Tato tungkak kanggo wanita: koleksi desain

Tato tungkak kanggo wanita

Ing luwih saka siji kesempatan, kita wis nyoba Tato tema saka tato tungkak. Bagean awak manungsa minangka salah sawijining wilayah sing paling dipilih, utamane para wanita, kanggo njupuk tato sing pertama. Nganti saiki, utamane ing hawa panas, wis umum nemokake wanita sing nganggo tato ing tungkak. Ana akeh alasan sing nggawe bagean iki saka wentis papan sing disenengi kanggo nggawe tato.

Ngelingi popularitas sing saya akeh iki, kita mutusake arep ngobrol maneh, sanajan fokus karo pamirsa wanita. Bebarengan karo artikel iki, sampeyan bakal bisa takon kanthi macem-macem lan lengkap koleksi tato ing tungkak kanggo wanita. Ing galeri gambar sampeyan bakal nemokake pilihan macem-macem desain sing digawe kanthi macem-macem gaya.

Tato tungkak kanggo wanita

Nalika ngomong babagan tato tungkak kanggo wanita kita kudu nggatekake tren saiki ing jagad seni awak. Wanita totoan nganggo tato cilik lan sederhana sing nyedhiyakake rasa enak lan sensualitas lan keanggunan. Ing kasus apa wae, kemungkinan ndeleng tato sing warna-warni banget, utawa ukurane cukup, tetep ditinggalake.

Yen kita ndeleng ing galeri gambar sing kalebu karo artikel iki, kita uga bakal ngerti garis sing dituruti tato iki. Ana akeh wanita sing mutusake wujud tanduran sing disenengi, frase cilik utawa simbol ing awake. Mesthine, ing kabeh kasus kanthi ukuran suda kanthi garis gedhe banget lan alus. Kajaba iku, ing pirang-pirang acara, sembarang jinis ngisi dibuwang lan, umume, ana teduhan cilik.

Foto Tato Ankle kanggo Wanita

Ngrasa lara?

Tato tungkak minangka salah sawijining ide sing apik kanggo pamer desain sing paling apik. Nanging kudu dikandhani iku wilayah sensitif. Iki amarga kulit luwih alus lan ana tendon liyane. Dadi salah sawijining bagean ing awak sing tato paling lara. Sadurunge nerusake, luwih becik negesake manawa iki ora ngetutake pola. Yaiku, ambang rasa sakit ora katon padha ing wong loro. Apa sing nggawe saben wong bisa ngrasakake rasa lara nalika njupuk tato. Dadi, kanggo pitakonan apa lara, kita kudu njawab ya. Ora ana celengan lemak kaya ing area awak liyane, bisa uga ing tungkak iku luwih kuat tinimbang ing sikil.

Gagasan tungkak tungkak

Creepers

Tato creeper

Iki minangka salah sawijining paling tato asli. Amarga adhedhasar tetanduran, bisa beda-beda, lan lagi munggah ing kulit. Mula, sikil utawa tungkak minangka salah sawijining papan paling apik kanggo njupuk desain kaya iki. Ing jinis tato iki, kita ora mung bakal ndeleng tanduran kaya sing wis kasebut, uga lintang uga bisa dadi protagonis liyane, uga jantung lan uga huruf. Kanthi duwe bentuk elongated, bisa munggah saka sikil menyang tungkak lan sikil.

Jeneng

tato tungkak kanthi jeneng

Apa jeneng kanggo pasangan, bocah utawa wong tuwa, jeneng kasebut uga kalebu salah sawijining jeneng desain tato luwih umum. Sing paling apik yaiku kita bisa nemokake kanthi macem-macem huruf lan ukuran. Nanging sejatine kanggo bagean awak iki, ukuran iki biasane cukup sederhana. Jeneng-jeneng menehi penghormatan kanggo wong-wong sing ngliwati urip kita lan mesthi menehi tandha gedhe, angel dilalekake, sanajan dheweke bakal ninggalake kita ing salawas-lawase.

Tembung

Tembung bisa nyebutake akeh perasaan lan kaya ngono, dheweke sampurna kanggo nggambarake kita. Apa jeneng utawa sifat, mesthi ana sing menehi tandha sawetara cara. Amarga nalika milih desain tato, kita kudu fokus ing apa sing nemtokake lan dadi bagean saka awake dhewe. Kadhangkala, kadang-kadang uga menehi kita cukup wani maju.

Frase

tato frase tungkak

ing tato kanthi frase cekak uga ora ditinggalake. Amarga ucapan utawa kutipan mesthi dadi sing utama sing nghias awak. Sampeyan bisa milih basa ing macem-macem basa, nanging kabeh bakal duwe nilai sing padha ing tembunge. Saliyane, umume ditemokake kanthi rincian kayata jantung, wulu utawa manuk lan simbol. Kabeh sing dibutuhake kanggo ngrampungake tato tungkak liyane sing disenengi kabeh wong.

Misuwur karo tato ing tungkak

Ana akeh wanita misuwur sing katon nganggo tato lan liya-liyane, ing wilayah iki. Mesthi, mayoritas milih desain sing sederhana lan wicaksana sing nggawe dheweke luwih istimewa.

Penélope Cruz

Aktris iki uga wis dekorasi kulit kanthi cara sing alus banget. Amarga ing wilayah iki duwe telung nomer saurutan. Dheweke dipercaya dadi telu Nomer begja: 883. Dheweke nganggo ing njaba tungkak, ing sikil tengen.

Charlize Theron

Tungkak uga wilayah sing dipilih aktris Charlize Theron kanggo nganggo Iwak Koi. Dheweke bisa nglambangake kekuwatan lan duwe legenda ing mburi. Ketekunan utawa sukses uga makna liyane sing cocog karo desain kasebut.

Nicole Richie

tato Nicole richie

Nicole duwe rosario sing ngubengi tungkak kabeh lan sing digantung ing sisih ndhuwur sikil kanthi salib. Cara liya kanggo nghias wilayah kaya iki, sanajan ora luwih alus tinimbang desain Penelope.

Alyssa Milano

alyssa milano

Ora mung siji, Alyssa Milano duwe loro tungkak ing tungkak. Ing sisih tengen duwe gumpalan kembang sing nggawe efek gelang lan nghias kabeh area tungkak. Mesthi, ing tungkak kiwa, duwe swiwi. Iki yaiku simbol pangayoman nanging uga kaendahan utawa kekuwatan.

Adriana Lima

Tato Adriana Lima

Ing tungkak kiwa, Adriana nganggo a desain suku sing mbukak liwat bagean wilayah kasebut. Saliyane asli, diakhiri karo jinis lintang sing ngrampungake tato. Kayane saben wong sing misuwur duwe rasa kabeh, nanging kabeh milih tato sing sederhana.

Gambar: handbag.yourneXThoes.com, Pinterest, handbag.yourneXTes.com


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.