Makna tato kobra

tato kobra

Tato kobaran ora umum nanging gaya klasik lan yen wis rampung, duwe kaendahan sing luar biasa. Cobra ing pirang-pirang budaya dianggep minangka ula sing paling mbebayani lan wedi. Makna sing paling umum yaiku gampang dingerteni: bebaya, kekuwatan, kawicaksanan, lair maneh, kesuburan, belas kasihan lan tegese, apa tegese sampeyan yen nggawe kobra?

Nanging gumantung ing papan lan wektu tato kobra padha bisa ateges beda banget. Contone ing Mesir Kuno kobra kasebut digandhengake karo jagad sing ora bisa mati amarga kobra ditemokake ing makam Tutankhamun minangka simbol perlindungan menyang firaun sing wis mati.

Uga nalika kobra dicet ing tembok candhi, tegese kekuwatan lan kekuwatan, amarga wong sing kena kobra bakal wedi.

Ing India, kobra suwe banget dianggep salah sawijining kewan sing paling suci lan mulane minangka simbol kekuwatan sing dhaerah. Waca kobra sing cedhak ing India dianggep minangka tandha sing apik. Ing agama Buddha, ula kasebut dianggep minangka pelindung.

Kita ora bisa mangu manawa kobra duwe kaendahan sing apik ing wektu sing padha diwedeni, Makane tato bisa duwe akeh makna. Kajaba iku, iki uga minangka simbol peremajaan amarga ula ula menehi kulit lan gawe anyar. Mungkin amarga iki, uga katon dening sawetara wong minangka simbol keabadian lan nganyari maneh urip.

Lan kanggo sampeyan, apa sing dilambangake tato kobra? Mangkene galeri gambar supaya sampeyan bisa ndeleng kepenake kaya tatune, nanging sekaligus kepiye agresif nggawe dheweke wedi sanajan ana ing kulit wong liya minangka tato.

Jinis tato kobra

3D

Tato 3D utawa telung dimensi padha menehi gaya luwih saka gaya nyata. Iki amarga ngandhani manawa kewan sing dimaksud katoné metu saka kulit. Gabungan bayangan, sing menehi efek relief lan karya seni tato sing apik bakal ngasilake sing apik banget. Mula, tato kobra uga bisa nduwe detail iki sing bakal ndadekake dheweke luwih hebat, manawa sampeyan nganggo tangan, dada utawa sikil. Bakal urip maneh!

Tato kobra 3d

Real

Kita ngomong kanthi nyata yen kabeh pungkasan kobra duwe kaunggulan. Antarane, kalorone bentuk, warna, ilat utawa taring bakal dilebokake ing desain kanggo menehi krasa kasunyatan nalika nggambar. Mesthine, dheweke ora biasane nggawa bayangan sing wis kasebut sadurunge yen uga pesawat relief sing mudhun ing 3D. Isih koyo realisme menang, sing nambah sentuhan sing paling asli lan ekspresif. Ing kasus kasebut, tato biasane duwe ukuran sing pas, antarane medium utawa gedhe, saengga kabeh detail kasebut katon cukup apik.

Tato kobra raja

Karo mawar

ing tato kobra kanthi kembang mawar dheweke duwe teges sing jelas ora liya yaiku godaan. Cara kanggo ndeleng maneh lan ngrujuk menyang Eve, taman Eden menyang setan kanthi wujud ula. Kita bisa menehi simbolisme supaya ora kesucian kanggo njupuk langkah sing luwih kenceng ing urip kanthi diwasa. Mesthi, akeh wong sing entuk tato kanthi gaya iki kanthi kaendahane, tanpa nggatekake pralambange.

Cobra karo mawar

A werna

Siji tangan, kita bisa menehi warna sing disenengi kanggo tato kobra, nyedhiyakake realisme sing luwih sithik. Nanging tanpa mangu-mangu wong liya, kita ora bakal bisa lali efek cat banyu sing uga biasane ana ing jinis desain iki. Gabungan warna sing nggawe asil pungkasan luwih apik.

Endi kanggo entuk tato kobra

Ing lengen

Salah sawijining kanvas sing paling apik yaiku lengen, utamane babagan tato kobra. Amarga ukurane, kita bisa nyelehake dheweke ing sisih ndhuwur lengen lan supaya mudhun mudhun, utawa milih lengen. Kabeh bakal gumantung saka ukuran desain sing dipilih. Sawetara seneng ukuran wicaksana lan dununge ana ing wilayah strategis, dene sing liyane seneng sing luwih apik lan ula kasebut pindhah ing kulit.

Cobra ing lengen

Ing tangan

Tangane uga ora dikecualekake duwe kobra ing cedhake. Ing tangan siji, sampeyan bisa milih desain kanthi bentuk gelang lan endhas katon ing sisih ndhuwur tangan. Mesthi wae, wong liya uga milih tato kobra minimalis lan driji kasebut mencorong kaya driji. Ing wilayah pergelangan tangan uga bisa dideleng lan dadi salah sawijining favorit favorit. Kaya sing dingerteni, sawetara opsi sing uga kalebu ukuran. Amarga ing tangan, umume desain sing luwih wicaksana.

Tato kobra ing tangan

Ing mburi

Siji cara kanggo mbukak nggambar area mburi, saka nape, nganggo tato kobra. Kajaba iku, ing kasus iki sampeyan bisa milih mangsi ireng lan gabungke karo rincian kanthi keris utawa kembang, gumantung karo pilihan sampeyan. Sawise maneh, desain bisa dikombinasikake kanthi ukuran sithik utawa digawa nganggo ukuran sing luwih gedhe.

Tato kobra ing dada

Ing dhadha

ing tato kobra ing dhadha Biasane wong-wong luwih akeh sing dikarepake wong lanang, nanging dheweke ora adoh banget. Tilas biasane katon kanthi ukuran gedhe lan ukurane, rada wicaksana nanging mesthi asli lan menehi simbolisme kanthi apik. Ing mangsi ireng lan nganggo sikat sikat sing tantangan, umume pilihan sing paling penting.

Tato kobra ing sikil

Ing sikil

Kaya ing sisih lengen, nalika ngomong babagan jinis iki tato nanging ing sikil, dheweke uga bisa duwe finish sing padha. Luwih saka apa-apa amarga bisa dideleng kanthi watu, kaya gelang. Sanajan desain sing nuduhake kepiye ula mindhah sikil karo rincian liyane, ora adoh banget. Tanpa mangu-mangu, variasi tato kaya iki mesthi ora ana enteke.

Tato kobra ing pundhak

Ing pundhak

La njupuk pundhak kobra, bisa dadi sing paling asli. Salah sawijining desain sing makili orisinalitas iki yaiku desain sing nuduhake kepala kobra carane metu saka pundhak nganti dada. Mesthine, ing acara liyane, kita bisa nemokake ide kanthi horisontal wiwit pundhak nganti pangkal gulu. Ing pungkasan, dheweke bakal mesthi diiringi rincian liyane kayata kembang.

Gambar: Pinterest, www.voyageafield.com, www.tattandaze.com, @ sararosacorazon.art, www.thewildtrends.com, peekinsta.com, es.tattoofilter.com, latatoueuse.com


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Antonio Fdez ngandika

    Halo Aurora, ing link iki, sampeyan bisa ngirim tato kanggo nerbitake lan supaya para pamiarsa bisa ndeleng → http://www.tatuantes.com/enviar-tatuaje/