Tato kanthi segitiga, meh suci lan keren banget

Tato Segitiga

ing tato karo segitiga Pancen apik tenan: elegan, ukurane cilik lan wicaksana, sanajan dheweke uga ora cocog karo spektakuleritas.

Yen sampeyan wis nate ngerti pralambang ing tato karo segitiga amarga sampeyan ngelingi dadi siji, terus maca!

Telung minangka nomer sihir

Tato lengen segitiga

Telung minangka nomer sing wis dianggep suci wiwit wiwitan jaman.: Telung minangka ketuhanan sing nggawe jagad miturut macem-macem budaya kayata Yunani, Mesir utawa Fenisia. Ing telung cara, kita mbagi wektu: saiki, biyen lan mbesuk. Telung bagean duwe crita tradisional: pitepangan, tengah lan pungkasan. Salajengipun, ing agama Kristen ana Tritunggal Suci. Lan dikandhani manawa manungsa kasebut kalebu telung unsur: awak, pikiran lan jiwa.

¿Apa hubungane nomer telu karo tato segitiga? Segitiga kasebut minangka perwakilan saka angka suci kasebut, kanthi tato sing nuduhake cara sing paling suci kanggo makili pamikiran lan eksistensi manungsa, cara kita nggawe jagad.

Segitiga munggah, segitiga mudhun

Tato lapangan segitiga

Nalika milih desain sampeyan, eling orientasi segitiga uga bisa menehi petunjuk babagan apa sing pengin sampeyan utarakake.

Kanthi cara iki, segitiga kanthi titik madhep (tradisional sing gegandhengan karo maskulinitas, geni lan udhara) bisa nuduhake stabilitas, kekuatan lan ketahanan; nalika segitiga kanthi titik madhep mudhun (tradisional sing ana gandhengane karo kewanitaan, lemah lan banyu) nuduhake keturunan menyang jagad spiritual.

Muga-muga artikel iki wis menehi pinemu babagan simbolisme tato segitiga. Kandhani, apa sampeyan duwe tato kanthi gaya iki? Apa sampeyan ngerti perlambange? Kandhani apa sing sampeyan karepake kanthi menehi komentar, sampeyan ngerti manawa bakal seneng maca sampeyan!


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.