Diana Millan

Unë kam lindur në Barcelonë rreth tridhjetë e çuditshme vite më parë, aq kohë sa një person natyrshëm kurioz dhe disi i pamatur, për të shijuar të mësuarit rreth tatuazheve dhe sa të rëndësishme janë ato për kulturën globale. Gjithashtu, ju tashmë e dini që "asnjë rrezik pa argëtim, pa dhimbje pa përfitim" ... Nëse doni të dini gjithçka në lidhje me tatuazhet, shpresoj të kënaqeni me artikujt e mi.