Лорен Винцер

Средба со тетоважи: Лорен Винцер

Лорен Винцер е позната татуистка од Сиднеј (Австралија). Ве запознаваме со неговиот стил на тетоважа и ви прикажуваме дел од неговата работа.

Дејвид Хејл

Средба со тетоважи: Дејвид Хејл

Ве запознаваме со тетоважистот и уметник Дејвид Хејл. Роден во Georgiaорџија (САД), тој моментално престојува во Атина (Грција). Уметник за тетоважа што мора да го земете во предвид.

Тетоважи на Марла Мун

Средба со тетоважи: Марла Мун

Ние ги разгледуваме делата на уметничката за тетовирање Марла Мун, добро позната мадриѓанка благодарение на нејзиниот карактеристичен стил на геометриски тетоважи во црно.

Квалитет и убавина во тетоважата Овиедо

Студија за тетовирање во Овиедо

Културата за тетоважи има многу важен бастион во главниот град на Астурианија. Студијата за тетоважи „Овиедо“ се издвојуваат по својот извонреден третман и висок квалитет.

Мала тетоважа со црна мачка

Студија за тетоважи во Саламанка

Саламанка, земја на културата и дестинација за студенти од целиот свет, е едно од водечките места во уметноста на тетовирање. Во овој град наоѓаме важна разновидност на стилови, сите со највисок квалитет.