Tato ing sangisore dodo

Tato ing sangisore dodo

En Tato Kita wis ngobrol pirang-pirang kesempatan babagan tato sing digunakake para wanita supaya luwih sensual lan apik. Lan, ora ana wong sing ana ing jagad tato bisa nolak manawa ana sawetara jinis tato sing sampurna kanggo wanita supaya luwih seksi. Amarga iku dina iki, kita pengin ngomong babagan sawetara jinis tato seksi kanggo wanita.

Khusus, kita bakal ngomong babagan kabeh sing ana gandhengane karo tato kanggo wanita ing area awak sing intim banget. Pas ing sangisore dodo. Ing tato ing sangisore dodo Dheweke entuk popularitas ing taun-taun pungkasan amarga dheweke minangka cara sing sampurna kanggo tampil luwih seksi lan sensual. Jinis tato sing intim banget kanggo wanita kasebut, nanging sarat banget karo sensualitas.

Sanajan ngono, akeh wanita sing mutusake kanggo entuk jinis tato iki wis melu ing jagad seni awak lan Dheweke duwe jinis tato liyane. Lan kanthi pribadi, aku menehi kasunyatan babagan pratelan iki amarga sing biasane yaiku, yen bocah wadon mutusake tato ing sangisore payudara lan nempuh kabeh area awak, mula ora bakal kaping pisanan tato

Iki minangka area tato sing luwih sensitif

Tato ing sangisore dodo

Ora ana sing bisa nolak manawa area awak wanita iki sensitif banget. Mula, seniman tato kudu njupuk iki nalika nggawe tato supaya ora lara banget utawa asil sing ora apik banget. Lan, yen ana ciri sing nggambarake tato iki (kaya sing wis dakkandhakake sadurunge), dheweke duwe garis sing apik lan resik. Yen ora, tato bakal ilang efek.

Lan ngomong babagan tingkat rasa nyeri. Apa wilayah sing lara banget? Saka sing dakkrungu ya. Lara luwih lara tinimbang nggawe tato ing area awak liyane, nanging, yen kita nganggep yen akehe tato iki ora ngisi utawa mbayangake, suwene tato ora bakal dawa banget. Mula, kita bisa ujar manawa rasa sakit sing bisa ditanggung tanpa ana masalah.

Nalika ngobati tato, kita uga kudu menehi perawatan khusus supaya kulit bisa mari kanthi bener lan mula kita supaya ora bakal ilang intensitas utawa ngilangi tinta kanthi berlebihan. Sanajan mesthine, iki ora mung gumantung karo kita. Sanajan ngono, disaranake ati-ati banget nalika nambani tato.

Lumaku wektu ora bisa dadi alangan

Tato seksi ing sangisore dodo

Ana sing nganggep yen tato ing sangisore susu minangka ide sing ala amarga, suwene pirang-pirang taun, area awak wanita iki saya rusak lan, mula, aku ora pengin menehi katrangan. Kita kabeh ngerti apa maksudku. Sing jelas, iki ora bakal dadi faktor sing nemtokake jinis tato iki utawa liyane. Dadi, tato minangka keputusan sing kudu kita renung kanthi jero lan ninggalake faktor cilik kayata mikir babagan apa sing bakal katon nalika wis tuwa utawa kepiye tampilan ing dina pesta.

Dadi, yen sampeyan pengin nggawe tato seksi ing wilayah kasebut ing sangisore dodo, aja mikir babagan penampilan sampeyan nalika sampeyan wis tuwa utawa ing kahanan liya mbesuk. Iki wilayah sing intim banget sing bisa didhelikake tanpa masalah (sanajan musim panas). Ayo imajinasi sampeyan mabur lan katon luwih sensual amarga jinis tato iki.

Makna tato ing sangisore dodo

bocah wadon kanthi tato ing sangisore dodo

Katon yen salah sawijining alternatif sing paling apik yaiku tato ing sangisore dodo. Ana akeh wanita sing milih lan kita ora kaget. Luwih saka apa-apa amarga desaine uga beda-beda. Dheweke bisa pindhah saka area tengah kanggo mbatesi bagian dada.

Ing tangan siji, kudu dingerteni yen tegese tato ing sangisore payudara gegandhengan karo desaine dhewe. Suku ora padha karo kembang. Saben wong duwe simbolisme dhewe lan uga sing pengin diwenehake wong kasebut. Isih, mesthine kudu dikandhani nalika mikir babagan wilayah tartamtu sing bakal kita tato, uga nduweni arti dhewe-dhewe.

Mbok menawa rada estetis, nanging kita ora bisa kliwat kesempatan kanggo ngobrol babagan sensualitas lan daya tarik. Rong alasan kuat kenapa kita kudu nganggo desain kasebut. Kajaba iku, kita kudu nyorot feminitas. Akeh sing nganggep kasebut minangka tato paling seksi jagad iki. Apa tegese luwih apik kanggo dheweke tinimbang iki!

Gaya lan jinis tato paling apik kanggo sangisore dodo

Tato ing dodo

Kita tekan titik iki, kita kepengin weruh babagan gaya sing bisa nggawe tato jinis iki. Ing ngisor iki sampeyan duwe lengkap galeri ing endi kita nglumpukake macem-macem jinis tato ing sangisore dodo. Sing penting yaiku muter kanthi bentuk payudara lan nggawe komposisi geometris adhedhasar garis. Kita uga bisa nemokake tato tangan Fatima, tengkorak utawa uga mawar.

Alternatif liyane sing menarik yaiku tato ukara utawa tembung sing ngetutake kontur payudara.. Saliyane muter kontur dodo, apik banget yen tato tengah digawe mung ing antarane loro payudara lan tato kasebut dhewe ana ing sangisore loro susu. Umume wong iku tato ireng, sanajan kita uga bisa ndeleng sawetara kanthi detail warna. Mesthi wae, kaya sing wis dakkandhakake sadurunge, tatoe yaiku elegan, apik lan uga minimalis. Kanthi cara iki, wanita bisa main karo sensualitas dhewe, ing pungkasane, nuduhake awake luwih seksi tinimbang sing bakal dibahas karo tato iki.

Akeh wong sing nemokake wanita tato ora bisa ditolak lan jelas yen sampeyan entuk jinis tato sing bener sampeyan bisa ngetung akeh poin. Lan sampeyan, apa sing sampeyan pikirake babagan jinis tato iki khusus kanggo wanita? Kita tresna marang dheweke.

Foto Tato Seksi kanggo Wanita

Ing ngisor iki sampeyan duwe galeri conto tato ing sangisore dodokanggo menehi inspirasi kanggo sampeyan supaya tato jinis iki:

Artikel sing gegandhengan:
Tato dada sing wicaksana - mung kanggo wanita!

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.