Fernando Prada

Hobi im i preferuar janë tatuazhet. Për momentin kam 4 (pothuajse të gjithë geek!) dhe me stile të ndryshme. Unë kam një të Harry Potter, një tjetër të Star Wars, një tjetër të Lord of the Rings dhe një tjetër të një dragoi. Secili prej tyre përfaqëson një pjesë të personalitetit dhe shijeve të mia. Pa dyshim që do të vazhdoj të rris shumën derisa të plotësoj idetë që kam në mendje. Unë dua të marr një nga Marvel, një tjetër nga DC, një tjetër nga Game of Thrones dhe një tjetër me një luan. Përveç kësaj, më pëlqen të di origjinën dhe kuptimin e tatuazheve. Jam i magjepsur nga historia dhe kultura pas çdo dizajni dhe çdo simboli. Kjo është arsyeja pse unë i përkushtohem të shkruaj për tatuazhet, të ndaj pasionin dhe njohuritë e mia me njerëz të tjerë që gjithashtu i duan ato.