Сузана бодој

Уште како мал бев јасна дека мојата работа е да бидам учител, но покрај тоа што можам да го направам реалност, може да се комбинира и совршено со мојата друга страст: Пишување за светот на тетоважите и пирсингот. Бидејќи тоа е крајниот израз на носење спомени и моменти што се живееле на кожата. Кој ќе стане еден, повторува и го кажувам од искуство!