Tato Pokémon: njaluk kabeh!

Squirtles gangsters, bab ora iso lali saka seri TV

(Fuente).

Aku bakal dadi sing paling apik, sing paling apik sing bakal ana. Alesanku dadi pelatih sawise tes nyataku. Aku bakal lelungan menyang ngendi wae, aku bakal tekan ngendi wae. Pungkasan, aku bakal bisa mbukak kekuwatan sing ana ing Pokémon.

Yen sampeyan ngerti lagu kasebut (lan saiki sampeyan mlumpat kaya edan) iki kiriman sampeyan, wiwit Kita bakal weruh sawetara gagasan kanggo njaluk tato Pokémon, salah siji saka franchise paling misuwur Nintendo (lan aja padha sumelang, yen sampeyan luwih saka tato mario kita duwe kiriman liyane kanggo sampeyan).

Gagasan tato Pokemon

Bulbasaurku nganggo klambi Link

Dina iki kita langsung kerja kanggo menehi sawetara ide kanggo nggawe Pokemon chop unik. Kita nganggep yen sampeyan wis main video game utawa paling ora ndeleng seri kasebut. Ing kasus apa wae, argumentasi saka loro kasebut bisa diringkes kanthi cara sing gampang banget: Pokémon sing dilatih ing tugas milih Pokémon dhisikan lan metu kanggo ndeleng donya.

Aku milih Bulbasaur. Lan sampeyan, sapa sing sampeyan pilih?

Tato bulbasaur

Ayo diwiwiti kanthi dhasar: Apa sampeyan wis mikir nggawe tato karo Pokémon favorit sampeyan? pacarku ora. Natal iki dheweke menehi tato Zelda lan menehi awake salah siji Bulbasaur, Pokémon favorit, lan apik banget (loro-lorone; Pokémon lan pacarku).

Cubone minangka Pokémon sing menehi akeh dolanan

(Fuente).

Sing arep dakkandhakake yaiku mesthi yen sampeyan penggemar Pokémon sampeyan wis duwe bug favorit; Nanging bisa dadi ide sing menarik kanggo menehi corak lan milih desain sing luwih cedhak karo sampeyan lan pribadine. Contone, Bulbasaur pacarku lagi turu lan duwe godhong ginkgo ing mburine (ginkgo minangka wit favorit).

Tato sing nggumunake kanthi kabeh evolusi Eevee

(Fuente).

Biasane Penggemar Pokémon seneng karo salah siji saka telung Pokémon wiwitan ing generasi sing wis tau urip. Mesthine sing paling mitos, amarga dadi sing pertama, yaiku Charmander, naga sing nggumunake, Squirtle, kura-kura ala lan sing paling apik ing donya, Bulbasaur, sanajan kita ora kudu lali monsters cilik liyane sing, sanajan ora wiwitan, duwe meh kabeh. legenda lan bisa menehi ide sing apik banget kanggo tato asli. Contone:

Street Fighter lan tato mash-up Gyarados sing miskin

(Fuente).

  • Jigglypuff, bal pink paling nengsemake ... lan abot. Paint kaya ing seri, karo mikropon lan panandha ing tangan siap kanggo Paint pasuryan saka wong nggantheng sing tiba asleep ngrungokake balada kanggo twist fun. Nyatane, Pokémon iki mitos banget nganti katon ing sawetara game video liyane, kayata Super Smash Bros.
  • Cubone, Pokémon kanthi sejarah sing paling sedih lan bengkong. Mbok menawa iki minangka protagonis saka akeh tato. Apa sampeyan ngerti yen tengkorak ing sirahe kagungane ibune, sing tiwas mbela dheweke nglawan Team Rocket? Seri kaya sing lawas ora digawe maneh ...
  • eevee... utawa salah siji saka pirang-pirang evolusi yaiku Pokémon liyane sing bisa diilhami kanggo nggawe tato sing apik. Sampeyan bisa milih mung siji utawa potongan rinci kanthi kabeh evolusi bebarengan.

Karakter favorit sampeyan karo sampeyan ing salawas-lawase

Sampeyan bisa njaluk pelatih Pokémon favorit tato kaya Ash iki

(Fuente).

Bebener ing ngarep kita wis mesthi banget James, saka Team Rocket, amarga ora ana sing ngerti carane njupuk kauntungan saka rok. Nanging, pahlawan cilik sampeyan bisa uga ora kalebu penjahat seri kaya sawetara pelatih. Antarane paling mitos, mesthi, Ash, pisanan kabeh, impulsif lan wangkal, uga Misty utawa Brock, kanca pisanan.

Karakter sing kurang dikenal luwih asli

(Fuente).

Yen sampeyan pengin sing luwih khusus, Sampeyan bisa milih pelatih gym karo kang sampeyan duwe karemenan khusus utawa malah Professor Oak, sing menehi sampeyan milih Pokémon pisanan ing game lan minangka sekunder ing seri kasebut.

Adegan sing pantes diabadi

Misty karo akeh Pokemon, desain kebak werna

(Fuente).

Nganti saiki, kita wis ngomong babagan karakter lan Pokémon, saiki kita bisa ngomong babagan adegan sing wis dadi bintang lan bisa dadi potongan sing cocog kanggo wong sing golek tato sing luwih gedhe.

Jigglypuff, tansah siap kanggo turu

(Fuente).

  • Contone, salah siji panggonan paling mitos lan eling iku ing Kutha Lavender, sing malah nduweni legenda kutha dhewe (utawa "creepypasta", kaya sing diomongake para pemuda saiki). Miturut legenda, musik Lavanda Town duwe frekuensi swara sing nyebabake atusan wong bunuh diri… Tanpa mangu papan sing kudu dieling-eling!
Akeh tato Pokémon duwe Pikachu minangka bintang

(Fuente).

  • ing getaways kelangan ing balon Meowth Team Rocket kang Iku liyane saka pemandangan sing sampurna bisa ngawula kanggo tato lucu kang protagonis Jesse lan James lan, mesthi, Meowth, Pikachu tartamtu. Menehi gerakan karo balon punctured soaring liwat langit. Team Rocket njupuk maneh!
Tato sing apik banget karo akeh Pokémon

(Fuente).

  • Lan mesthi, kita ora bisa lali atusan perang Pokémon sing wis dumadi ing saindhenging seri lan video game. Apa kanthi estetika piksel utawa adhedhasar anime utawa game sing luwih anyar, luwih becik milih Pokémon favorit lan musuhe, utawa Pokémon liyane sing disenengi banget. Entuk kesempatan kanggo nuduhake dheweke kanthi serangan sing paling misuwur, kayata pecut galur Bulbasaur.

Piksel kaya sing lawas

Tato sing niru piksel saka Game Boy pisanan katon apik banget

(Fuente).

Kanggo kita sing tuwuh karo Game Boy, NES, utawa SNES, ora ana sing luwih nostalgia tinimbang piksel. Sampeyan bisa nindakake trik nyata karo kothak cilik iki supaya prasaja sing padha emulate koyo sing game pisanan. Elinga yen, sanajan ing werna padha cemlorot liyane, Originally Game Boy ana ing ireng lan putih, kang bisa menehi muter kanggo tato luwih adhedhasar estetika nyata Pokémon ing wektu sing.

Pokéball bunder lan cilik sing bakal nyekel sampeyan

Tato Pokémon nganggo Pokéball ing tungkak

(Fuente).

Yen sampeyan ora pengin tato Pokémon apa wae nanging sampeyan penggemar saga, sampeyan bisa milih simbol liyane, kayata Pokéballs. Yen sampeyan wis main game kasebut, sampeyan wis ngerti yen ana Pokéballs kanggo menehi lan adol sing mbantu sampeyan nyekel Pokémon sing paling angel.

Tato wicaksana kanthi Pokéball

(Fuente).

Desain karo Pokéball bisa cilik lan wicaksana, becik yen sampeyan ora pengin desain gedhe banget utawa sampeyan pengin soko kanggo nyandhang, contone, ing bangkekan.

Tips kanggo nggawe tato Pokemon sumorot

tato Link kang disandangi minangka Bulbasaur saka macho sandi

Kanggo ngrampungake, ayo ndeleng sawetara tips kanggo nggawe tato Pokémon sampeyan sumringah lan unik, sing penting supaya sampeyan ora kesel sawise rong dina:

  • Njupuk kauntungan lengkap saka werna. Pokémon, sanajan ing wiwitan ing Game Boy diwatesi ireng lan putih, iku seri TV lan franchise seneng banget, loro kanggo plot lan estetika sawijining. Mulane, ing tato kanthi tema iki, werna penting, sing luwih cerah lan luwih cerah luwih apik. Elinga, contone, yen rong warna sing nentang bisa menehi akeh urip kanggo desain, contone, nggabungake Bulbasaur, sing sakabehe ijo, kanthi rincian abang, oranye, kuning, jambon ...
Telu Pokémon saka generasi pisanan

(Fuente).

  • Saliyane warna, gaya tato iku penting banget. Sampeyan ora kudu ngetutake gaya anime utawa game, nyatane, sampeyan bisa entuk desain sing apik banget kanthi gaya sing kontras, kayata tradisional utawa neoklasik. Nanging, sing paling misuwur yaiku kartun, sing ngidini estetika sing resik utawa sketchy, sing bakal dadi desain sing kebak cahya lan gerakan.
Pokémon generasi pisanan kaya Squirtle banget nostalgia.

(Fuente).

  • Pungkasan, aja lali yen kanggo entuk desain sing pancen pribadi, sampeyan bisa nambah unsur liyane ing desain kasebut. Contone, karo partner kita saben nganggo karakter video game favorit saka penyamaran liyane (utawa apa padha, kang nganggo Link nyamar minangka Bulbasaur lan aku nganggo Bulbasaur disguised minangka Link), senajan pilihan iku telas. .
Loro Vulpix larang regane ing wangun Ying lan Yang

(Fuente).

Pokémon minangka lambang jaman kanak-kanak sing, kenapa ora, bisa dadi alesan sing cocog kanggo nggawe tato Muga-muga kita langgeng lan bengok-bengok marang jagad yen sampeyan dadi pelatih!


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.