Тетоважа Уроборо

Тетоважа од уроборо, вечна промена

Тетоважата со уроборо се заснова на многу антички симбол за животот, смртта и преродбата, совршен за тетоважа. Откријте го неговото значење!

Милениумски тетоважа сокол

Тетоважи на Војна на Starвездите

Откријте ги интересните тетоважи инспирирани од филмската сага „Војна на Starвездите“ или „Војна на вездите“, со нејзините главни ликови.

Патнички тетоважи

Патнички тетоважи за необични патници

Инспирирајте се од најдобрите патнички тетоважи ако сакате да се сетите на некое патување или на некое посебно место. Продолжете да читате ако барате минималистичка и дискретна тетоважа!

Тетоважа со гоблини со печурки

Тетоважи со џуџиња и самовили

Откријте го потеклото на џуџињата и самовилите пред да одлучите да направите тетоважа на овие суштества. Прочитајте за да откриете тетоважи на елфите!

Тетоважи на палка воин

Тетоважи на воини, сила и храброст

Тетоважите на воините се многу посебни: тие пренесуваат сила и енергија и имаат спектакуларен дизајн. Прочитајте го овој пост за да видите неколку!

Тетоважа со рачно око

3Д тетоважи кои изгледаат реално

Овие импресивни 3Д-тетоважи нема да ве остават рамнодушни. Прочитајте ја статијата ако сакате да бидете инспирирани за да добиете спектакуларно парче!

Тетоважа на черепот

Хорор тетоважи, ужас на вашата кожа

Ако сакате да се плашите, можете да добиете идеи од овој избор на хорор тетоважи. Прочитајте го овој пост за да го видите целиот потенцијал на ужасот!

Тетоважи на сонце и месечина

Тетоважи со сонце и месечина бараат мажите и жените благодарение на нивната убавина и значењето што можат да го имаат за оние што ги носат.

племенски тетоважи на змеј

Племенски тетоважи на змеј

Племенските тетоважи на змеј можат да бидат одлична опција за многумина, бидејќи покрај значењето, тие можат да бидат и многу естетски.

самовила тетоважа

Тетоважи со самовили и нимфи

Тетоважи со самовили и нимфи ​​се тетоважи кои жените имаат тенденција многу да ги сакаат. Тие се естетски убави и исто така имаат голема симболика.

самовила тетоважа на колк

Самовилни тетоважи на колкот

Бајкови тетоважи се доста популарни и исто така многу елегантни. Дали сакате да направите тетоважа со самовила на колкот?

duende

Тетоважи со самовили и елфи

Тетоважите со самовила и елф се доста чести кај мажите и жените бидејќи имаат голема убавина и значат одлични нешта.

Мали тетоважи од самовила

Ако сакате мали тетоважи со самовила, не пропуштајте што значат и сè што можат да додадат на вашата кожа. Дали ви се допаѓа вечна младост?

Тетоважата паднат ангел

Дали ви се допаѓа паѓачката ангелска тетоважа? Тоа е тетоважа со силен емотивен полнеж, но без сомнение е навистина убава ако се избере вистинскиот дизајн.

Папокот како центар

Идеи за тетоважа на папок

Папокот, како централен дел од телото, признава секакви тетоважи, овој напис ќе даде идеи за некои од нив.