Фернандо Прада

Мое омилено хоби се тетоважите. Во моментов имам 4 (скоро сите гикови!) И со различни стилови. Сигурно ќе продолжам да ја зголемувам сумата додека не ги завршам идеите што ги имам на ум. Исто така, сакам да го знам потеклото и значењето на тетоважите.