Tegese tato mercusuar, lampu ing peteng

mercusuar tato2

Dina iki aku pengin ngomong karo sampeyan babagan artine tato mercusuar, desain ayu kanthi makna khusus banget sing wis ana puluhan taun. Lampu utama, kaya sing bakal dideleng ing kabeh artikel, menehi akeh sandiwara lan bisa ngirim pesen pangarep-arep sing larang regane.

ing tato lampu dheweke klasik sing ora bakal uwal saka gaya, kaya sing bakal dideleng ing ngisor iki, amarga bakal nganalisa makna desain iki lan menehi sawetara ide kanggo inspirasi sampeyan ing desain sabanjure. Maca terus lan sampeyan bakal bisa ndeleng!

Sejarah mercusuar minangka tato

Pelaut dadi tato

Ora umum manawa mercusuar dadi salah sawijining desain tato sing, sanajan ora populer kaya jangkar utawa kompas, saiki wis digambarake. Wis ing jaman tato modern, nalika kayane mung prilaku para pelaut, tukang tato inspirasi dening bangunan-bangunan ikon kasebut kanggo potongan-potongane.

Sampel lawas saka tato kanthi mercusuar

(Fuente).

Ngopo Alasan kasebut ana gandhengane banget karo fungsi mercusuar (lan, kaya sing bakal sampeyan ngerteni, ing tegese bakal digunakake), Dheweke ora mung minangka pandhuan kanggo mbantu para pelaut nemokake garis pantai, nanging uga bisa mbantu golek bebaya potensial sing ana ing perairan cethek lan bisa larang banget, kaya karang.

Makna mercusuar

tato mercusuar

Mbokmenawi sebabipun tegesipun tato ing mercusuar nggambarake cahya sing katon ing wayah peteng, ing wektu iki kita paling mbutuhake sajrone urip, kanggo nylametake kita. Elemen iki menehi kejelasan marang kahanan apa wae sing kayane ora bisa metu, mula nganggo tato mercusuar tegese ana perubahan positif, lan kemajuan sing bakal mbantu kita nemokake dalan sing katon ilang.

mercusuar tato1

Lan pancen kaya ngono, mesthine sampeyan wis nate menyang pantai ing wayah wengi, lan sampeyan ora bisa ndeleng apa-apa, nganti cahya mercusuar ngidini kita ndeleng kabeh sing ana ing sekitar kita. Iki minangka pandhuan kekal kanggo para pelaut lan yen kita pasang ing kulit, iku uga kanggo kita.

Gagasan kanggo tato mercusuar

Tato mercusuar tradisional

(Fuente).

Lampu utama, minangka desain tato, dheweke duwe macem-macem kemungkinan kanggo nggayuh desain sing sampurna lan sing luwih cocog karo sing dikarepake. Contone:

Mercusuar realistis

Tato mercusuar realistis

(Fuente).

Mercusuar kanthi gaya sing realistis bisa dadi sing paling apik, ing ireng utawa putih utawa ing warna. Tingkat detail bisa menehi gaya sing luwih dramatis, ing endi rasa ora tenang ditransfer nalika ora nemokake dalane, utawa luwih seneng, nalika pengin fokus karo cahya sing ditularake.

Mercusuar ing malang

Lansekap kanthi pantai

Pilihan liyane kanggo Tato mercusuar yaiku supaya kita bisa ngurmati pantai sing dikunjungi nalika lelungan khususIng kasus iki, desain iki mesthi bakal katon diiringi ukara utawa tanggal. Uga bisa dilebokake menyang lanskap sing saben dinane dikunjungi, kayata kita manggon ing pesisir.

Gaya geometris utawa surreal

Mercusuar geometris sing nyata

(Fuente).

Gaya sing bisa digawe apik banget yaiku geometris. Yen sampeyan wani luwih maju, sampeyan bisa ndandani mercusuar nganti ora luwih saka akeh garis geometris, nanging tetep bentuke lan sorotan ing ndhuwur. Sampeyan bisa nggawe mandala!

Mercusuar tradisional

Desain klasik kanthi pelikan lan kembang

(Fuente).

Kadhangkala sing paling tradisional yaiku sing paling cocog. Yen sampeyan pengin mercusuar duwe tutul sekolah lawas katon apik banget nganggo warna kaya garis ireng, abang lan putih, kenthel lan desain sing sederhana. Gabungke karo sawetara elemen liyane kanggo nggawe pribadhi, kayata karo manuk.

Mercusuar warna

Tato mercusuar warna

Werna bisa dadi sadurunge lan sawise ing desain mercusuar. Duwe inspirasi laut sing jelas, Werna geni katon apik banget, lan uga bakal menehi kesan optimis kanggo tato sampeyan.

Tato sing diilhami dening cahya sing ngasilake

Tato inspirasi cahya mercusuar sing sederhana

(Fuente).

Nanging yen sampeyan seneng karo tato sing beda-beda, aja nganti njupuk desain sing tegese nggawe tato mercusuar ora gumantung banget karo kasunyatan manawa bangunan kasebut minangka bangunan kaya lampu sing diprodhuksi. Desain pungkasan bisa dadi gampang banget lan biasa, sanajan ireng lan putih, yen sampeyan entuk inspirasi saka elemen iki.

Mercusuar kanthi jangkar

Desain tato kanthi jangkar

(Fuente).

Ora diraguhi, mercusuar minangka bangunan laut, kaya sing wis diandharake ing saindenging artikel, mula ora umum kanggo nggabungake karo unsur-unsur sing uga asale saka pesisir. Salah siji sing paling umum yaiku jangkar, sing digabung karo mercusuar nggambarake stabilitas kanggo nggayuh tujuan.

Lampu utama kanthi badai

Tato mercusuar lan badai

(Fuente).

Lan ngomong babagan stabilitas, tato mercusuar ing tengah badai makili pandhuan (ternyata cahya mercusuar) ing kahanan kacau lan angel, kanthi desain apa sing apik banget kanggo makili wektu rumit sing wis diatasi.

Mercusuar kanthi tembung

Tembung kanggo nggambarake mercusuar

Cara sing asli kanggo nganggo tato mercusuar lan ing wektu sing padha ora nganggo yaiku nggambarake nganggo tembung. Sampeyan bisa uga pilih definisi sampeyan dhewe, yaiku kamus utawa pilih sing liyane puisi, kayata teks sastra utawa lagu.

Mercusuar ing wayah wengi

Ilustrasi mercusuar ing wayah wengi

Pungkasane, mercusuar ing wayah wengi katon apik banget. Kanggo desain iki, sampeyan bisa menehi inspirasi nganggo ilustrasi kaya ing foto, kanthi nggunakake biru indigo sing apik lan langit wengi sing lintang. Luangake kesempatan kanggo nggawe pribadhi kanthi konstelasi zodiak sampeyan!

Ngendi kita bisa entuk tato mercusuar?

Tato lengen

(Fuente).

Nalika milih situs, Kita kudu mikirake desain lan ukurane kanggo mutusake papan ing endi kita nggawe gambar. Contone, tato paling gampang lan paling cilik sing becik digunakake ing bangkekan, tungkak, gulu, tangan ...

Tato mercusuar ing lengen

(Fuente).

Kanggo desain sing luwih gedhe, luwih becik yen milih situs sing nggawe desain alami. Lampu utama, duwe bentuk persegi panjang lan luwih dhuwur tinimbang jembaré, katon apik banget ing papan kaya sikil utawa tangan.

Kertu pos karo mercusuar lawas

(Fuente).

Secara pribadi, kayane aku desain apik banget kanggo kulit, kajaba ikuartine nggawe tato mercusuar pancen ayu lan sederhana. Cahya sing bakal mbantu kita golek dalan ing peteng, pangarep-arep sing bakal ngancani kita ing wektu kangelan lan bisa mbantu bali menyang omah.

Mercusuar ireng lan putih

Kaya biasane, seneng tato ing kulit kita, sing saliyane kanggo desain sing apik, nduweni makna sing ngluwihi estetika sing apik banget, bebener? Kandhani, apa sampeyan duwe desain sing padha karo iki? Apa sampeyan seneng maknane? Ayo ngerti ing komentar!


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.