Нови прописи за тетовирање

Какви хигиенско-санитарни прописи мора да следат студиите за тетовирање?

Дали имате студија за тетовирање или пирсинг или работите на микропигментација? Потоа треба да ги знаете прописите за санитарна хигиена што е ...