Tato palsu, solusi kanggo sing paling ora pati jelas

Tato Palsu

ing tato palsu (kanggo nelpon piye wae) minangka kabeh penemuan sing ngidini sampeyan nganggo "tato" ing kulit tanpa rasa nyeri utawa tingkat komitmen sing dibutuhake tato sejati.

Pramila dina iki kita bakal ngomong babagan tato salah, pilihan kanggo sing pengin olahraga sadurunge njupuk langkah, lan luwih khusus babagan decals (sanajan kita uga bisa ngomong, kayata ing acara liyane, jinis tato sementara).

Apa sing diarani decals?

Tato Lengan Kanggo Wong lanang

Decals minangka jinis tato palsu utawa sementara sing kasusun saka gambar sing dirawat karo turpentine sing ditempelake ing karton lan sawise dibasahi, sampeyan bisa nyopot supaya gambar tetep ana ing kulit.

Ing taun sembilan puluhan, dheweke minangka hadiah khas produk sing ditrapake kanggo pamirsa bocah, kayata permen karet, keripik, cupcakes ... Kanggo generasi kasebut, nyatane, yaiku kontak pertama karo tato. Ora ana sing kaya numpak sepeda liwat situs kemah kanthi bangga nganggo stiker Spiderman ing lengen sampeyan. Kasunyatane, umume, nalika pungkasan mangsa panas, kulit dadi mol ing kulit amarga kulit sing ana ing stiker kasebut ora malih coklat.

Lan kaya kabeh sing modis, malah duwe legenda kutha dhewe, wiwit gosip kasebut ujar manawa sawetara tato palsu kasebut nggawa LSD impregnated sing njaluk dicekel bocah kecanduan obatan. Mesthi, iku ngapusi.

Lan saiki?

Tato Palsu Musik

Saiki sampeyan bisa tuku akeh tato palsu kasebut, sing wis nglairake kedadeyan sing beda banget tinimbang sing diarepake, amarga dudu produk promosi sing ditrapake kanggo bocah-bocah. Ora umum yen golek decal sing didol kanthi desain apik sing bisa digunakake kanthi sewengi kaya tato.

Nyatane, malah ana sing nggunakake minangka jinis latihan kanggo ndeleng manawa desain utawa papan tartamtu ngyakinake. Sanajan ora ana sing kaya tato nyata, mesthine!

Muga-muga sampeyan seneng karo artikel iki ing tato palsu, sanajan kita luwih seneng sing asli. Kandhani, apa sampeyan duwe tato kaya iki? Apa sampeyan tau nyoba decals? Kandhani apa sing sampeyan karepake, sampeyan mung kudu menehi komentar!


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.