Tato wit urip kanthi inisial, menehi desain iki corak

Tato Wit Urip kanthi Wiwitan

Kita wis ngobrol babagan kesempatan liyane babagan tato wit gesang kanthi inisial lan tanpa lan tegese akeh. Kajaba iku, wit minangka alesan sing akeh banget nalika milih tato.

Dina iki kita bakal ngomong babagan jinis iki tato lan kepiye cara njupuk kauntungan kasebut yen pengin nambah inisial utawa teks liyane. Maca terus kanggo ngerti luwih akeh!

Makna wit kauripan kanthi teks

Tato Pohon Urip Kanthi Wiwitan

(Fuente).

Yen kita nambah teks ing tato wit urip, tegese desain iki bakal ganti. Kaya sing wis sampeyan ngerteni, wit iki, sanajan ana ing pirang-pirang budaya (bakal gumantung karo gaya desaine supaya ana gandhengane karo siji utawa liyane) nduweni makna sing padha banget. Wit urip, kaya sing diandharake, minangka kiasan kanggo urip, kanthi mati lan lair maneh.

Yen kita nambah sawetara inisial utawa jinis teks, kaya sing wis nyata, tegese tato iki bakal ganti sethithik lan fragmen iki bakal ana gandhengane karo ide pangowahan, panguripan, sing ana ing wit.

Cara nggabungake inisial ing tato

Tato Wit Urip kanthi Tembung Wiwitan

(Fuente).

Nalika njupuk tato wit urip kanthi inisial, kita uga kudu mikir kepiye lan ing endi teks kasebut bakal digawe. Kita duwe rong pilihan sing apik: dhisik, disisihake teks kasebut. Kita bisa nyelehake ing ndhuwur, ing ngisor utawa ing sacedhake wit (pilihan pungkasan iki migunani banget kanggo nyoroti sifat urip sing bunder: kabeh sing lair mati tanpa wates). Pilih font sing cocog karo gaya wit supaya ora ana ing papane.

Pilihan liyane, utamane migunani yen duwe inisial sing pengin ditambahake menyang desain (sing luwih cekak tinimbang tembung) yaiku nggabungake ing wit kasebut. Dheweke bisa ditampilake ing bagasi, kayata, utawa ing antarane oyot utawa cabang, nggunakake desain kanggo nggawe bentuk huruf.

Wit urip kanthi inisial minangka desain sing apik banget kanthi corak sing menarik. Kandhani manawa sampeyan duwe desain kaya iki ing komentar!


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.