digabungake kanthi cara tanpa wates.: saka mung garis undulating kanggo gabungke karo ati, tanggal, nindakake ing werna, ing ireng lan putih, ing driji, ing dhadha...

Muga-muga artikel iki babagan tato minimalis kanggo pasangan wis menehi sawetara ide kanggo nemokake tato sing sampurna. Dakkandhani, apa crita katresnanmu? Apa sampeyan wis duwe tato pasangan? piye carane?

Foto tato minimalis kanggo pasangan


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.