Ana Robles

Thonë “këpucari, te këpucët e tua”, ndaj si filolog i përkushtohem të shkruaj për pasionin tim dhe artistët më përkushtohen pikturës. Kur bëra tatuazhin tim të 20-të, ndalova së numëruari :)

Ana Robles ka shkruar 1 artikuj që nga korriku 2022