Tato mawar ing tangan

tato mawar ing tangan

Tato mawar minangka tato sing populer ing pria lan wanita, duwe arti gedhe lan bisa uga simbolis gumantung saka urip lan pengalaman saben wong.. Mawar minangka kembang sing larang regane sing asring disenengi amarga kaendahan, kaendahane lan uga ambigu. Sanajan ora gampang milih papan kanggo njupuk jinis tato iki, ana wong sing pengin njupuk tato mawar ing tangane.

Kembang mawar empuk ing kelopak, nanging duwe eri sing landhep ing tangane wong-wong sing nyoba njupuk lan nyopot saka ing habitat kanthi driji kosong. Kembang mawar nuduhake rasa legi lan uga bagean sing paling pait, sing lara, sing nggawe sampeyan lara.

tato mawar ing tangan

Akeh wong sing milih entuk tato mawar amarga alasan iki, kanggo nuduhake kaendahan lan ambiguitas urip. Wong liya bisa nggawe tato iki amarga ngelingake wong liya, amarga dheweke seneng kembang mawar kasebut utawa amarga akeh sebab liyane, apa sing bakal dadi duweke sampeyan?

tato mawar ing tangan

Nanging sing ora gampang yaiku milih endi sing bakal entuk tato mawar. Ana sing duwe mawar ing lengen, ing sikil, ing sisih mburi ... nanging papan sing kurang umum lan luwih katon ing tangan - ing sisih ndhuwur telapak tangan.

tato mawar ing tangan

Sanajan papan kasebut ora gampang ditutupi, Iki minangka tato sing cenderung diduweni pria luwih saka wanita. Iki minangka simbol kekuwatan kembang mawar ing ambiguitas.

tato mawar ing tangan

Werna tato mawar ing tangan bisa beda-beda gumantung karo sing pengin dituduhake, nanging biasane warna kasebut bakal gumantung karo apa tegese mawar kasebut kanggo sampeyan. Ireng bisa sedhih, semangat abang, lsp. Apa sampeyan bakal entuk tato mawar ing tangan sampeyan?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.