Tato semi-permanen, apa ana utawa apa apus-apus?

Desain Tato

Kanggo akeh kemungkinan tato semi-permanen minangka sesuatu sing banget menginake. Kemungkinan nganggo potongan sing bakal kaya a tato Pancen, nanging tanpa permanen, luwih becik yen kita ora yakin babagan desaine, kayata.

Nanging, Apa opsi iki minangka solusi nyata utawa mung apus-apus kanggo mbujuk wong sing ora waspada? Kita bakal ndeleng sabanjure.

Apa sing dijanjekake ...

Tato Lengan Kanggo Wong lanang

Tato semi-permanen adhedhasar sawetara janjine. Iki minangka potongan sing janjine bakal nem wulan, setaun utawa loro utawa lima. Penjelasan "ilmiah" kanggo wong-wong sing nggawe tato iki yaiku tinta tetep ing lapisan kulit sing paling dangkal (kulit duwe telung lapisan lan tatoe bakal mlebu sing nomer loro) lan bakal diencerke dhewe Suwe-suwe , desain mboko sithik bakal ilang nganti ora ana jejak.

Proses sing dijanjekake mirip banget karo tato sing isih ana, kanthi jarum, tinta (ing sawetara kasus diencerke) lan nyeri.

... lan apa sing sejatine kedadeyan

Tato Gulu Semi-Permanen

Kaya sing sampeyan bayangake, yen proses kasebut kalebu padha karo tato sejatine, ana sing ora pas. Sejatine yaiku mokal supaya tinta tetep tetep ing lapisan kulit sing paling cethek lan ing pirang-pirang kasus, penetrasi nganti kaping pindho, kanthi wektu apa sampeyan bakal duwe tato sing wis dipupus, ya, nanging ora rampung. Sajrone pirang-pirang taun, tato semi permanen bakal malih dadi permanen sing mung bisa dicopot nganggo laser.

Cekakipun, apa Nalika njupuk tato, kita duwe rong pilihan: tato sementara (henna, stiker lan liya-liyane) lan permanen kanggo urip. Ora ana dhasar tengah.

Muga-muga topik tato semi-permanen wis narik kawigaten sampeyan lan nerangake sawetara keraguan. Ayo ngerti apa sing sampeyan pikirake ing komentar!


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.