Нат Серезо

Фан на нео-традиционалниот стил и ретки и откачени тетоважи, нема ништо како парче со добра приказна зад себе. Бидејќи не сум во можност да нацртам нешто покомплицирано од кукла од стап, мора да се согласам со читање, пишување за нив ... и секако да ги направам за мене. Горд носител на шест (начин на седум) тетоважи. Првиот пат кога се истетовирав, не можев да погледнам. Последен пат заспав на резилот.

Нат Серезо има напишано 735 статии од јануари 2018 година