Maria Jose Roldan

Nënë me tatuazhe, mësuese e edukimit special, psikopedagog dhe e apasionuar pas shkrimit dhe komunikimit. Unë i dua tatuazhet dhe përveç që i mbaj në trup, më pëlqen të zbuloj dhe mësoj më shumë rreth tyre. Çdo tatuazh përmban një kuptim të fshehur dhe është një histori personale ... që ia vlen të zbulohet.