Tato pinokio, penasaran lan inspirasi saka boneka iki

Tato pinokio

Dina iki, kita bakal nggawa artikel anyar ing babagan iki kita bakal ngomong babagan karakter sing digawe dening Loren Lorenzini lan liya-liyane Disney tanggung jawab nggawe adaptasi, rada legi, kanggo film.

Cekakipun, kita bakal nyritakake babagan crita wayang iki sing pengin dadi bocah lanang sejati lan kepiye carane njupuk kauntungan ing a tato dening Pinokio.

Sapa Pinokio?

Tato Pinokio Pepito

Mesthi sampeyan kabeh ngerti versi Disney babagan karakter kasebut Gepetto, tukang kayu lawas, nggawe wayang sing digawe ibu baptis peri lan tuwuh irunge saben ngapusi.. Sanajan crita asline ora cocog kanggo kabeh pamirsa, sanajan ana ing majalah bocah.

Lan iku Ing kaca asli, kita bisa nemokake kekejeman sing nyata, kaya nalika Pinokio tekan palu ing Crito Pepito lan nggawe dheweke kaku utawa nalika kucing lan rubah nyoba nggantungake boneka kanggo ngrampok.

Tato pinokio

Tato Majalah Pinokio

Ana ilustrasi karya asli Pinocchio sing bisa digawe kanggo desain sabanjure yen pengin tato sing luwih asli. Tato Pinokio klasik banget yaiku versi Disney kanthi boneka, Pepito Grillo lan uga Gepetto. Adaptasi desain Disney uga bisa digawe ing endhas Pinocchio minangka tengkorak Meksiko utawa sketsa kanthi desain cat banyu, sing keren banget. Sampeyan uga duwe versi rada nakal, kanggo nelpon iku soko, ngendi irung Pinokio dadi bagéan saka anatomi sing… Oalah, kita luwih seneng lali gambar sing. ?

Lan nganti saiki artikel babagan tato karakter iki. Apa sampeyan duwe tato Pinokio utawa sampeyan pengin njaluk? Apa sampeyan mung ngerti adaptasi Disney? Ninggalake pendapat sampeyan ing kolom komentar!


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.