Tato otak lan jantung, kombinasi sing apik banget!

Tato dobel ing saben sikil

(Fuente).

ing tato otak lan jantung Iki minangka kombinasi sing apik banget kanggo disorot yen sampeyan mikir babagan tato saka rong unsur sing nduweni makna lan / utawa pralambang sing jero.

Ing acara liyane, kita wis ngomong (kanthi kapisah) babagan tato otak lan tato ati. Nanging apa sing bakal kedadeyan yen kita nggabungake? Asile tato lan otak minangka asil, kaya sing bakal dideleng ing ngisor iki (sajak!).

Simbol tato saka otak lan jantung

Sketsa otak lan jantung

Lambang kasebut apa? Tato otak lan jantung ngupayakake nggabungake inti saka loro organ kasebut, sing penting kanggo awak manungsa. Tato iki digunakake kanggo ngirim persatuan pikiran lan ati kanthi desain sing padha. Salah siji kanthi nggabungake loro organ utawa nggabungake kanggo nggawe desain sing beda banget, contone, loro bagian kasebut disambungake.

Tato ngupayakake keseimbangan karo potongan iki

(Fuente).

Ing galeri tato otak lan jantung sing bisa sampeyan konsultasi ing ngisor iki, sampeyan bakal nemokake macem-macem desain lan / utawa conto tato jinis iki, sing kudu dipikirake, kudu dipikirake. Dheweke uga biasane diwujudake kanthi skala ing endi jantung lan otak ana ing saben ujung. kanthi tujuan golek keseimbangan sing sampurna.

Otak lan jantung kanthi kapisah

Tato jantung anatomi

Otak digandhengake karo sebab, bagean emosional, pikiran lan memori sing rasional, nalika jantung mesthi ana gandhengane karo keputusan sing paling ora rasional, katresnan lan / utawa romansa. Rong pendekatan sing ngelawan. Ekstrem narik siji liyane, lan sebagian, iki sing dituduhake dening tato otak lan jantung. Uga aja lali yen bagean awak sing tato kasebut bisa ngowahi tegese.

Tato otak siji

(Fuente).

Ati lan otak bebarengan

Lukisan sing apik nganggo loro organ kasebut

(Fuente).

Dadi, tato otak lan jantung ngupaya makili simbolisme otak lan jantung kanthi kapisah, nanging uga bebarengan, amarga saliyane rong ekstrem sing narik kawigaten rong elemen kasebut, dheweke cenderung nuduhake manawa wong sing tato duwe keseimbangan antara nalar lan semangat. Amarga iku, kaya sing wis dakkandhakake sadurunge, digunakake kanggo makili kanthi skala.

Kaloro halves nyedhiyakake kebahagiaan lengkap

(Fuente).

Yen kita kesusu mung kanthi alesan, didikte dening otak, kita bakal kelangan akeh perkara sing ora rasional nanging nyenengake sing bisa ditemokake sajrone urip. Contone, surup srengenge ora bisa nyebabake kita rasional, sanajan emosi sing bakal kita rasakake bakal nyenengake.

Getih latar mburi ing tato iki menehi sentuhan kasar

Ing spektrum liyane, Yen awake dhewe mung bakal semangat, mula bakal dadi kewan sing mung dikepengini naluri paling utama.: jinis, panganan, kekuwatan, panganiaya. Trick dadi manungsa lan urip sing nyenengake lan seneng banget yaiku nemokake keseimbangan antara siji lan sijine (sanajan, mesthine ora ana sing gampang kaya sing katon sepisanan).

Gagasan kanggo tato otak lan jantung

Kanggo tutul sing luwih lucu, sampeyan bisa nggunakake kembang ing desain

Banjur kita bakal menehi sampeyan akeh ide supaya sampeyan bisa inspirasi dening tato sabanjure. Kita wis siyap:

Tato otak lan jantung ing sikil

Rong tato dadi siji, tembung kasebut ndadekake artine jelas

(Fuente).

Sikil minangka papan sing apik kanggo inkjet loro-lorone, kayadene sampeyan bisa nggawe tato dobel kanthi unsur ing saben sikil. Bisa uga warna-warni, kanthi warna ireng lan putih, kanthi gaya sing realistis ... Gambar ing foto kasebut keren banget, amarga nggabungake gaya neotradisional kanthi warna-warna cerah lan uga diiringi tembung-tembung supaya pesenane jelas banget.

Otak lan jantung gabungan

Nggabungake otak lan jantung iku asli banget

(Fuente).

Loro ing siji: tato ing ngisor iki njupuk kauntungan saka rong unsur sing ora jelas saka rong organ kasebut kanggo nggawe tato asli. Bentuk kasebut diilhami dening bentuk ati sing kondhang, nanging diisi karo sudut lan otak. Iki minangka cara sing apik banget kanggo nggabungake rong gaya lan menehi sentuhan sing beda kanggo tato sing katon banget.

Tato otak geometris

Otak bisa diwakili kanthi geometris

(Fuente).

Kadhangkala tato otak lan jantung ora kudu netepi aturan logika lan apa sing dikarepake. Iki minangka tato ing ngisor iki, ing endi ati sing realistis dipilih, nanging amarga nggambarake logika otak kanthi cara sing luwih asli, liwat gaya geometris. Sentuhan warna abang ing njero lan abu-abu jantung minangka pertukaran warna sing adhem.

Tato jantung lan otak tanpa jantung utawa otak

Kadhangkala tato otak lan jantung iku abstrak banget

(Fuente).

Yen kita entuk abstrak Kita uga bisa makili ide sing dikirimake dening loro organ kasebut tanpa nggunakake. Kaya sing sampeyan ngerteni, ing tato realistis sing nyengsemake iki bocah wadon kelingan karo kenangan. Gabungan warna ora sengaja, amarga warna abang biasane digandhengake karo semangat lan biru, kanthi tenang.

Gaya tradisional ireng lan putih

Gaya tradisional gabung kanthi apik ing tato otak lan jantung

(Fuente).

Nanging ayo bali menyang tato otak lan jantung sing luwih klasik. Salah sawijining gaya sing paling cocog karo inti desain iki yaiku gaya tradisional. Sebab, ngidini stroke kanthi garis tebal lan shading kuat sing nggawe tato bisa urip. Adhedhasar bentuk anatomi organ, uga menehi corak modern sing katon apik.

Tato warna-warni banget

Tato warna-warni banget

(Fuente).

Ing desain iki, ora ana alesan sing bener: warna sing apik banget. Otak jambon lan jantung abang lan lilac nggawe akeh urip ing desain iki, sing uga nggabungake elemen liyane (paru-paru lan sorotan) ing warna kuning kanggo rampung nyorot kekuwatan saka komposisi.

Tato sirah sing bentuke ati

Otak kadang diwakili nganggo endhas

(Fuente).

Sapa sing ujar manawa otak kudu dadi manungsa? Ing desain iki adhem kaya asline, kepala ora bakal kurang utawa kurang saka rusa digunakake kanggo menehi bentuk jantung. Lan desain iki ndadekake akeh wong liyane, amarga maknane ora cocog karo alesan kaya makna sing ana gandhengane karo kewan sing wis dipilih.

Tato keris, jantung lan otak

Otak, jantung lan keris

(Fuente).

Tato otak lan jantung uga bisa nggabungake elemen liyane lan menehi tato corak sing menarik lan ora dikarepake. Ing babagan desain foto, keris dipilih, obyek sing biasane ana ing njero ati, nanging ing kene beda karo loro organ kasebut. Sampeyan uga kepenak ndeleng kepiye gaya sing dipilih kanthi sederhana, nanging iki menehi rincian utama kanggo menehi perasaan kasunyatan.

Tato gaya neo-tradisional sing luar biasa

(Fuente).

Tato otak lan jantung minangka pass nyata lan ing ndhuwur iku menehi macem-macem desain, masing-masing kanthi gayane dhewe-dhewe lan malah sok tegese. Kandhani, apa sampeyan duwe tato kaya iki? Apa tegese ing kasus sampeyan? Gaya sing sampeyan seneng? Aja lali menehi komentar babagan kabeh, kita bakal seneng maca!

Foto Tato Otak lan Jantung


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.