Tato kepala, desain sing bisa digunakake

Tato Kepala

Kita wis ngobrol ing acara liyane babagan tato ing sirah, jinis tato sing khusus banget kanggo dadi salah sawijining papan sing paling angel kanggo nggawe tato, uga rumit, umume amarga bentuk tengkorak.

Nanging, saiki, kita bakal fokus carane nemokake desain sing bisa digunakake adhedhasar dununge sirah ing endi kita pengin nggawe tato.

Ing sisih

Kabeh Tato Kepala

Desain ing sisih endhas, yaiku sing dipasang liwat kuping nganti ndhuwur, biasane minangka desain sing paling populer nalika nggawe tato ing awak iki. Kanthi nduweni kuping minangka "konteks", ana akeh desain sing bisa digunakake. Kajaba iku, bentuk vertikal lan rata uga kondhisi nalika milih potongan utawa potongan liyane.

Contone, ing papan iki endhas kewan, kembang, mandala utawa desain geometris apik banget. Kanggo tato ukuran sing luwih cilik, mburi kuping biasane dipilih.

Ndhuwur

Kita ngerti kanthi sisih ndhuwur kabeh bagean endhas sing wiwit saka bathuk nganti gulu. Katon saka ndhuwur, papan iki nduweni bentuk bunder, sing digunakake nalika ngrancang potongan sing uga dibunderake (bisa uga amarga bingkai bunder utawa amarga padha, kayata piring, kembang ...).

Tato Kepala Bali

Pilihan liyane yaiku desain "tumpah" lan nutupi kabeh sirah, kayata ing sawetara potongan rumit sing njupuk kauntungan saka bentuk kepala kanggo nggawe tema. utawa kanggo nggabungake macem-macem tato sing sadurunge digawe kanthi gaya sing padha.

Sisih mburi

Pungkasan, mburi sirah uga nampung akeh jinis tato sirah. Bebarengan karo sisih, papan iki misuwur banget, sing ndhukung macem-macem jinis desain amarga bentuk lan posisi vertikal. Kewan, tetanduran, desain geometris lan uga mripat (sanajan asil kasebut nyebabake gangguan) minangka pilihan sing apik kanggo bagean awak iki.

Kandhani, apa sampeyan duwe tato ing sirahe? Apa desain sing sampeyan pilih? Elinga yen menehi komentar!


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.