Tato rembulan: kabeh makna lan desain

Purnama sing realistis sing apik banget

(Fuente).

Rembulan mesthi dadi protagonis pirang-pirang crita lan fantasi. Sapa sing durung kepenak weruh kawah bulan, sing rupane kaya rupane? Bulan bakal dadi protagonis pirang-pirang crita lan bakal terus dadi kaya ngono ing urip masarakat. Rembulan minangka simbol sing bakal nampa makna gumantung karo wong sing tatune, nanging bakal dadi cahya ing peteng.

Ing artikel iki, kita bakal ngomong babagan tato rembulan lan apa tegese, wiwit lintang wengi duwe atusan makna sing beda. Kajaba iku, kita bakal menehi ide kanggo tato sabanjure sing disesuaikan karo saben makna supaya sampeyan bisa nemokake desain sing ideal.

Magnetisme sing kita rasakake kanggo rembulan

Serigala raket banget karo rembulan

Rembulan minangka desain tato sing wis disenengi para pria lan wanita lan bakal terus kaya ngono tanpa mangu-mangu kaendahan sing ekstrim. Iki minangka tato sing mesthi populer lan bakal tetep ana lan sampeyan ora bisa entuk tato ala nalika rembulan dadi protagonis.

Pasangan karo srengenge tato lan rembulan

Rembulan, kanca sing setya mbantah raja, kanca lan mungsuh ... cahya ing pepeteng, motif akeh mitos ing endi manungsa mesthi menehi kekuwatan kanggo energi bulanBakal mesthi dadi unsur urip sing ora bisa dilalekake kanggo ngrasa lengkap karo lingkungan.

Tegese tato rembulan

Tato rembulan lan serigala ing dada

Bulan, minangka protagonis ing tato, menehi akeh gaya, kanggo penampilan lan kanggo akeh makna sing bisa duweni. Sabanjure, kita bakal ngomong babagan sing paling warna lan kita bakal menehi ide kanggo tato mbesuk.

Balance

Yin lan yang tato nganggo srengenge lan rembulan

(Fuente).

Kanggo wong akeh srengenge nggambarake energi pria lan rembulan sisih femininMula kakehan nganggo tato, rembulan dibandhingake karo srengenge. Iki minangka simbol keseimbangan alam: peteng lan cahya, pria lan wanita, lanang lan wadon. Nalika elemen kasebut digabungake, unsur kasebut bakal nambah keseimbangan lan harmoni ing jagad iki.

Tato srengenge lan rembulan

Senajan gaya khas sangang puluhan taun nalika srengenge lan rembulan wis kliwatAna cara liyane sing apik kanggo njupuk kauntungan saka tato iki, kayata, dituduhake karo wong liya utawa kanthi desain sing luwih alus, sing diilhami dening mandala.

Salah sawijining conto sing paling populer ing babagan iki, kayata, yaiku tato sing diilhami dening yin lan yang lan sing duwe srengenge lan rembulan minangka protagonis.

Fase wulan

Fase rembulan ireng lan putih

Nanging, Tato rembulan uga bisa independen tanpa prelu nggawe tato srengenge. Rembulan dhewe duwe akeh makna, sanajan bisa uga ana sing paling penasaran yaiku babagan fase rembulan, sing dianggep minangka simbol keabadian, kelahiran maneh lan sisih peteng urip. Alam.

Fase rembulan kanthi warna asli banget

Minangka tato, fase rembulan biasane ditampilake kanthi warna ireng lan putih yen ngetutake gaya sing luwih realistis. Nanging, katon apik banget kanthi warna, lan ing desain vertikal, kayata, ngenggoni kabeh lengen utawa sikil.

Rembulan suku

Rembulan suku asli banget

(Fuente).

Rembulan sing diilhami suku duwe makna sing menarik banget sing ana gandhengane karo hubungane karo bumi lan sifat wong sing tato. Serigala sing ngiringi desain iki luwih nguatake simbolisme iki. Sanajan ing desain suku suku cenderung diwakili ing tinta ireng, kaya sing sampeyan bisa ndeleng ing warna liyane, dheweke uga katon apik banget lan entuk rasa enak.

Asu ajag lan rembulan

Serigala nggegirisi tato bulan

Legenda Amerika Asli kuno ujar manawa serigala tanggung jawab njaga lintang sore (yaiku Venus), bisa uga amarga saka iku, lan amarga pakulinan ing wayah wengi, kewan iki raket banget karo rembulan. Kajaba iku, ing basa Inggris wulan purnama pertama taun iki dikenal minangka bulan srigala.

Tato serigala geometris lan rembulan

Tanpa mangu iku desain sing populer banget lan tegese nduweni makna sing katon apik ing macem-macem desain, kanthi serigala gaya realistis, menehi bobot luwih akeh kanggo rembulan, ing warna, ing ireng lan putih kanggo entuk drama ...

Waxing lan waning rembulan

Wulan sing wicaksana ing bangkekan tangan

Fase rembulan uga Dheweke sugih banget ing babagan simbol. Contone, bulan sabit duwe simbolisme sing ana gandhengane karo kesempatan, tuwuh, lan tindak anyar. Kosok baline, rembulan sing nyuda gegandhengan karo pungkasan tataran lan wiwitan tataran liyane.

Tato rembulan ukurane keren banget

Tato iki katon apik kanthi bentuk sing sederhana sing kalebu fase sing pengin sampeyan wenehi kanggo menehi pinunjul sing pantes.

Ora seneng karo rembulan

Tato sing ora umum uga makili wulan

Kita wis ngobrol ing acara liyane babagan sing ora umum, yaiku perwakilan babagan dalan sing penting lan spiritual kanggo saben wong. Yen dikombinasikake karo rembulan, uga simbol agama Hindu sing kuat banget, kita ngirim pesen manawa dalan spiritual iki ditindakake kanthi tujuan supaya bisa entuk pencerahan sing murni lan sejatine.

Ora seneng karo kembang teratai lan rembulan

Ing tato kaya ngono rembulan katon apik ing desain warna lan ireng lan putihKabeh gumantung saka apa sampeyan pengin menehi desain tutul sing luwih positif lan apik banget utawa yen sampeyan luwih alus lan wicaksana, mula garis ireng sing ireng lancip minangka pilihan sing paling apik.

Wulan karo dreamcatcher

Dreamcatcher lan wulan katon apik banget

(Fuente).

Sanajan ora ana hubungane karo makna khusus, penangkap impen karo rembulan pancen adhem. Rembulan mung digandhengake karo pemimpi, amarga pemimpi bisa tumindak nalika turu, supaya impen sing apik lan nasib apik bisa lolos lan ngipi elek. Ing tato, desain rumit saka pemimpi ngimpi ngelingake mandala, sing bisa nyebabake desain sing apik, rumit lan alus banget.

Sailor Moon

Tato rembulan, bulan prajurit

Sanajan dudu makna dhewe, nanging tegese minangka simbol saka kabeh generasi sing diangkat ing taun sangang puluh, bisa uga mulane tato Sailor Moon dadi populer. Desain iki meh wajib ditindakake kanthi warna, ora mung amarga asile mesthi bakal seneng banget, nanging uga bisa makili para prajurit (utawa prajurit sing paling makili sampeyan) kanthi warna utama, kaya ing tato Sailor Mercury sing apik iki.

Wulan kiasan paling sithik

Tampilan bulan sing paling nyata

Lan kita pungkasane nemoni wulan paling ora kiasan, yaiku siji udakara 384.400 kilometer saka kene, conto sing apik kanggo wong sing seneng astronomi, fiksi ilmiah utawa sejarah. Pilih kanggo ngancani karo astronot utawa roket lan desain ireng lan putih kanggo menehi drama lan bakal biasa wae.

Tato srengenge lan rembulan mlaku

(Fuente).

Sampeyan ngerti manawa tato rembulan bakal gumantung karo kepinginan sampeyan nggawe tato, ana sing tato setengah wulan karo kucing, nambah lawa, manuk, lintang utawa mega. Ana akeh desain tato bulan dadi luwih becik sampeyan ndeleng dhewe lan pilih sing paling disenengi kanggo desain sampeyan. Coba critakake, apa ana tegese rembulan sing paling disenengi? Apa sampeyan duwe tato kanthi unsur iki minangka protagonis? Apa tegese sampeyan?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.